Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance je blízko jednomu milionu prodaných kusů
23.2.2018 | Václav Pecháček
426 příspěvků
-
jasně že by byly naplněny znaky švarc systému. ale ono dokázat 100% švarc systém v IT firmě je skoro nemožné, pokud nejsou blbí. zjednodušeně: vypadá to jako švarc systém, ale s velkou pravděpodobností to nikdo řešit nebude, protože to nelze jednoznačně prokázat (pro potvrzení švarcsystému je potřeba splnit několik rysů práce, jenže by neměl být problém některý z těch rysů ohnout tak, aby splněn nebyl, tedy to dle definice švarc systém nebude). je to celkem sranda.
-
Nejde o svarc system, ale o smlouvu na dilo, jak dlouho to dilo muze trvat uz nikdo neresi ;)
-
Pokud chceš důkaz, tak mi zde popiš jak reálně probíhala práce oněch zaměstnanců ve studiu, jaký byl vztah mezi nimi a zaměstnavatelem, na čem pracovali (zařízení, software etc), jaká byla pracovní doba, odměna, atd. a uvidíme, zda to v reálu byl švarc systém nebo ne. Tyto informace by kontrolovaný subjekt musel poskytnout k posouzení, pokud to odmítneš, tak zde jen, jak sám říkáš, trollíš.
-
Žádal si po mně důkaz v podobě smluv, a já opakuji, že:
1. nemám přístup k takovým materiálům
2. i kdybych měl, jsou irelevantní, hlavní je reálný vztah mezi subjekty, méně se řeší formální stránka věci, tedy smlouvy. Opakuji, úřady/kontrolor posuzuje reálný stav, na tom záleží především, viz konference sdružení Tuesday Business Network. Nepochybuji o tom, že by byly naplněny znaky švarc systému. Pokud nesouhlasíš, rád si poslechnu tvou verzi o tom jak měli vztah reálně pořešený tak, aby znaky naplněny nebyly, k tomu si se ty, ani nikdo jiný ještě neodhodlal, pochopitelně.
Mé argumenty si zcela ignoroval a a stále opakuješ něco o důkazu, takže irelevantní a je jedno kolikrát to zopakuješ. -
jo, ukázalo se, že kanadská rezerva je lepší než ta česká. při počtu profi hokejistů v kanadě a čr by to nemělo nikoho překvapovat.
-
"Nevidím nic, co by reagovalo na mé argumenty vyvracející tvé příspěvky..."
Troll strikes back. ;D Opakuji. Ty nemáš co vyvracet. Ty máš akorát dokázat že WH jede na (nelegálním) švarc systému, což si tu tvrdil. Vše ostatní je irelevantní. Neudělal si to, tzn. jakákoliv další debata z tvojí strany je jen kličkování, tlachaní o hov*ě a nemá žádný smysl.
Nerad se opakuji. Mám pak pocit, že si ten druhý ze mě dělá srandu (v lepším případě). -
40, děcko jedno a hraju od devíti, to ty nemůžeš znát. *3*
-
Sorry, reakce na Tilwaen na strane 3 od konce. Nevim, proc to placl na zacatek diskuze.
-
Ja jsem aktualne v aktu 3, hraji na hard (druha nejvyssi obtiznost, ale ktera nema pernament death ) + tactician mode.
Souboj s Rebbecou (witch) v Actu 1. Rebecca uroven 6, moje skupina uroven 7. Rebecce zbyva poslednich 15 HP a je omracena mym fighterem( protoze nemala zadny armor). Nema na sobe zadne kouzlo. Jeji NPC zakouzli regeneraci, ktere ji okamzite vyleci 30 HP. Ted je na tahu muj zlodej - ha Rebecca 130 HP, 15 armor.
Voda, krev se vzdy rozleva smerem k Vam. Je jedno, ze jste na vyssim bode v krajine. Krasny priklad jsou electric noxious bulb. Zasahnete ji a rozleje se voda a da sok, vsem kteri stoji ve vode. Tedy ne vzdy NPC, ktere je napr. 2M od ni, ale Vam ano, i kdyz stojite od ni 15M na vyssim miste a voda byla predtim od Vas 4M.
Act 1 Alexander - kdyz ho uvidim poprve ma level 7 a ja 5. Dostanu se na level 7 a prijdu k nemu. Kuk Alexander nelenil a plnil questy taky - je na 8. Na urovni, na ktere hraji, nemate sanci porazit kohokoliv, kdo je o 1 level vyse.
A to je drobny vycet. -
Kde žiješ? U rodičů. *1*
-
To rozhodně. Simuluje to vyčerpání, ale pořád je to hra, takže místo toho, aby odpadl po hodině, tak prostě odpadne po pár minutách. Jinak zásah do hlavy rozhodně ubírá mnohem víc, aspoň teda podle mých zkušeností. Ještě se mi snad nepodařilo někoho s plátovoz zbrojí sundat ranou do ruky. Takové soupeře zásadně bodám a sekám do obličeje a hlavy. Zase je ale fajn, že i když má někdo sebelepší zbroj, ale obličej mu zůstává nekrytý, pořád ho můžeš sundat jednou ranou do ksichtu.
-
Tohle hodně záleží na tom, odkud si člověk ten průměr vytáhne http://www.metacritic.com/game/pc/kingdom-come-deliverance?ftag=MCD-06-10aaa1f
-
Tohle mi poslal uz 3. kamos. Co je na tom tak dobryho?
To co z toho chci uz mam asi tak 5 let koupeny a ten zbytek je spis takovej spam.. -
Pokud se někdo veřejně chlubí tím že hrade - nehraničí to tak náhodou a totální debilitou?
-
Offtopic -
Všiml jsem si, že je aktuálně moc pěkný humble bundle ... neodolal jsem.
https://www.humblebundle.com/games/classics-return-bundle
Pro doplnění restů skvělá nabídka, za 15 dolarů:
Broken Sword 5 - The Serpent's Curse, Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure, Shadowrun Returns,Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition, Wasteland 2: Director's Cut - Standard Edition, Age of Wonders III, Xenonauts
Torment: Tides of Numenera, Dreamfall Chapters: The Final Cut Edition -
Já spíše nechápu že anonymové jako ty mají furt nutkání plevelit vlákna svými blbými a hlavně zbytečnými a špatnými deedukcemi, tímto tedy opravdu radši s tebou skončím, ještě si něco napiš ale reakce se už od mě bohužel nedočkáš tak ahoj a zas někdy jindy *3*
Radši už frčím nikam pryč, vypadá to že tady bude pořádně velká diskuze a já u ní nemusím bejt. -
Tak dlouho jsem cekal na Mafii 2, az konecne vysla *14*
Jenom je stredoveka *1* -
Hele, co si pamatuju, tak už na základce si byl fakt jeliman k pokukání, Ale tady se svojí seberealizací fakt překonáváš *1*
Ty opravdu nemáš soudnost...