Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to si dej Cook serve & Delicious a uvidis ten hlad :-D
  • Divné ,s nahráváním save jsem za 70h neměl žádný problém
  • to se mi nastesti nestalo, zkusil bych posunout cas a prijit tam v jinou dobu
  • Mě spíš štve jak strašně mlaská, prase.
  • Blue.Shark
    Sežeň jediný důkaz o tom, že Warhorse nebude opravovat chyby, nebude vydávat patche a celkově se nebude starat o technický stav hry. A nebo mi vyfoť Bigfoota. U obojího máš zhruba stejnou pravděpodobnost úspěchu. Ty máš vždycky tak nějak vnitřní potřebu pindat o ovcích a vidět za vším konspirační teorie, viď?
  • To se mi stává, když jdu kolem obchodníků s jídlem.Vše tak hezky vyskládané, až člověku teče slina. *1*
  • Jo. Je to švarc systém. Svýho času to měl i českej Altar, Bohemka a ostatní. Ale to bylo v době, kdy to ještě bylo ok. Děláš na smlouvu o díle ale musíš tam chodit jak do práce a plnit docházku a běžný povinnosti zaměstnance. Madfinger má zas nízkej plat a zbytek jsou bonusy (klasický osobní ohodnocení co se dává ve fabrikách). Všichni po tobě chtějí crunchtime - což jsou neplacený přesčasy, jelikož míváš většinou fixní plat. Proto bych už u větší České developerské firmy nikdy nedělal. Od tý doby mi je fajn.
  • Tafaraj
    Hele taky tam mam jeden nedořešenej. Týpek mi nejspíš zmizel ale další část úkolu už se mi nespustila. Nu což, je to jeden z těch x úkolů co jsou k dispozici, takže mě to ani nějak netrápí.

    No až dohraju tak znova a jinak :)

    Tak další nedořešenej *1* *9* jdeš za danou osobou a vidíš jí 30 m ve vzduchu ..najednou začne padat a ..úkol nesplněn...pak přiběhne strážnej a řiká si, kam ten vrah mohl zmizet.. :D
  • Ještě teda jedna výtka na hru, ale jenom z legrace: Zvuk baštění z kotlíku ve mně vyvolává hlad a navštěvuju lednici víc, než bych si přál. *4*
  • ja tam nechal asi 120, questy jsem se snazil vybrat vsechny, i cinnosti (nektery nesly uzavrit, tak nevim, jestli nemely konec nebo jsem se ho jen nedobral)
  • Tafaraj
    100 hodin a pořád neni konec ...je fakt, že se neženu za hlavní linkou ale prokládám to vedlejšáky ...rozhodně neváhejt s koupí..bugy jsou všude a vždycky budou ;)
  • bohužel corrupted save je problém i na PC. stalo se mi to taky. je to hnus a K SMICHU v roce 2018. pitomci.
  • Jak neni duvod dodelavat? Penize neshrbl Vavra ale investori co studio vlastni. A pokud chteji dalsi penize musi makat na dalsim projektu o ktery budou mit hraci zajem. A pokud hru nedokonci, dalsiho dilu prodaji o to mene = o to mene budou zajimavi pro dalsi invesrice od investoru. Dodelat hru je ted defakto jedina cesta jak studio nezavrit.
  • Copak se mistnimu cenzorovi nelibi na tom, ze ofce zaplatily a tudiz maji presne co si koupily a neni zadnej duvod neco dodelavat?
  • 2Tilwaen: To sme zase u toho, ze neumis cist, nejde vubec o cenu, jde o vyvazeni.

    Vem si, ze vetsina lidi ani nebere vsechno co maj postavy u sebe. Proc? Protoze by byl neuveritelne vopruz to nekam odvozit a prodat. Presto maji velmi rychle penez, ze nevedi co snima. Tzn velmi rychle odpada jakakoli motivace delat cokoli co by ti nejaky dalsi penize prineslo.

    Pokud navrhuju hru, tak ve hre rozhodim rekneme nejaky bedny, ktery muzes vybrat. Vim tudiz exaktne presne jakou castku muzes dostat (nebo jakou maximalne, pokud to udelam pseudorandom) a tudiz bych do hry mel dat i neco, co si za ty penize muzes koupit a ma to nejaky smysl. A muze to bejt trebas luxusni obleceni, ktery ti umozni jit trebas na audienci panovnika, kdezto kdyz ty prachy mit nebudes, a budes chodit jako drban, tak se budes holt muset proplizit stokama. A zase, pokud chodis jako pan, tak po tobe za nocleh nejchtej 2 grose, ale 20, dostanes lepsi pokoj, k tomu trebas nejaky to lepsi jidlo co ti da vic HP nez drbanovi ...
  • Taky pořádný popravy. Chytěj tě při krádeži? Žádný 3 dny ve vězení, ale pěkně na šibenici, když už jí tam maj! *1*
  • Nekradu, přesto jsem bohat jak prase. Za vymlácení tábora lapků jsem dostal celých 15 grošů a pak za nějakej dementní quest 2000 :) Tomu se říká vybalancování.

    Žeru zásadně z cizího, i když v těch kotlíkách jsou pěkný hnusy :)
  • Morraw
    Ale to už tam přece je, ne ? Když něco ukradneš nebo někoho zabiješ, tak se ti u té oblasti objeví ikonka, že si tam na tebe budou dávat pozor a stráže jdou většinou hned po tobě.
  • V tak rozsáhlý hře bych si klidně dovedl představit jednoduchou mechaniku (sice už to bylo jinde, ale všechny věci ve hrách přeci nemusej bejt nutně ve stylu "tohle ještě nikde nebylo, tohle jsme vymysleli MY" :)) - systém "hledanosti" či jak to nazvat.

    Okrádáš NPCčka? NPCčka tě uvidí a nahlásí tě stráži, ta jednak o tobě bude vědět a taky v dané oblasti (vesnice a její okolí, např.) vyvěsí letáčky. Ty pak při navštívení danou oblastí budeš mít jednak problém třeba vůbec něco koupit, natož prodat a hlavně by ses nesměl potkat se stráží. A pokud by ses přeci jen se stráží potkal, tak bys měl volbu úplatku (případný strhávání plakátků jako třeba v AC by nic neřešilo) nebo jít do otevřenýho konfliktu. Případně jako třešinka na dortu by v takový oblasti bylo to, že by se zamly (zneviditělnily) všechny vedlejší úkoly apod.

    Takový druh ochranného mechanismu. Kradení a syslení by pak mělo smysluplný protiklad, imho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit