Kingdom Come: Deliverance 2 je otevřenější, krásnější, rozmanitější. Takhle má vypadat pokračování
-
Web o hrách ne o svých politických pocitech nebo názorech o osobách. Buď se mi hra líbí a chci si ji zahrát nebo mám problém z jedním z vývojářů a tak ji hrát nebudu, ale nebudu si vylévat svoje srdíčko na webu o hrách. Děkuji
-
me zajima nazor cloveka, ktery ma moji duveru.
-
dle všeho je to dost dobře odladěné. Na PS5 Pro to běží ve 1440p cca 60- 70FPS s VRR na medium a high, PC verze jede 70-80FPS nativně ve 4K na max na 3090TI.
-
Co takle otevřít prohlížeš a použít Google? Jsou desítky videí, co tohle rozebírají...
-
posluž si :D
-
nebo tak
-
Používám ji výhradně jako benchmark.
-
Omg dyt to píšu...
-
🤮
-
Aj v súčasnosti hrajete tú NEzábavnú hru? Zaujímavé :-)
-
Podľa počtu predaných kopií prvého dielu a ohlasoch na pokračovanie si KCD našlo množstvo ľudí ktorí si nemyslia, že je to simulátor masochisty a bolo to a je predpoklad, že aj bude pre nich ZÁBAVNÉ.
-
Takze pockat tak 3-5 let, az vyjdou vsechny DLC a mainstream bude masina, ktera zlvadne KDC2 ve 4k na plne detaily podobne jako to bylo u jednicky? Nebo uz v zakladu dostaneme ve dvojce to, co byla jednicka po 3 letech oprav, uprav a pridavku?
-
Jen skoda, ze to clovek nevedel dopredu. Kdo hral hru az tak dva tri roky po jejim vydani, ten opravdu dostal nevsedni zazitek a v mnohem dost jinou a lepsi hru, nez byla ta puvodni. Nastesti modderska komunita dokazala mnohe sama par hodin ci dni po vydani hry.
-
pokud chce neco jineho, muzes si hru upravit pomoci modu. Ukladani kdykoli bylo k dispozici par hodin po vydani hry. Takze jsem si KDC uzil velice, ikdyz me ty survival nesmysly nebavi skoro vubec.
-
Vzdyt to vsechno resi jednoduche mody, jejichz instalace zabere cloveku par desitek vterin a muzete si hru uspusobit jak vam nejvice vyhovuje. Ja jsem si treba zvysil max. objem batohu, abych jednak mohl mit nejrychlejsiho kone a druhak hra nebyla simulatorem skladoveho hospodarstvi.
-
Rieši to, čo sa mu chce.
-
ja jsem rychle cestovani nepouzival. Mel jsem toho nejrychlejsiho konec a s vybavenim, ktere mu pridavalo jeste na rychlosti trvalo cestovani skoro stejne dlouho a za me to byl jeden z nejlepsich zazitku ve hre ta rychla, svizna a uveritelna jizda na koni. V zadne jine hre jsem dosud nevidel lepsi zpracovani jizdy na koni, nez v KDC. Jen skoda, ze bojovat na koni se v KDC1 skoro nedalo a clovek byl nucen prakticky vzdy seskocit.
-
mate recht, ze v noci jsem si parkrat nabehl a ve tme vjel do lecky.
-
hehe, trefny popis vareni v jednicce. Ono to ani na PC s mysi a klavesnici nebylo o moc lepsi. Neskutecne me to iritovalo, ikdyz me to bavilo a ke hre to dost patrilo.
-
prvni dil s hd texturami byl nadherny a ano, i takove detaily jako je tlachani NPC v hospode utvari celkovou hratelnost a zazitek ze hry.
Ostatne v puvodni verzi prvniho dilu byl problem, ze jakmile se nekterymi postavami dosahlo finalniho questu, tak se k vam najednou chovaly jako by jste se neznali a nic spolu neprozily. At uz to byl ten sverazny knez, nebo ta Jindrova holka co bydlela u mlynare. Pusobilo to hrozne umele a nedavalo to smysl. V pozdejsich patchich byla moznost zajit s knezem na pivko a s Jindrovou holkou bylo na vybec hned nekolik aktivit a hra tak pusobila mnohem realne a uveritelneji.