Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance je blízko jednomu milionu prodaných kusů
23.2.2018 | Václav Pecháček
426 příspěvků
-
Tebe musej vsichni v okoli hrozne ignorovat *4*
-
No oproti konzoli je to tak dvakrat silnejsi hw trole
-
Ja hru nemam koupenou, nejsu blazen. To je polotovar.
A nedelej ze mne blbce, moc dobre vim jakej ma vykon 1060 a jak by mela hru zvladat. -
troluj
-
Sam si idiott pokud se neumíš vyjadřovat slušně , tak se radši nevyjadřuj vůbec
-
Češi vydali sedmičkovou hru a prohráli jsme jen 6:4 proti rezervnímu týmu Kanady, je čas být zase vlastencem. Pojdmě se ožral levným pivem.
-
jj, Steam 73% úspěch *15*
-
Pres nedostatky te hry spousta lidi obdivuje jeji jedinecnost. A nekteri chudaci jeji uspech neunesou a musi o tím mlit porad dokolá.
-
Musím si souhlasit, jsi zamindrákované vadné zboží, chudák tvoje rodina, ty musí trpět.
-
Asi ho baví nosit věci z jednoho místa na druhý a přidávat si modama nahatý holky :)
-
Aha, kup si raději konzoli, páč tohle fakt není herní počítač. Tohle je počítač na kterém se dá i hrát.
-
Ten kdo tady má komplex seš spíš ty jak tak čtu.
-
Tak to nás určitě všechny mrzí, že si to nezahraješ *1*
-
Recenze jsou pase, jediny podstatny co na to rikaji hraci na gogu a steamu
-
Technicky je to hra silně podprůměrna, nevím zda jsem někdy viděl něco horšího.
-
Abych jen nehanil je to na české poměry úspěch ale i světové
Ta hr vždyt to byla godně očekávaná hra. a má bugy i v misích např: IF you cant beat emJe třeba bud zmlátit lapky před koželuhovým domem v 22:00 v noci, nebo jít do Kláštera vyslechnout mluvku ale nesmí se asi nic dělat předtím) protože se zasekl a nešlo s ním mluvit - ale přečetl jsem si že lapkové tam jsou aždej večer ale teda zmlátit je všechny byl skoro nadlidskej výkon -
Co ti udělal? Přečetl sis na FB, že EU stojí za vyližprdel? :)
-
tak je pravda, že od člověka, který má božský komplex ,jsem čekal minimálně hru, která bude velice dobře odladěna. Jelikož hru dělalo více lidí, tak hře přeji úspěch, rozhodně tvůrci nemůžou za to, že je vede, kdo je vede.
-
Neřešíš, protože ti trhá srdce pomyšlení na to, že hra od nenáviděného tyrana Vavrocha má velký úspěch jak komerční, tak u hráčů *1* Raději sem budeš pravidelně pastovat hodnocení od SJW mantáků a doufat, že odradíš aspoň jednoho potenciálního zákazníka *3*
-
Já se nikoho ptát nepotřebuji a už vůbec Vám moje "přezdívka" nemusí nic říkat. Chápu že si člověk rád přidává, běžný to jev na internetu ostatně i v hospodě. Ten KONEC roku 2011 bych Vám věřil protože je potvrzen. Starší příspěvky nezmizely, pouze ty Vaše...pane bože co to tady řešíme :D