Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance představuje různé možnosti řešení úkolů
17.11.2017 | Aleš Smutný
404 příspěvků
-
prostě jsi měl rovnou napsat, že ten souboják byl nuda... hlavně že jsi měl cool pocit reálnosti že neporazíš najednou víc protivníků... protože o tom přeci hry jsou. Aby to byla nuda a uspokojili se molitanoví HEMA hoši. BTW: pokud ti přijdou americké firmy nereálné, tak doporučuji čínskou, korejskou nebo ruskou produkci... pak něco uvidíš.
-
Animace v Zeldě dobře odpovídají žánru a stylizaci. Animace v KCD neodpovídají dobře žánru a stylizaci.
-
Právě, že mi připadá, že jeden z mála nejsem. Spousta lidí kritizuje animace a pocit ze soubojů. Já tedy na rozdíl od některých nekritizuji komplexitu a obtížnost soubojů, ta je pro mě naopak hlavním lákadlem hry.
-
Když oni tady nejvíc nadávají právě ti, kteří mají stejný rok výroby jako ten Gothic.
-
Páni,docel dlohý komentář *5*
-
Gothíc 1+2 meli vyborny bojíovy system a nemuzu si jej vynachvalit, na 1v1 dokonaly, nebyl vubec problem porazit nejsilnejsi lidske npc a navic jeste i spravidlivy, kdy v duelu proste hrac nemohl cheatovat tim, ze vypil lektvar a hned byl zase zdravy. Navic ty hry me naucili, ze boj s vetsi skupinou je nerealny (na rozdil od americke filmove produkce) a clovek vzdy musel vylakat max 2 npc a jedno oddelat na dalku a s tim dalsim se vyporadat rucne. Boj v zaklinaci 2 a 3 a celkove v i akcnich rpg se mi nelibi, boj ma byt o taktice a ne o rychlem klikani a zabijeni tun nepratel jednim chvatem. Ja tenhle bojovy system v KCD vitam.
-
to je nakonec v pořádku, pokud si troufá, tak je to dobře, takových her je minimum, hlavně ať tam není "detektivní" hledaní smradu či fleků jako v Zaklínači 3, z toho mám osypky do teď...
-
By ses divil, jak Japonci hejtují Linkovo vlasy. Prý vypadá víc Árijsky než Japonsky. Tady pár komentů.
あたらしい記事きじを書かこうという気持きもちになるまで長ながい時間じかんがかかった。書かきたいことはたくさんあったけれど、息子むすこを産うんだ後あとは書かく時間じかんがあまりなかった。
にほんでは、近頃ちかごろ多おおくの人ひとが保育園ほいくえん問題もんだいについて話はなしている。特とくに東京とうきょうでは十分じゅうぶんな施設しせつがないので、子こどもを保育園ほいくえんに入いれることがとても大変たいへんだ。今いま私わたしは東京とうきょうに住すんでいるので、息子むすこを保育園ほいくえんに入いれるのは不可能ふかのうだろうと思おもっていた。しかし驚おどろいたことに、息子むすこは受うけ入いれてもらえた。 -
Asi tě zklamu, ale Vávra někde říkal, že to bude částečně středověká detektivka. *15*
-
ano, ale že Mario a Zelda jsou extrémně populární v Americe a více než v Japonsku, je prostě fakt...
-
Adventura?
-
Zelda je hra pro všechny
-
toho se bojím, že se z toho stane detektivka. Nic proti historické detektivce - naprosto miluji Jméno Růže, ale Vávra není Umberto Eco, dle mého se tím, že úplně ignoruje fantasy připravil o spoustu zajimavých questů/zvratů, nejsem si jistý, že na to má. S tím mám problém já, vypravit se do toho světa, protože vím, že za vším tím zlem budou lidi.
-
Tak ona Zelda moc Japonce nezajímá, to je hra dělaná primárně pro západ...
-
a hele, další chytrák s křišťalovou koulí *4*
-
njn, Češi, takové Japonce neuvidíš davově hatovat pod ukázkou z nové Zeldy, protože má strašné facial animačky *4*
-
Ta hra bude o neustálém vyšetřování něčeho, vlastně jen mluvení a dialogy. Pokud jsou souboje nepovinné, zbyde nám chození a jízda koněm. Taková hra by měla mít obličeje a animace na výtečnou a ne že nejsou potřeba. Poselství tohoto videa je jasné: "Když máš špatné animátory, nenech je dělat i dabing."
-
Kde mluvim o hardcore? Ja pisu o poctivosti. Naucte se lidi cist.
-
Tak to si toho moc nezahrajes :)
-
Vy jste směšný :-D