Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mama Mia: Tak možná je to pořád problém v tom, že kradené zboží je tak snadné zpeněžit. Všechno jde vyvážit
  • Tilwaen
    Zrovna nocleh na jednu noc bych nezdražovala, zejména když v brzké fázi hry není jak jinak jednoduše hru ukládat.
  • Jo to asi jo.
    Co je tam vůbec za problém? Že to zvládá jen omezený počet savů a pak přestane ukládat? protože mě to po savu 55 ukládat přestalo. A protože jsem hrál dooost dlouho bez umírání a bez vypínání hry, tak jsem pak po úmrtí přišel o takovou část hry, že už se k tomu ani vracet nechci.
  • Tak aspon vymazat savy z hlavniho menu jde ne?
  • Vyřešilo by to smysluplné nastavení cen. Pokud za jednoduchý úkol, který plníš dvě ingame hodinky dostaneš 50 peněz a za nocleh v hospodě paltíš 2 peníze, tak je to jak když by jsi v reálu spal v hotelu za desetikačku :-D
    Ono je to obecný problém her, že ty důlažité věci dávají defakto zadarmo (aby jsi nemohl zakysnout na tom, že nemáš peníze pro to hrát dál), ty nedůležité vlastně nepotřebuješ a peníze získáváš snadno, protože je to hezká odměna za splněný quest. Ve výsledku pak nemáš za co utrácet.
  • Rada hezká... ale na konzoli to neuděláš. Tam hra z nějakého důvodu ukládá všechny savy do jednoho narůstajícího souboru :-D
  • To, že někdo krade jak straka a pak se diví, že nemá co dělat s lupem, není chyba hry. Ale lidem jako ty, kteří do teď mají neklidné spaní z Vávrova článku, je těžké něco vysvětlit *2*
  • A ty kvůli tomu už třetí den nespíš
  • Musis mazat stary savy jinak ti hra bude strasne bugovat. Savy najdes v C:\Users\*Tvoje jmeno*\Ulozene hry\Kingdom Come
    Nech si jen savy z posledniho dne a vsechno ostatni vymaz.
  • Tomu se rika funkcni ekonomika ... neboli jedna z dalsich veci ktery Vavra tak rad kritizuje jinym, aby ji sam podelal ...

Kdo rozhoduje o tom, kolik penez muzes ziskat? Tvurce. Takze by mel taky vymyslet, za co je budes utracet.
  • Nekritizoval on Vavra nahodou Skyrim mimo jiny prave kvuli nepouzitelnymu inventari?

Jo ad ta vavrorealita ... on si takhle bezne clovek da nahlavu krouzky ... a pres to da prilbu .. s dalsima krouzkama. Jooo takhle to urcite fungovalo.
  • Tak teď snad budou mít peníze na to, aby hru mohli dodělat (hlavně gamebreaking bugy typu poškození savů apod)
  • Tak hlavně se gear docela rychle ničí a soubojů je relativně málo. Nahrál jsem nějakých 30h a vlastně jsem vůbec neměl potřebu gear řešit. Těch pár soubojů člověk dá s tím, co někde posbírá.
  • Jo a na gearu ve stredoveku taky nebylo napsany kolik bodu armoru ma. A mece myslim nemely damage.
  • realisticky je nejlepší armor v truhlách WTF? Tohle se dá pochopit ve fantasy, ale v historickém RPG je to uplně tupé.
  • Veskoslav
    Vždyť podobný systém už byl v prvním princovi, kdy první level šel "ojebat" i bez získání meče.
  • Upravte si článek. Warhorse nemá žádné zaměstnance. Všichni dělají na živnostňák kvůli enomrní daňově záteži právnických osob.
  • ono už moc gearu vymyslet nejde, aby to bylo realistický, ale mohli by v nějakym DLC přidat kuši, pamatuju si že v ukázkách byla
  • nejlepší gear najdeš v pokladech *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit