Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebo to chce zase vyčistit kuličku (protože i za 100 Kč se dá pořídit myš s rozumným rozlišením ) .
  • Házet několik her s úplně jinou hratelností do jednoho pytle? To asi ne hele. *7*
  • frag.ment
    Redakce, prosím, zablokujte už tu nechutnou invazi slovenskomaďarů, jen tu dělají ostudu..
  • Už není cool jezdit v embéčku ale v superbu ...protože jiná doba a komplet jiný hardware :-)
  • Nastavení - citlivost myši.
  • Asi je na tebe ten pribeh moc slozity :-).
  • Koho chleba jíš .....proto je standardní hodnocení 7 až 8 tak časté .Freelancer by hru strhal ale toho sexu se tu těžko dočkáme .
  • to měla být reakce na jednoho uživatele *7*
  • A ty by sis poridil konzoli kvuli jedne osmickove hre?

Nejdulezitejsi je na hrach zabava. KZ3 prinesl fantasticky multiplayer (který hraju do dnes) a o singleplayer jsem ani nezavadil. Na ten neni potreba klast duraz, predstavuje par hodin zabavy oproti stovkám hodin v multiplayeru.
  • Na 7770 si to naplno hrál ale s tim rozlišením to asi nebyl žádnej zázrak . 800x600 ? *1*
  • chtěl sem opravit ten přispěvek co sem napsal dole,nwm proč je to tady
  • Za rok za dva vrátíš se mi ..... Slibovat si od nextnextgenu hnepd po vydání od prvních rychlokvašek něco jako revoluci by bylo bláhové . Tak nějak jsem počítal s tím, že i PS4 nebude mít co nabídnout a PS3 tituly si online emulovat v CZ ještě dlouho nebudem...
  • To myslí autor recenze, Jenda Olejník vážně to bodové hodnocení 8z10??? To my jaksi nesouhlasí s tím co v recenzi píše, cituji: "A hlásek někde vzadu v hlavě se ptá, jak vlastně můžu být spokojený s titulem, který se sice chlubí označením next-gen, ale veškeré herní mechanismy jsou zastaralé až běda." A dále: "Nejedná se však o killer titul, kvůli kterému byste si konzoli pořídit museli."
  • A to vypovida o cem?
  • Ronox
    Koukám, že zase přišla místní elita. S Killzonem jsem měl pouhé dva problémy a to místy špatný level design a pak sterilní prostředí některých prostor. Každopádně je to dobrá, koridorová střílečka. Zpracování super jak po vizuální, tak i hudební/zvukové stránce, hrdina mluví, po delší době fps se sci-fi zasazením a opuštěná loď nebo čtvrť "chudých" byly hezké. Enemáci byli příjemně těžký a hráče obcházeli a místama dost nandavali a tak člověk musel využívat Owl pro štít, výboj, odlákání. Kampaň rozhodně lepší než u CoD nebo BF4, ale tak za to může hlavně to zasazení, protože jsem se přejedl těch "modern warfare" už. Příběh má díky koridorovsti správnej "drive" a ikdyž bych si možná zahrál KZ v openworldu ve stylu FC3, tak by zase hráč přišel o to dávkování "napětí". Slabší jsou místama jen "herecký" výkony, ale jinak je to funkční, zábavná a místy tužší střílečka. Podle mě zasloužená známka.
  • Jestli si myslis, ze to jede na 18 fps, tak zas a znova potvrzujes, ze jsi internetovy tluchuba, ktery rad tlacha o vecech, kterym nerozumi. :-)
  • videorecenzi na assasins creed black flag,hlavne ze asassina black flag rozjedete na plne s ati 7770 ktera stoji 2,500 kč :D
  • Rekni mi, co hrajes ty a ja uz si na to hul najdu :-). At je to furt stejny mario, furt stejne rts, furt stejne sporty, furt stejne mmo, furt stejne retro nebo furt stejne zavody aut. Takova primitivni kritika je lacina a vic nez o objektu vypovida o subjektu :-).
  • "Lucase Kellana, který coby Shadow Marshall má za úkol zachovávat mír mezi oběma stranami." - to zachovává mír tím, že všechny vystřílí?

Gameplay mi přišel, jak kdyby to hráli s cheatama na nesmrtelnost.
  • Prijemne potkat nekoho, kdo rozlisuje mezi kvalitou a kvantitou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit