Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance představuje různé možnosti řešení úkolů
17.11.2017 | Aleš Smutný
404 příspěvků
-
V zahraničí je tato hra hodne vyhypovana. každej streamer o tom mluví a bude se to hrát na Twichi ve velkém.
-
U rozhovoru je videt trochu nasilny strih kamer.
vybrat si odpoved/ pak samotne mluveni/ a odpoved od npc. A trochu sviznejsi by to mohlo byt. -
no tak jsem to chápal taky, ale to se strašně mlátí třeba s tímhle questem a trochu se pak rozpadá to, o co se snažili. zajímá mě prostě, jestli se hra pohne bez jeho vyřešení.
-
On ted uz moc nemuze kritizovat. Az jak to vyjde, tak potom snad zas jo :-D
-
V jake k dnesnimu dni netusi... Ale kdyz se podiva na progres za poslednich par let a pak se podiva kdy to ma vyjit... Myslim, ze to normalni clovek dokaze v pohode odhadnout.
-
V jake k dnesnimu dni netusi... Ale kdyz se podiva na progres za poslednich par let a pak se podiva kdy to ma vyjit... Myslim, ze to normalni clovek dokaze v pohode odhadnout.
-
V cem vsem je Vavra dobrej... na verejnost s tim chodi on sam a par jeho fanatik boys.
-
Já bych tu diskusi nepřeceňoval. Oni prostě lidi kopou především do Vávry, ta hra je jen prostředek. Prostě úspěch a vlastní názor se v Česku neodpouští.
-
me by zajimalo na cem ty cca 2 roky pracuji, kdyz hra vypada skoro stejne jako tenkrat
-
Bulshit stejný magoooooooooor, co blil pod Mariem a všem nadával do Nboyů pod Mariem. Nechutný človek... *8*
-
Zaklínačem je myšlen Zaklínač 3? Vždyť tam jsou i obří negenerická města se skvělou architekturou (co dům to unikát) plný lidí (i dětí a psů), kde kdo mnohých domů lze vlézt i nepovinně a projít třeba 5 pater od sklepa po půdu.
-
Nebo taky ...van
-
ta kritika je přehnaná, kdy se vlastně zmenil kurs, nedávno tady byla kritika této hry značně vymínuskovaná a všichni to oslavovali, teď to všichni hejtují, přitom to není tak zlé...
-
fakta, co myslíš že na západě zaujme víc: hra s prostředí pána prstenů, nebo nějaké husitské story...
-
tak to ale good luck s prodeji... někdy originalita není všechno, pokud prostředí působí cize a nezajímavě...
-
Zdá se mi jako by se to hejbalo v 20 fps.
-
Kdo kdy přišel s tím že Vávra je dobrej scénárista? Protože když čtu ty dialogy tak si nedokážu představit jak víc amatérsky by se daly napsat.
-
Grafika je v pohode :) , ale stale ma zaraza mimika tvare... chcelo by to aspon 4 rezimy, smutok, radost, hnev a normal - v hre je asi iba normal chybaju mi tam emocie v tvarach postav vzhladom nad tym masakrom. Ohladom subojov a tych ruk mi to pripimenulo starsiu hru Tresspasser, ale dost zalezi aka bude v hre fyzika a vaha veci. V tomto Tresspasser ostava pre mna zatial neprekonany :)
-
No některé úkoly by na tebe neměly čekat jak je tomu ve většině her.
Ale pokud se bude jednat o nějaké důležité, tak ty se bez tvé přítomnosti nevyřeší.
Někde byl tuším uváděn příklad zraněného vojáka. Pokud mu neseženeš rychle lék, tak zemře.
Ale pokud se pletu, tak mě opravte. -
Zhrzení milenci pěkné blondýnky s kapavkou,které páchne z huby se budou mstít? *6* *1*