Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

Pozeral som SCORE, dali tomu 99... asi majú lepšie vzťahy s Vávrom. Tu tomu nikto 10 nedá, aj keby koza na prasati jazdila.😛Nedivím sa...v každom prípade skvelá hra, užívam si ju...😉

• uf, pri tom pomysleni ze autor najprv nacrtne nejaka chyby v hretelnsoti a pak da ze pouvazoval nad danim 10/10 ... to je sila, Kazdopadne, recenzia sa mi zda pridlha. Chapem ze sa jedna o cesku hru a vela ludi bude na nu zvedava ale ...s mierou pls, Pak niektore ceske nazvy pomaly aby clovek siahal po slovniku... 

Nastatsie nemal som az taky silny pocit ze sa tam dala apson +1bod za "je to nase" +zlate ceske rucicky (par ludi snad vie o com hovorim) ale uplne som sa toho pocitu nezbavil (mozno som stale predpojaty)

technicky stav - asi sa oplati pockat par mesiacov na doladenie, to ze experimental je na novy hardware - som zvedavy na aky, kedze podla terajsich testov nova 50x rada od nvidie zas nejaky zazracny narast vykonu neprinasa (a nie kazdy siahne zrovna po 5090ke...)

Co ma zajima asi najviac: treba hrat predosle KCD?

• Derp_1337

"pri tom pomysleni ze autor najprv nacrtne nejaka chyby v hretelnsoti a pak da ze pouvazoval nad danim 10/10 ... to je sila"

Co na to říct? Uvědomuješ si, že neexistuje objektivně dokonalá hra?? U každé hry dokáže někdo najít nějaké chyby.

Ale celé je to o tom, jestli tě ta hra nakonec skutečně baví. Jestli se náramně bavíš, tak proč by jsi tomu nedal 10/10 ?

• bavit moze, ale ked ma nejake chyby v samotnej hratelnosti, tak to u mna na 10inu nevyzera. A to v porovnani s inymi 9-10kovymi hramami kde niekde sa taketo veci prehliadaju a niekde nie....A o technickych porodnych chybach pomlcim...nateraz. (tomu s anevyhne snad ziadna hra, zvlast obrovske RPGcka, kam patri aj toto)

a d ami niekto odpoved ci treba tu prvu hru tahrat alebo staci len pribeh o nej precitat? (aj ked skor som nazoru ze tie survival prvky v KCD nie su pre mna)

• Derp_1337

První hru hrát nemusíš. Na začátku KCD2 má být rekapitulace děje prvního dílu. Takže uvidíš ty nejdůležitější momenty a budeš vědět, co se stalo.

Ale ta rekapitulace ukáže jen ty důležité dějové momenty. Nebudeš znát detaily (např. že postava XYZ je tvůj velký kámoš a je s ním sranda).

• medzicasom som si kupil KCD Royal verziu za par supiek, dufam ze sa cez weekend na to pozrem a vyskusam. BO platit za novu drahsiu verziu ktora ma iste prvky spolocne a nevyzeraju mi  byt podla chuti (Survival prvky +typ boja ) ked ich neprekonam v 1ke tak dvojku vynecham uplne.

• Zbavíš sa toho pocitu, keď sa pozrieš na Metacritic a zistíš, že je tam 9 recenzií za 100?  A môžeš si tipnúť, koľko z nich je z českého prostredia :-)

• ElES

Tak já nevim. Na začátku jsem byl poměrně nadšenej, ale hlavní questová linie mě čím dál víc nudí, od kutnohorska už je tristní. Je to moc naskriptovaný, skoro žádný svobodný rozhodnutí. Jenom jsem nucenej dělat úkol za úkolem tak jak byl předpřipravenej. Lézt nějakýma chodbama, lítat z místa na místo a mám minimum možností si vybrat jak něco budu řešit sám. Když se rozhodnu vyvraždit nějaké místo, tak jsou dveře ke klíčové postavě prostě zavřené a nelze se tam dostat, dokud mi to příběh nedovolí. Něco ukrást klíčové postavě nemůžu, protože prostě chybí ta možnost, musím si s ní promluvit a zase jet podle naskriptovanýho plánu. Nemůžu se někam dostat/vkrást po vlastní ose, ale jít naskriptovaně podzemím. Nemůžu rozjet zvlášť romanci, protože nemám žádný dialog, dokud nepřekročím nesouvisející checkpoint v mainquestu. A když zkusím zabít předčasně Zikmunda, tak to sice jakoby lze, ale dozvím se, že Game Over, že jsem byl zabit. Proč mě hra nenechá se pokusit bojovat a utéct? Vedlejší questy nějaké možnosti nabízejí, ale hlavní linie mě už tak ubíjí, že to asi ani nedokončím.  

• La_Furia-Roja

Vortex/Games ne, nejlepší recenze je na konzolovém webu he. Psal ji dokonce člověk, co se podílel jako historický konzultant přímo na hře.

• ked uz sa pise o konfiguracii a FPS, ono by to chelo napisat aj ake rozlisenie to bolo, predpokladam ze autor to hral/skusal na 4K, ale ci je to ozaj tak ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit