Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thornwald
    Ted mě napadlo , že to ale nevysvětluje proč ve videích z bitvy bojuje Jindra proti těm dvěma křižákům , to by vylučovalo stranu krále.
  • Ty seš ale otravný hovado, to snad není možný.
  • wenceslaus
    Smysluplná připomínka i kritika vůči oblíbenému projektu není sebemrskačství.
  • Thornwald
    Taky sem nad tím přemýšlel , dobrá poznámka ;) Však uvidíme ve hře jak se bude příběh vyvíjet .
  • Nejde v tý hře o něco jako občanskou/náboženskou válku? A jak víme, v těch proti "kacířům" zasahovali katolíci z celý Evropy
  • No, mohli by to prznit i německým přízvukem... Vadilo někomu, že dabing Ezia byl s italským přízvukem nebo Nika Bellica se slovanským?

Mně je celkem jedno jak to udělají, je to jejich hra, ale když se jiní nebáli použít přízvuk tak proč to nezkusit.
  • Thornwald
    Nebudu :D ne , víš co mě to jen na těch videích a obrázcích mlátilo do očí , Kingdom Come je jinak naprosto perfektní a dbají na historickou autenticitu dle mého velice profesionálně
    Dneska jsem zvedl pledge na earl :P
  • davidBray
    myslíš jako soldier of fortuna 2 ?? :))
  • Vybrali vic jak 3x tolik co puvodne meli. Nezbyva nez pogratulovat.
  • Jakou?
  • V Tróji taky ne.
  • wenceslaus
    Pokud vím, tak je na straně útočníků, ne obránců Pirkštejnu.
    Je tam i vedle vlajky s Českým lvem, takže jde možná o královo vojsko.
  • Mart9
    Aha, jako šermíř *4* Tak to na té hře možná jako "odborník" najdeš ještě spoustu věcí, kterých si 99,9 % hráčů ani nevšimne, takže bych se tím pro tvé dobro příliš nezatěžoval :))
  • Thornwald
    Nemyslel jsem to zle , jen jako šermíř si potrpím na historickou akurárnost.Souhlasím , hlavně ať se to dobře hraje *4*
  • Mart9
    Takové hnidopišství už mi připadá zbytečné. Hlavně ať se to dobře hraje.
  • Tak potom nechapu to sebemrskacstvi? *3*
  • ochcávat rohy budov :)
  • fallanga
    To břímě neseme občas všichni *1*
  • Thornwald
    Zajímalo by mě proč je všude na fotkách ze hry slezská orlice , když obyvatelé Slezska byli katolíci a většina němci , nehledě na to, že v Ratajích na hradě Pirkštejn vládl Pán z Lipé , z rodu Ronovců , jenž byl na straně husitů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší