Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KrPa
    20x vetsi na disk, obsahove to je stale stejne

a taky nemuzes hry odsuzovat, protoze uz na ne nemas cas
  • KrPa
    muj pocit je opacny, proto vubec nehraji ARPG, pro me byl ze vsech zaklinacu nejlepsi boj v 1. dile
  • PreidaQ
    Tak ještě má jednu morálně pochybnou cestu, kde se dá přítomnosti Steamu v počítači úplně vyhnout.
  • Na hru jsem velmi zvědav a doufám, že to dopadne dobře, ale jinak to moc nesleduju. Každopádně, co mě zaujalo hned po spuštění videa byl kompas v horní části obrazovky s ikonami blízkých lokací a hned jsem si vzpomněl, jak přesně na tento typ kompasu Dan Vávra strašně nadával jako na naprosto debilní kompas ve svém 100+ věcí, které mu vadí na Skyrimu *1*
  • Jak to souvisí s mateřskými školkami v Tokiu?
  • Prechod pro chodce?
    Jinak to je presne ono, taky nesnasim kdyz hraju mp a nepratele uhybaji abych je nemohl trefit.
  • Ohledne prechodových animací. Tohle není bežné ani u jiných her. Treba postava jde chuzí a pak zničehonic začne bežet. Chybí tam prechod. Taky naopak ze sprintu se hned zastaví. Nebo jde dopredu a když se otočí do strany o 90° a začne sprintovat, taky chybí prechodová animace atd.
    Navíc (nevím jak to vyjádrit technicky) ani pohyb není synchronizován s dotykaním chodidel o zem, proste postavy plují ve vzduchu. Tohle mi hrozne vadí u dnešní AAA produkce (treba Battlefront, Battlefield atd.)
    Ješte vetší problém to je u kompetitivních stríleček, kde hráči tyhle veci zneužívají aby je bylo težší trefit. Znáte to: ruzne poskakování do stran, rychla zmena smeru pohybu atd.
    Takže každý nech si zamete pred vlastním prahem. Nejaký špatný pohyb postavy v obrovském RPG jako KC mi fakt nevadí.
  • Inquisitor
    Tady to vyznívá tak, že to bude jedna z největších herních katastrof. Nemusí se nutně povést všechno, ale pořád to bude zajímavá a celkem originální hra. Větší zklamání asi vyvolává u někoho, kdo čekal moc a nebo trochu něco jinýho. Ale hlavně to chce opravdu počkat na celou hru, před vynášením soudů.
  • Na to nepotřebuješ studii... Vávra psal odjakživa hejt hlavně v češtine. Když to zkusil v eng., tak se také na něj slítli hráči. Výhodu ma v tom, že ty jeho vidlácký řeči nejsou znát ve světě. Na to je moc malej a nevýznamnej.
  • V momeňtě, kdy začali být dnešní hry 20x větší, je blbost hráče zbytečně frustrovat. Už to, že někde něco hraje 40 hodin je dost. Co mi dřív nevadilo, věř, že by mi to dnes vadilo.
  • Teď dokoukáno. Bomba roku! :-D
  • Inquisitor
    A ten slastný pocit satisfakce, když člověk po těžký dřině všechno vymlátil na jednu, dvě rány. Jinak to bylo, kdo uteče vyhraje :)
  • Tradiční diskuze na games. Většina lidí sežrala Šalamounovo h *8* vn *8*, ovšem „malování“ je pro ně kvantová mechanika *3*
  • ...zatímco v diskuzích games je to samej odborník. Taky se tomu říká, že sežrali Šalamounovo ho*no :-)
  • Llour
    Nezbývá než doufat: Martin Klekner "Lead Cinematic Desinger":

You are probably referring to the “dead faces” seen in our E3 demo. No worries there, the facial “moods” for in-game dialogues are one of the last things that are implemented. Basically, for each paragraph of our in-game dialogues, a character mood needs to be set and somebody has to set it. This, however, was not finished when we set out for E3 this year. Don’t worry, it will be ready for the final product, the characters will be blinking, have different emotions etc
  • Jj, domecek z kominem se nepouziva po levem klikyhaku, jedine kdyz je pred nim vrtulnik.
  • Docela ma prekvapuji nektere reakce. Dalo se cekat ze od Vavry to bude hlavne pribehova hra, spise adventura nez bojova rez. Mne osobne to nevadi, pokud bude dobre funkcni, diky vice moznostem bude i duvod navic zahrat si ji vicekrat. *3*
  • bullshit, naopak když do ruky dostaneš combat, který dokáže ti dát pocit, že opravdu tím mečem umíš máchat, pak jen pocit super, kdyz kosíš více nepřátel, souhlasím, že v Zaklínači 2 či 3 je nuda, ale to není tím, že je proti tobě přesila ale nudným combatem, zkus Jedi Academy, to je panečku pocit nadřazenosti.
  • Fleky budeš hledat v tomhle questu, ale bez Zaklínačských smyslů. A zdá se mi, že to má být ve stylu L.A. Noire.
  • TheGGG
    předně je to článek o japonských školách a druhak tam mají ve třetím řádku chybu... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit