Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance zbývá 12 hodin kampaně, chce hlas Seana Beana
20.2.2014 | Ladislav Loukota
204 příspěvků
-
A zrovna Fallout měl pár docela známých herců. Třeba Ron Perlman, nebo McGywer :)
-
No chytrého se dělat nesnažím vůbec, že ti tak přijdu je tvůj problém.
Turnaj samozřejmě není žádný herní mechanismus, protože herním mechanismem je způsob boje, turnaj je jen o zasazení několika postav do určité oblasti, což s herním mechanismem moc společného vážně nemá.
Jestli si píšeš příspěvky někde sám pro sebe na papír, aby sis je uchoval pro jejich extrémní kvalitu, za to ti nikdo další nemůže, že je potom neumíš správně opsat sem.
*1* -
Tak otázka je, co už z toho reálně mají připravené *3* Některé z těch věcí, se mi třeba zdají, že by ve hře stejně byly, nebo to zase tolik práce navíc nezabere, čímž to nijak nechci srážet.
-
Obsah nejsou herní mechanismy
-
já nepsal nic o tom, že to bude v rámci kickstarterové kampaně, srabíku.
-
Toho nemá smysl řešit, klasický příklad ublížence, co svoje neúspěchy svaluje na ty špatný a zlý "čecháčky".
-
Tak mi to vysvětli. Já jsem takový hloupoučký človíček, takže nechápu. Prosím objasni mi to. *13*
-
Souhlas, je to spíš marketingový tah, než že by to bylo pro hru tak důležité. Jak předřečníci (nebo snad předpíšníci?) psali, už z ukázky se zdá, že momentální dabing je více než na slušné úrovni a rozhodně hře, co jsme měli šanci slyšet, nijak neubližuje.
-
A tím, že to tu budeš tapetovat, získáš konkrétně co? Taky bys mohl přestat házet všechny do jednoho pytle...tím si jen kálíš na svou vlastní hlavu.
-
No to ano, ale paradox je ten, že to dají jako bonus ve výberčí kampani.
-
Hlavně by se měli vykašlat na dabování v "shakespearovské" angličtině a měli by ty anglicky mluvící "hvězdy" přinutit mluvit s nějakým slovanským a německým přízvukem, zhruba tak jak to bylo v Assassin's Creed s italštinou.
-
Dají. Ale dám tvojí ruku do ohně, že to nebude v rámci kickstarterové kampaně, která za pár hodin skončí.
-
ale obsah pribyvat zacne - qsty, zaplneni prirody zviratama.
-
Silent Hill a to přežil oba dva díly
-
Pokud vím, tak dabing bude v angličtině, což už tvůrci vysvětlovali. *3* Mě se spíš zdá, že ty máš nějaké komplexy, než ostatní.
-
Dělá mi trochu problém vymyslet smyslplou situaci, kdy použít slovo "komunista" v diskusi o hře ze středověku jinak než ve formě nadávky.
-
Rozdiel je v tom že herné mechanizmi sa nezačnú magicky zlepšovať keď na ne začneš sypať peniaze *3*
-
A co staré hry, které měly minimum dabingu nebo ho neměly vůbec. Příkladem může být třeba Fallout 1 a 2, který měl opravdu málo dabingu a ještě méně hudby a přitom jsou to legendární hry, právě kvůli herním mechanismům.