Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi to jeste nevis, ale pocitacove hry jsou primarne o hudbe, hercich, orchestralnich znelkach a genderove korektnosti. Herni mechanizmy a veci k delani jsou sekundarni.
  • Jason_dinAlt
    Přsně. Takhle to spíš působí, že si vlastně lidé platí za to, aby si vývojáři zvýšili pravděpodobnost dalšího prodeje. Mě by se třeba líbil příslib, že zvětší mapu o X procent a přidají tam další herní náplň.
  • ales.smutny
    Příspěvek jsme ti smazali kvůli nechutné a primitivní a vulgární hlášce. O KC:D si mysli co chceš.
  • no... nezacali si vymejslet uz trochu moc? cejtim počínající velikastvi
  • Mart9
    *1* Díky, dobře si mě pobavil. Hned mám lepší den.
  • Tohle nerikej, dostanes ban na 2 dny a prispevek bude vymazan, jsi otravny troll, nareportoval jsem te.
  • Koukam, ze mi tu smazali prispevek, ktery jednotne nesouhlasil se Stranou, tak to pardon, ze muze mit clovek vlastni nazor. Omlouvam se tedy a pridavam se: KC:D je nejvymakanejsi a nejdokonalejsi vec ve vesmiru a ve vsech ostatnich vesmirech a neni ji co vytknout. Clovek, ktery na neco upozorni, je rozvracec a kapitalisticky kriminalnik.
  • smajdal
    Nemaj šanci dát
  • Mart9
    Tak tady bych dal raději peníze na prospěšnější věci ve hře než na zaplacení rádoby známých kecalů.
  • To poznáš, až budeš mít hlad.
  • Tak oni toho Seana neslíbili na 100%, protože taky samozřejmě nezáleží jen na nich, ale také na něm, jestli přijme nabídku.. Jinak si stejně myslím, že je to zbytečnost.. To raději ať vložej ten čas a peníze do něčeho hodnotnějšího, než na jeden kvalitní hlas.
  • Jason_dinAlt
    Zkrátil bych to: Čím více dobrých her, tím lépe.
  • eStar
    Lze říct jen že gratuluji. Rozhodně jsem hrubě podcenil zájem veřejnosti o tuto hru a jsem rád že jsem se mýlil. Čím více dobrých her od našich vývojářů tím lépe.
  • performance capture se bude dělat jen jeden a samosebou v angličtině.
  • Jason_dinAlt
    Sem si hledal kdo že je to ten Sean Bean....
    To jste měli říct, že to je Boromir ;o)

Ten finální cíl kampaně třeba pro mě by nebyl takovej tahák. Co jsem slyšel hlasy v těch jejich videí, tak mi přišly více než fajn.
    Když budou kupovat Boromira, tak zaplatí sposty peněz za "zvučné jméno" a přitom dobrých hlasů by se našla hromada.
    Chápu to spíš jako reklamní tah s primárním cílem nalákat další kupce.
  • jan.fojtik
    No nevím, měli by ještě nalákat i české sponzory, třeba tam mohli hodit, že CZ mutaci hlavní postavy bude dabovat Luděk Sobota *1* *15*
  • Ristoro
    Ať dam dají Standu Řezáče. Ten by se postaral o kvalitní dabing. http://www.youtube.com/watch?v=8Xm0zLDyoVQ
  • Kozy
    Dejdar!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit