Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hej jako beze srandy ted ale, ty animace jsou fact priserny :(
    • Nádherný příklad toho, že kvalitní animace jsou pro potřeby "suspension of disbelief" důležitější, než špičková grafika. Je to škoda, ale snad to částečně vykompenzuje příběh a hratelnost.
  • To vypadá extrémně nudně. Mají štěstí, že ten combat může přinést spoustů glitchů, takže se to možná chytne na gify...
  • bukrr
    Podle tohoto videa to vypadá spíš jako adventura než jako RPG. Taky by se v tom videu nemuseli tak snažit prodat to "máme více možností k vyřešení úkolů", trochu jakoby se mi Horst Fuchs snažil prodat nerezový kráječ na chleba. A čím víc možností ukazují, tím míň mi tam jejich soubojový systém zapadá.
    • Soubojový systém je kapitola sama pro sebe... Na souboje asi nalákali hodně backerů. Bohužel souboje se špatně ovládají, hráč nevidí co s mečem dělá a z jaké strany se chystá útočit.

Vetšinu času v souboji zabere to, že se díváte jak váš oponent natáčí zápěstí a ruce s mečem do anatomicky nemožných poloh a několikrát to opakuje.
      • Tak tragicky bych to nevidel, souboje jsou jen jedná část hry. Tohle je RPG a ne For Honor. A videl jsem už i vetší obludnosti, treba v Risenu a Gothicu.
  • me by zajimalo na cem ty cca 2 roky pracuji, kdyz hra vypada skoro stejne jako tenkrat
  • Zdá se mi jako by se to hejbalo v 20 fps.
  • Docela ma prekvapuji nektere reakce. Dalo se cekat ze od Vavry to bude hlavne pribehova hra, spise adventura nez bojova rez. Mne osobne to nevadi, pokud bude dobre funkcni, diky vice moznostem bude i duvod navic zahrat si ji vicekrat. *3*
  • Přemýšlím nad alespoň jedním rozumným důvodem, proč si banditu při útoku oběhl a čekal s útokem na připravení oponenta....netušíte někdo?
    • Aby to bylo fér, ve středověku měli všichni morálku a všichni chodili do školy šermu.
  • Inquisitor
    Tady to vyznívá tak, že to bude jedna z největších herních katastrof. Nemusí se nutně povést všechno, ale pořád to bude zajímavá a celkem originální hra. Větší zklamání asi vyvolává u někoho, kdo čekal moc a nebo trochu něco jinýho. Ale hlavně to chce opravdu počkat na celou hru, před vynášením soudů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit