Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konec uz bezte stema recenzema doprdele kdyz tam stejne davate hodnoceni takove abyste prodali co nejvic kusu pres ten vas pojebany shop ,od te doby co mate level tak to jde s games pekne do sracek
  • call of duty opat nedotknute sedi na trone a sr*Ccky aka betafield alebo šadovfail nemaju sancu na tak dobru hru ako je cod ktora je opat najpredavanejsia aj najlepsia
    ň
    • frag.ment
      Redakce, prosím, zablokujte už tu nechutnou invazi slovenskomaďarů, jen tu dělají ostudu..
      • Nech je chudáky, oni maji na slovensku jen sektor a to je neskutečný zaujatý hnůj, to se nedá číst, takže musí chodit k nám.
      • zavri pi*u ked sa ti nepaci zjec mamke rytny chlp *11* *6* *1* *2*
  • Lawliet
    "....je její zobrazení příliš povrchní. Myšleno zobrazení ideové – naopak vizuální podoba je skvostně tísnivá a nasáklá atmosférou až do morku kostí." Tomu nerozumím ani za mák přečetl jsem si to 5x a furt nechápu jakou odvrácenou stranu mince autor myslel. Pripadá mi to trochu jako Jackovina.
    • Ked si hlupy nechval sa tym verejne...idea je mydlienka..cize dejovo povrchne vizualne krasne..napisane to je uplne jasne to len ty si nechapavec
      • Lawliet
        Možna by ses čobole mohl na chvíli zamyslet, jak může být něco nasáklé atmosférou, když někdo špatně napíše příběh.
  • jede to na tech 30 fps stabilne nebo to občas spadne i níž? to video se mi zdalo že jede nejak pomalu.
    jinak se divim že neprisli s nejakym originalnejsim launchovym titulem ale jen s "obyčejnou" strileckou. Ale ten multak bych si zahral, škoda že na pc tak dobre MP nemame
    • Tak ona Killzone je mzi PS3jkařema už docela zajetá a poměrně populární značka, takže já osobně v tom zas takovej problém nevidím, ale je jasné že takové Uncharted 4, nebo Division popř God of War by asi bylo ještě lepší - holt se musí trochu počkat.

I tak mi to málo pořád přijde lepší než čím se zatím vytasil X-Box One a i když jsem chtěl mašinku od MS, tak pravděpodobně asi vezmu PS4 - zatím mi v mnoha aspektech přijde jako lepší volba.

Ale až čas ukáže - X-Boxu moc nevěřím ty exkluzivity, aby to nedopadlo jako u X-360 kde byla podpora exkluzivních her u bodu mrazu...
    • Ronox
      Jede to stabilně. Já jsem si nevšiml žádných propadů teda.
    • milos.bohonek
      30 fps je naprosto stabilních, navíc to na nich není zamčené a kolikrát framerate viditelně poskočí výš. MP pak sahá k 60. Za celou kampaň jsem nezaznamenal jediný kiks, klobouk dolů.
      • C-BEAM
        práve to že viditelne poskočí (niekedy až nad 50) môže byť pre mnohých problém, ľudia sa začínajú na tieto výkyvy sťažovať a ani sa im nečudujem. Ono ten lock má svoj zmysel.
  • God-of-War
    V patek to pekne rozjedu. *4*
    • v baru modrá ústřice :d
    • pokud pod pekne rozumís 18 fps tak asi jo
      • God-of-War
        Jakych 18 fps? Singl jede 30-40 a multak 60...
        • nevim je to jen muj odhad z gameplayi nejak se jim to seka. ale mozna se mi to jen zda, nebylo to mysleno jako provokace
          • to nic, to je jenom vetricek, lofasek ti brzo vysvetli, ze tam zadny fps dropy nemuzou byt, protoze ps4 ma na to vyhrazenej vykon sekundarniho cpu (ktery ale ve skutecnosti je pro stanby rezim) *6*
            • Jestli si myslis, ze to jede na 18 fps, tak zas a znova potvrzujes, ze jsi internetovy tluchuba, ktery rad tlacha o vecech, kterym nerozumi. :-)
            • Jack1947
              Nevyvolavej ho, nebo jsem prijde a chaloupka se pohne v zakladech. *4*
          • God-of-War
            V poho, ja jen rikam fakta;-)
            • copka spustil sis tam Fraps? Jo aha to nejde *1*
  • michaliuz18
    grafika pekna a to je asi vsetko dalsia pritupla strielacka s blbou AI co je slepa jak patrona
    http://www.youtube.com/watch?v=sXlfwCTAJJk
  • Strašně tomu chybí kombinace klávesnice myš. Na tom videu ze hry je to krásně vidět.
    Chybí tomu taková ta rychlost. Vyběhne zpoza rohu s útočnou puškou (asi) a namísto třech dávek do nepřátel to sype rovně do chodby a doufá, že mu tam vlezou.
    • To je spis nezvyk na novy gamepad. Kdyz zacnu pouzivat novou mys s jinou citlivosti a odezvou, tak mi taky nejaky cas trva, nez si zvyknu.
      • Takhle to mám s auty ...;)
    • Hele nechybí, chtělo by to aby si to člověk nekdy zkusil na gamepadu (víc jak hodku aspon) aby pak mohl posuzovat. Ja hraju jak na PC a tak na konzoli a s ovládánim nemam sebemenší problém. (Naopak kdyz sem po dlouhe dobe na PC zapnul FPS bylo ro L4D2 tak sem byl s tou mysi fakt jak lemra a otocit se byt třeba o 180° bylo aspon na tri tahy mysí :D )
      • Já mám PSka jedna až tři a hrál jsem několik 3D her a některé ještě na PS2 jsem dohrál ( Time Splitters, Black, Medal of Honor ) a stejně ta rychlost a přesnost myši a klávesnice je daleko lepší.
        Dá se to na tom ovládači zahrát, ale třeba já si to nemám šanci vychutnat, protože se neustále musím soustředit na ty dvě páčky.
      • Nastavení - citlivost myši.
        • Nebo to chce zase vyčistit kuličku (protože i za 100 Kč se dá pořídit myš s rozumným rozlišením ) .
  • KIMCID
    líbí se mě to universum v kterém ta serie běží.a pak mse mě ještě líbi Resistance
  • Jak můžete pořád dávat těmhle tupým koridorovým střílečkám bez nápadu, tak vysoké hodnocení?? *7*
    • Dávej bacha - za takovou kritiku tě nemilosrdně smáznou (už se mi to stalo několikrát)

Já už se ani nerozčiluju, protože to nestojí za to...
      • michaliuz18
        bolo by mi to jedno :D nekritizujem prvy krat a stale som tu :D
    • michaliuz18
      lebo si na games.cz tu sa hodnoti jako u postihnutych
    • protoze je presne takova, jakou ji konzolisti chtej mit, same bum, prask, a za odpoledne+vecer hotovo, co vic si prat? *5*
      • frag.ment
        Ano, to přesně jako konzolista chci.. Přijdu domů z práce a mám chuť si trošku zastřílet a pobavit, nemám náladu na nějaké taktické akce u kterých musím věčnost přemýšlet nad každým tahem. Už nemám výdrž prosedět u jedné hry 10 hodin denně, ale ono je to asi dáno věkem a taky každý preferujeme asi jiný styl zábavy...
      • Já bych si přál něco jako Hidden and dangerous.. Jestli existuje nějaká podobná taktická střílečka, budu rád když mi něco doporučíte..
        • Takových věcí je velmi málo, napadl mě Commandos Strike Force, kde je i prostor pro taktizování.
  • Grafika nicim neprekvapi, slabe textury, low poly, technologicky zastarale a xy filtrov, bez nich to vyzera ako humus..A vraj nextgen. Suma sumarum, nic nove, graficky to neprekonava ani Crysis 2 ci 3 na konzolach, FAIL.
    • Tady se snazi byt zase nekdo moc chytrej,ze?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit