Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance je blízko jednomu milionu prodaných kusů
23.2.2018 | Václav Pecháček
426 příspěvků
-
Hlavní dějovou linii jsem ještě nedohrál, ale zatím mi to tak tragické nepříjde - prostě takový lepší průměr. Vedlejší questy / aktivity jsou ale velice fajn a líbí se mi i to, že jsem zatím nenarazil na žádné copy&paste ala Bethesda.
-
Shadowrun Returns, Shadowrun Dragonfall, Shadowrun Hong Kong <3
-
Jsem na tom podobně, ale utrácet můžu za opravy a lektvary, které se mi nechce vařit. Gearu tam málo není, ale obchodníci nemají vše, spoustu skvělých věcí získáváš během různých questů nebo od určitých NPC.
Ono to asi chce odprostit se od těch věcí, na které jsme zvyklí z ostatních RPG a to jest - všechno vykradu bez povšimnutí a pak si nakoupím ten nejlepší gear... Ještě teď si vybavuji, jak jsem ve Falloutu2 pořád dokola vykrádal obchodníky v San Franciscu *1* V KCD jsem zatím neokradl nikoho a všechny peníze si vydělal buď questama nebo rozprodáváním gearu od mrtvých banditů / Kumánů. Momentálně mám asi 7500 zlatých a utrácím je tak, že si po každé větší šarvátce nechám opravit všechen gear -
Alexander je jednoduchý souboj. Hlavně když ti pomůže červ a je tam moc pěkný choke point. V druhém aktu je většina nepřátel nad tvou úrovní a přesto se to dá. Stačí se připravit, využívat terén a teleporty.
To, že se některým bossům obnovuje hp a armour není bug. -
jj, peníze jsou k ničemu, ještě dodám, že je naprosto tristní inventář(že by inspirace Skyrimem) Tahle hra má spousty typu armoru. Nechápu, kdo to desingoval, ale ten člověk by zasloužil za uši. Všechen armor v jedné záložce. To je tak složité rozdělit amor na hlavu/tělo/ruky/nohy/ tabard? Takový bordel v inventáři jsem snad nikdy neviděl. Spoustu skvělých nápadů ale desítky nesmyslů, nedotažeností, chyb.
-
mne prijde ze je tam strasne malo gearu. obchodnici nemaj zadny novy věci. NIKDY. takze ted mam 60000 grosu a nejdou za nic utratit.
-
Zatím se mi příběh líbí. Pravda, není to nic složitého, pár logických nepřesností, ale že byl nějak špatný se mi zatím nezdá. Spíš mě úplně pohltily ostatní úlohy (a to jsem si říkal, že nejdřív projedu hru bez bočních úloh, ale jejich plnění dost usnadňuje vývoj postavy. A dokonce funguje i stealth prvek, který v jiných podobných hrách není vůbec dobrý.
-
Marvel? Co čekáš? Už pár let jejich tvorbu ignoruji a o nic nepřicházím.
-
Hlavně kdyby se šlo pobavit. Povětšinou tu diskuzi rozbíjí lidé, co mají určité problémy s diskutujícími s jiným názorem. Už tak je dost problém vést diskuzi, pokud většina účastníků ji vnímá pouze jako prostředek k šíření svého názoru a ne cestu k hledání nějakého společného bodů, nicméně pořád to lze dělat kultivovaně. Prosím méně emocí a více tolerance, je to jen hra, nejde o život vašich dětí (omlouvám se mládeži, to nepochopí).
A k tomu příběhu. Nechci hodnotit, jsem na začátku. Nicméně doba si nejspíš naivní příběhy žádá (včera jsem byl na Black Pantherovi, triviálnější příběh abys pohledal a cílová skupina je spokojená, hlavně že tam jsou černoši *3* -
Ve vlastním domě. A ty? *4*
-
pojdme se pobavit o příběhu, je zajimavé, že tady jsou stovky komentářů pod hrou, ale nikdo nenakousl strašně naivní až dětsky psaný příběh. Vám se příběh libí, nebo raději další ne moc dobrou část hry ignorujete?
-
No tak mně nevěřte, no. :) Kdokoliv z Tiscali, kdo má přístup do databáze, se do ní může podívat, a zjistí, že jsem tu od srpna 2002. Vy evidentně z Tiscali nejste, protože byste se tam už dávno podíval a nehráli bychom tu bizarní hru na to, co jste mi "ochoten věřit".
A to je asi tak všechen čas, který vám chci věnovat, takže nazdar. *4* -
Pointou je švarc systém. Troling je spíš nazývat to trolingem.
-
Smlouva o dílo může být jen jeden ze způsobů jak zastřít skutečný stav věci, který má znaky švarc systému, tudíž švarc systém neřeší, proto smlouva odílo nerovná se být z obliga.
-
Ty si naivní Jack nebo jak? Prej naivní tvorba... srandisto. Na metacriticu si polepšili na 76%.
-
Jako jo... každé RPG obsahuje exploity a je na hráčích jestli je využijí a zkazí si zážitek.
-
Něco se mi na tom nezdá, protože omračovat soupeře je nutné se nejdřív naučit a v počáteční fázi hry se to není kde naučit.
-
v tom že hra fantasy sice není, ale trolové tu řáděj jak divý *1*
-
no nevím, jestli tohle tvůrci zamýšleli: https://www.youtube.com/watch?v=XvwoOSC7AeM
nebo toto, ten ten úvod vymlátil pěkně :D
https://www.youtube.com/watch?v=4ig5WeGTfj0 -
A celá pointa toho vašeho výplodu spočívá včem?