Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance zbývá 12 hodin kampaně, chce hlas Seana Beana
20.2.2014 | Ladislav Loukota
204 příspěvků
-
Tak treba takovy Skyrim se prodaval v hodne ranne pre-alfa verzi a temer nikomu to nevadilo a lidi z toho ucvrkavali blahem.
-
Kdyby něco takového bylo ve hře naimplementováno, tak takovouto funkci bych rád viděl konfigurovatelnou. Vypnul bych si jí. Opravdu by mě nebavilo, že by mi hra najedou z ničeho nic napsala: "Právě jste zemřel na infarkt. Konec hry. Načíst poslední uloženou pozici?"
-
Jste-li takto citlivě založený člověk, tak velmi doporučuji vyhýbat se všeobecně internetovým diskuzím. Hrozí akutní nespavost.
-
tiez si myslim ze so psom neratali, pravdepodobne necakali ze vyberu az tolko a milionovy goal uplacali na poslednu chvilu, tiez mi to do konceptu hry nejako nesedi
-
Dont feed trolls.
-
To jsou proste ty malickosti. Nekdo muze prijit a napsat na to clanek posleze po vydani... Po 100 hodinach hrani... Kdyz ho to zacalo nudit...
-
Ano to urcite, a ako priklad si mohol hned poukazat na Vavrovu anglinu... Kebyze mam zatvorené oci tak by som veru nevedel ci to hovoril rodeny cech ci rodeny anglan LOL
-
Tak ja to mam presne naopak , uz v podstate nekupuji nic jinyho nez ruzny early access veci. Je spousta projektu na kterym maka jeden, dva lidi a tem early access umoznil prestat pracovat a zacit na hre makat naplno. Navic jsem diky nemu objevil pecky jako je Kenshi nebo Neo Scavanger ke kterejm bych se asi nikdy jinak nedostal + jsem velkej milovnik 4X strategii a ty moc rad otestuju v jakymkoliv stavu , momentalne jsou tam tri nebo ctyri:)
-
je to tak. zadny system neni dokonaly. musis rozlisovat individualne, tak rikajic 'podle xichtu', jestli to sou ultimatni nerdi kteri by si tu hru sbastlili ve svem temnem dungeonu nakonec i kdyby zadne penize nedostaly, nebo tomu chlapikovy z promovidea postaci na novy barak vpohode penize z early access.
-
Preco by tam niečo take malo byt? Uvedom si ze toto nema byt simulacia života ale rpg majuce realny základ v súbojoch, stredovekom svete a pribehu.... Bude to stale ale "len" hra kde budes levelovat a pridavat si bodiky do atributov :-)
-
Osobně bych byl rád, kdyby šlo hrát za řád německých rytířů, ale asi ty černé kříže (a slezské orlice) budou jen na straně protivníků:(
-
Žádná neexistuje, protože pro každýho je to jiná.
-
To nevím, jestli se psem počítali už dopředu. Mě tam do toho prostě nějak nesedí.
-
Je to silný tvrzení... na druhou stranu, nějaká to být musí :-) Pokud tam ale bude to, co ukázali, tak pro mě asi KC opravdu bude nejlepší hrou.
-
A naopa Danovi by mohl nejaky anglicky daber osvetlit vyslovnost par slov...
-
Pokud sám víš, že si to kupovat nemusíš, ale koupíš si to, protože to mají ostatní, tak je mi tě líto, jak si snadno ovlivnitelný.
-
je to inspirovaný českou historií ne česká historie!!!
-
sliníš?
-
Dalsi vec proc povazuju AC1 za nejlepsi ze serie. Anglicky mluvily jen pribehove postavy, kdyz tam byl krizak z nemecka mluvil nemecky, z italie mluvil italsky atd.
-
Trochu neucelený, ale pochopitelný. Ja bych v tomhle rozlišoval, proč to autoři dělaj. Třeba 50$ za betu tanků z War Thunder beru jinak, než Kickstarter hry, která by jinak nevyšla.