Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrozne se mi libi tvuj styl psani.
  • Bolest v zadku?
  • dyt se to nedá poslouchat ...první dvě minuty je polovina slov thank you a druhá polovina vypípaná. dál jsem to nedokázal dokoukat, z těhlech rádoby zapálených žvanilů mě bolí hlava ...za ty první dvě minuty hromada keců a informace žádná

a shadows over riva jsem si užil, jen teda asi nechápu proč u KCD odkazovat na skupinový rpg s tahovýma soubojema *3*
  • Jack1947
    Tak hlavně že ti roste tlak z toho, ty pacholíku jeden malej *14*

Proč bych nemohl hodit nějaké moudro ? jsem nečetl že v pravidlech diskuse se smí jen hodnotit jen originální verze her nebo o nich psát v diskusi. Nejvtipnější beztak je že kdybys byl registrovaný byl bys jen stín diskutéra co by měl inkognito účet.
  • Ne, tady jde o to, že kradeš, a pak máš ještě tu nebetyčnou drzost tady házet moudra ty pacholku *1*
  • Jack1947
    Další jouda co si myslí že když je něco na torrentu jedná se hned o outdated edici zvláště potom co poslední 1,3 patch rozbil misi s zrzkem a downgradoval grafiku ( mám pocit že jen na PS4)

Evidentně zvědavej bude když mě čte :D
  • Na ty tvoje postřehy z KCD: Torrent Edition tady nikdo není zvědavej, tak už zalez *3*
  • Reakce na uživatele "lol", který "trochu" nezvládá diskusi z předešlých stránek, týkala se toho, že WH podle účetních závěrek mělo jen jednoho nebo žádné zaměstnance:

"Takže nic, žádný důkaz? Ok, pokračuj v prázdném trollingu, alobalová hlavo.
    A prosím, nepoužívej výrazy, kterým nerozumíš (strawman, ad hominem).
    Takže ty se pohybuješ jen v rovině teorií? Ok, v pořádku. To sem chtěl slyšet.
    Ano. Absurdní je někoho obviňovat bez důkazů. Zabal to, alobalová hlavo. Jen se ztrapňuješ.
    Ty nemáš co vyvracet. Ty máš akorát dokázat že WH je švarc systém, což si tu tvrdil. Neudělal si to, tzn. jakákoliv debata z tvojí strany je jen klickování, tlachaní o hov*ě a nemá žádný smysl. Místo toho si radši nastuduj, co je ad hominem a strawman, očividně nemáš páru. "

Nevidím nic, co by reagovalo na mé argumenty vyvracející tvé příspěvky, zcela irelevantní komentář. Nepřekvapuje mě, že nerozumíš některým výrazům. Když si to rozmyslíš a rozhodneš se věcně adresovat mé argumenty, tak do toho, rád odpovím.
  • Ty nemáš co vyvracet. Ty máš akorát dokázat že WH je švarc systém, což si tu tvrdil. Neudělal si to, tzn. jakákoliv debata z tvojí strany je jen klickování, tlachaní o hov*ě a nemá žádný smysl. Místo toho si radši nastuduj, co je ad hominem a strawman, očividně nemáš páru.
  • "Já od něho nepožadoval důkaz, ale pouze jeho teorii o tom jak to mohli míš pořešené aby reálně nenaplňovali znaky švarc systému."

Takže ty se pohybuješ jen v rovině teorií? Ok, v pořádku. To sem chtěl slyšet.
  • "K takovým materiálům nemám přístup, takže absurdní požadavek."

Ano. Absurdní je někoho obviňovat bez důkazů. Zabal to, alobalová hlavo. Jen se ztrapňuješ.
  • Takže nic, žádný důkaz? Ok, pokračuj v prázdném trollingu, alobalová hlavo.

A prosím, nepoužívej výrazy, kterým nerozumíš (strawman, ad hominem).
  • 2 soulsboyové se hádaj, která hra je těžší... zábava...
  • Tohle je absolutne bozi
    https://www.youtube.com/watch?v=B1czyobl9Oc
  • Nesmíš to hrát na konzoli.
  • Lukass
    Tak hlavne na konzoli vypada KC:D uplne hrozne.
    To se musi Vavrovi nechat a na hre jde videt ze priorita byla pc verze, nemyslim optimalizaci, ale grafiku a detaily.
  • Co to zvanis prosimte? :) zrovna na KCD mu doporučovat konzoli :D btw mam identickou sestavu jak on a nemuzu si stezovat, krom KCD zvlada vsechny ostatni hry úplně v pohode, ale i to KCD dava o nekolik radu lip nez konzole (včetně pro verzi)
  • TheGGG
    pls jaký opencritic, co to je za blbost *1* *1*
    http://www.metacritic.com/game/pc/kingdom-come-deliverance
  • Lukass
    A kdyz das stiny na medium?
    Jaky je vubec ve hre vyhlazovani?
    Stiny davam vzdycky na medium, nejaky zastineni okoli, screen space reflection pokud ve hre je zere tunu vykonu. Chce si stim hrat no. Nicmene dropy KC:D uz sou na me moc.
  • Ja mam nejstarsi i7, mam 970 a 8 giga ramek, hra je v 1200p hratelna na 40-60 fps na kombinaci med high, stiny low, textury ultra. Zatim jsem ale byl v uvodu, do Rataj jsem jeste nedosel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší