Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance představuje různé možnosti řešení úkolů
17.11.2017 | Aleš Smutný
404 příspěvků
-
Ano kritika typu: Skyrim je lepší, nejsou tam draci, dejte nam pohled z tretí postavy, chození krajinou je nuda, proč jsou cesty prázdné a nespawnují se tam bandité, souboje jsou moc pomalé. tady se lidé pokoušejí alespon o konstruktivní kritiku
-
človek nemusí umet varit aby poznal pokazené jídlo. Ale tak hlavne že sis ulevil. *3*
-
Ona je kritika a "kritika". Zde se ve většině případů jedná pouze o házení bahna na Dana Vávru, a to za každou cenu. Hraní si na chytráka (nekonečný zástup odborníků na tvorbu videoher) atp. Prostě umím kulový, ale potřebuju ten pocit zoufalství ze sebe dostat. Alespoň na chvilku si přijít důležitý. A jeden bezvýznamný anonymní lajk je opojnou drogou :-) "Och, jak jsem všem ukázal, že jsem zcela v obraze...", Ne, nejste - nikdo zde. Absence znalostí dané problematiky je zkrátka evidentní z každého slova, s každého pokusu na sebe upozornit. Ale ten pocit, že alespoň na chvilku něco znamenám :-D
-
Nemyslím, že kritika KC:D je pouze záležitost Čechu a games.cz.
Jenom se podívejte na komentáře pod videem na youtube (seřadit podle času...) a sami uvidíte, že kritických je spoustu lidí i tam. -
Tak určite ale v iných hrách to nepôsobí dojmom sekania mečom do vreca zemiakov.
len si to pekne priznajte, vyzerá to na puču, bude to na puču
Ale v akcii si to možno kupim -
Jsem si vzpomněl že není problém v animacích. Ty jsou kvalitní a animátoři jich nasnímali hodně. Problém je v jejich implementaci do hry. Scriptéři kteří animace vkládají do hry, mají problém s Cryenginem. Asi je dnes nedostatek vývojářů kteří by pořádně rozumněli Cryenginu. Problém s nedostatkem kvalifikovaných vývojářů měl i Roberts u Star Citizen. Tomu pomohlo, že Crytek krachoval a hodně dobrých lidí přešlo k němu a makají na Star Citizen.
-
Kolik že na tu hru vybrali peněz?
-
takže tam bude minihra: "Rychlý groše"?
-
Tam bude i nahota a sexuální scény? Tak to nebudu hrát.
-
To s tím údem se nestane, Dan už v minulém videu avizoval že se všechny sex scény předtáčejí pomocí motion capture a na přesnosti si dávají zvlášť záležet.
Pokud sleduješ profil Roberta Rosenberga na facebooku, víš, že s Danem spolupracují už několik let a právě s Robertem dělali většinu sex scén ze hry. -
V tom se shodujeme, já to vnímám úplně stejně, otázka je jestli je tato demografická skupina dost velká na to, aby zaplatila alespoň náklady na vývoj. Průměrný američan je dutý jak bambus, pije kolu, žere hamburger a na konzoli mačká křízek v nejnovějším Call of Duty a je spokojený.
-
Díky za info, to jsem netušil. Ale nezdá se mi, že by to byla taková fuška, když dáte pár dětem k dispozici Mayu, pár instrukcí a občas s něčím pomůžete, do tří let s ní udělají cokoliv, netvrďte, že je kumšt získat kvalitního animátora, to může dělat s trochou tréninku každá cvičená opice. Nástroje jsou jednoduché a automatizované.
Spíš narážejí na limity samotného enginu a už zde v diskuzi zmíněnými přechodovými fázemi při animacích. -
Tohle je mise, která se představovala v létě na Gamescomu v Kolíně. Tahle odpověď je krátce po E3, čili v této misi by to nemělo být ještě vidět.
-
Se tady smějete animacím, ale to nic není. Představte si jak musí vypadat sex scény... Aby se nestávalo, že Henry svým bugnutým údem píchne svoji souložnici do oka a jiné chuťovky. Vávru jsem hájil 4 roky, ale také už začínám být skeptický. Dobrá hra to bude určitě a já si ji náležitě užiji, ale v jakém technickém stavu vyjde, toť otázka.
Vím, že si to tady mistr Vávra čte, tak trochu vyvážím zdejší hejtry. Přeji celému týmu zdárné dokončení díla, velké prodeje a snad dovedení animací aspoň do stavu, kterému se hráči nebudou smát. -
Mě se líbí v podstatě myšlenka hry, ale když se tak zamyslím, kolik čistě single playerovek bylo poslední do rok nějak komerčně úspěšných. Ve Steam stats to je v zásadě z většiny samá MP věc.
-
naprosto upřímně - to je přesně ta hra co chci. mám rád přírodu, lesy a krajiny. a mám rád těžký hry, který po mě hodně chtějí, protože když se mi v nich něco povede, mám z toho radost. a k té překombinovanosti - to je zase další prostor pro seberealizaci, mě fakt baví vymýšlet "divný" a "neortodoxní" mechaniky a na základě nich to hrát - snažit se najít OP build, který není očividný. neříkám, že to v KCD bude (nemůžu to vědět), ale jen to vypadá pravděpodobně.
-
No vidíš to, u článku o Zeldě se baví o školkách a tady si budete stěžovat, že se někteří nedrží tématu... Trochu tolerance a pochopení pro hejtry.
-
MGSV má do teď jedny z nejlepších animací jak Snakea ve hře, tak v cutscénách.