Kingdom Come: Deliverance 2 je otevřenější, krásnější, rozmanitější. Takhle má vypadat pokračování
-
pokud je pravda co pisete, tak je to fakt na prdlacku a nedivim se, ze po takove zkusenosti se podobny system ve dvojce lidem nelibi. Ja jsem to na PC vyresil pomoci modu a nastesti se mi nestalo, ze by byly nejake ulozene pozice vadne a hra je nedokazala nacist.
-
Web o hrách ne o svých politických pocitech nebo názorech o osobách. Buď se mi hra líbí a chci si ji zahrát nebo mám problém z jedním z vývojářů a tak ji hrát nebudu, ale nebudu si vylévat svoje srdíčko na webu o hrách. Děkuji
-
me zajima nazor cloveka, ktery ma moji duveru.
-
Pro mě třeba není problém v tom, jak je to teoreticky navržené. Systém, že ukládání je omezený zdroj a člověk musí trošku plánovat a být opatrný se mi v zásadě libí. Nemám na něco takového chuť pokaždé, ale určitě jsou chvíle, kdy bych si takovou hru dal.
Problém tohoto systému je potom v praxi, protože když ho takto omezíš, tak prostě musí fungovat a nesmí být zabugovaný.
Já třeba právě kvůli němu KC1 nedohrál (ps platforma). Při prvním hraní se schylovalo k nějaké velké bitvě, tak co udělám? Vytáhnu sejvovici a jdu uložit. Hra v tu chvíli crashla. Spusím ji a co nevidím "save file corrupted". Dobře no... tak šáhnu po nějakém starším, že? Ale kde jsou? Ony nějak schází. Poslední přespání v postely ve mlejně (které dle tutoriálu prý ukládá hru) save nevytvořilo. Takže nejbližší funkční save mám 6 hodin zpátky? Hru vypínám a prdím na to.
Hru jsem pak zkoušel ještě dvakrát (když jsem doufal, že ji dopatchovali). A při obou průchodech jsme to vzdal právě kvůli tomu, že jsem kvůli kombinací bugů a omezeného sejvování přišel o tolik času, že mě to odradilo.
Takže po těchto zkušenostech a dvojku prdím, pokud systém ukládání zachovají. Jednak kvůli tomu nemám dohranou jedničku (takže vlastně budu navazovat na nedohraný příběh) a druhak už jim prostě nevěřím, že to dokážou udělat funkční. Až dokážou aspoň jedničku dotáhnout do stavu, že to nebude padat, vynechávat a poškozovat sejvy, rád obě hry dohraju.
-
dle všeho je to dost dobře odladěné. Na PS5 Pro to běží ve 1440p cca 60- 70FPS s VRR na medium a high, PC verze jede 70-80FPS nativně ve 4K na max na 3090TI.
-
Co takle otevřít prohlížeš a použít Google? Jsou desítky videí, co tohle rozebírají...
-
posluž si :D
-
nebo tak
-
Používám ji výhradně jako benchmark.
-
Omg dyt to píšu...
-
🤮
-
Aj v súčasnosti hrajete tú NEzábavnú hru? Zaujímavé :-)
-
Podľa počtu predaných kopií prvého dielu a ohlasoch na pokračovanie si KCD našlo množstvo ľudí ktorí si nemyslia, že je to simulátor masochisty a bolo to a je predpoklad, že aj bude pre nich ZÁBAVNÉ.
-
Takze pockat tak 3-5 let, az vyjdou vsechny DLC a mainstream bude masina, ktera zlvadne KDC2 ve 4k na plne detaily podobne jako to bylo u jednicky? Nebo uz v zakladu dostaneme ve dvojce to, co byla jednicka po 3 letech oprav, uprav a pridavku?
-
Jen skoda, ze to clovek nevedel dopredu. Kdo hral hru az tak dva tri roky po jejim vydani, ten opravdu dostal nevsedni zazitek a v mnohem dost jinou a lepsi hru, nez byla ta puvodni. Nastesti modderska komunita dokazala mnohe sama par hodin ci dni po vydani hry.
-
pokud chce neco jineho, muzes si hru upravit pomoci modu. Ukladani kdykoli bylo k dispozici par hodin po vydani hry. Takze jsem si KDC uzil velice, ikdyz me ty survival nesmysly nebavi skoro vubec.
-
Vzdyt to vsechno resi jednoduche mody, jejichz instalace zabere cloveku par desitek vterin a muzete si hru uspusobit jak vam nejvice vyhovuje. Ja jsem si treba zvysil max. objem batohu, abych jednak mohl mit nejrychlejsiho kone a druhak hra nebyla simulatorem skladoveho hospodarstvi.
-
Rieši to, čo sa mu chce.
-
ja jsem rychle cestovani nepouzival. Mel jsem toho nejrychlejsiho konec a s vybavenim, ktere mu pridavalo jeste na rychlosti trvalo cestovani skoro stejne dlouho a za me to byl jeden z nejlepsich zazitku ve hre ta rychla, svizna a uveritelna jizda na koni. V zadne jine hre jsem dosud nevidel lepsi zpracovani jizdy na koni, nez v KDC. Jen skoda, ze bojovat na koni se v KDC1 skoro nedalo a clovek byl nucen prakticky vzdy seskocit.
-
mate recht, ze v noci jsem si parkrat nabehl a ve tme vjel do lecky.