Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tolik zamindrákovaných lidiček neštastných na jednom místě... Tahle "diskuze" si skoro říká o nějakou další vypečenou americkou studii. To se skutečně jen tak nevidí :-D
  • no, tak prostě nedokáže no :-)
  • To jsi jeden z mála. Mně se ty souboje, tak jak jsou ukázané v posledních videích, líbí. Otázka je jak se to pak hraje. Uvidí se 13. února.
  • Ovsem to mistni hatery vubec nezajima. Situaci v diskuzi vystihuje: https://www.youtube.com/watch?v=sen8Tn8CBA4
  • Mart9
    Když si to koupíš na Playstation, tak Steam nebudeš potřebovat.
  • Já si všímám jenom kritiky animací. Soubojový systém je prezentován v aktuálních oficiálních propagačních videích, takže je na místě očekávat, že se jedná o ukázku aktuálního stavu hry a vzhledem k plánovanému datu vydání se také dá očekávat, že se už moc nezmění. Kór, když samotní tvůrci přiznávají, že je CryEngine v animacích omezuje a že s tím nepůjde už moc udělat.

Zbytek hry nehodnotím a doufám, že to vykompenzuje.
  • Tyjo řikal jsem si: Deset minut dlouhy video to se budu nudit, ale uteklo to. Je to chytlavý. Na hru se těšim už od začátku. Jen je škoda, že hra určitě bude chtít steam, což ke mě do počítače nesmí. Hraju originálky jenom z dvdčka:)
  • já si ještě pamatuji 40 Naxx na Vanilce, to bylo aspon hardcore, takže když mluvíš o hardcore a dáš tam Elex či tohle, tak se musím smát...
  • Pochopitelně, a toto nezpochybňuji, je to oprávněná kritika, ale zcela zatracovat hru jen kvůli nekvalitním animacím mi přijde směšné, zvlášť, když na nich nestojí hra. Tohle není L.A. Noire, tam by to opravdu byl prů***. Co se týče ostatní kritiky tady, místní diskutéři viděli soubojový systém na dva roky starých prototypech a okamžitě z toho vyvozují závěry. Z příběhu viděli všehovšudy asi 15 minut a dělají z toho závěry, že je nekvalitně napsaný. Upřímně, nepřipadá vám to všem nesmyslné?
  • na youtube mají radost ze všeho, to vůbec nesmíš brát jako nějakou vypovídající hodnotu...
  • I v komentech na YT najdeš kritiku animací. Další kritiku animací najdeš na oficiálních fórech Warhorse.
  • Kritika animací je v tomto případě zcela oprávněná. Není to žádný "hate".
  • Páni, to je snad největší kritika na KDC a Daniela Vávru, co jsem tu kdy viděl. Je opravdu zajímavé, že zatímco v komentářích na youtube mají všichni radost z krásné hry a dynamických úkolů, tady se z toho dělá největší propadák. Nedostatky ve hře jsou evidentní (animace obličejů), ale toto je už moc. Někteří lidé by měli dospět a počkat se svým názorem, až do do 13. února.
  • Máš nízké nároky.
  • Ale prosimtě, zas nedělej ze sebe hroznýho ultra mega hardcore pařana, kterej je prostě hrozně velkej borec, že si chce zahrát jednu "pitomou" hru.

A abys nenaříkal, jakej jsem hroznej nepřející o*as, tak tu hru mám backnutou již od možnosti zakoupení na warhorsích stránkách. Prostě některé věci, na tý hře vypadají né úplně hrozně, ale skvěle taky ne.
  • Tenhle argument je směšný. Úspéch? Do jisté míry bez pochyby ano. Vlastní názor? Vždyť šílenců s podobnými názory je plný 4chan.
  • Pořádné přechody by to určitě hodně zlepšily, to máš pravdu.
  • no jo no, pred dvemi lety bylo in byt fanboj kingdom come, ted je zase in být hater. ale tak když vás to baví tak si hrejte.
  • tady je zajímavé video pro kontext aby si lidi uvědomili co to znamená udělat správné animace v rpg hře https://www.youtube.com/watch?v=0qvvmVpS3AA
  • + neexistující gore, ve videích to vysvětlujou zbrojí, ale když někoho jeb*u po odkrytý hlavě obouručákem, čekal bych asi jinou reakci než zavrávorání. Přitom v cutscéně jsou koně zmasakrovaný náležitě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit