Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja vam nevim, ale myslim si, ze to stejne bude dobra hra. Doufejme. Zalezi jak poresi system infekci a nahodne smrti - napriklad infarkt, mrtvice a tak dale.
  • Nejlepší hra všech dob, to je krásná ukázka deb*lity. :)
  • Vacsiu hovadinu som uz dlho necital
  • tak tj supr, díky zes me od toho uchránil, bych z toho nejspis tejden nespal...
  • Stillson
    A budeš na sebe hrdý až hra vyjde a stáhneš ji?
  • Jinak obecne za mne musim podotknout, ze celkove se mi tento novodoby system prodeje her nelibi, opravdu nemam rad Early Access na Steamu, vydelavat penize na tom, ze lide vam testuji hru v pocatecni fazi vyvoje te hry me prijde smesne, a je mi spatne z toho kam az to do budoucna pujde, abychom bezne nekupovali hru v pre-alpha verzich, u ktere se mozna finalni podoby dockame za 5 let. Kickstarter samozrejme neni Early Access, to plne chapu, je tu moznost dobrovolne predbezne financovat vyvojare, ale ackoliv to neni to same, dost se to k tomu blizi, obecne vzatu stejne tam Warhorse rikaji, ze pak umozni hrat alphu i betu, takze je to teoreticky to same, ale trochu z jineho pohledu, ale jo, Kickstarter bych bral mnohem vic, nez to jak se rozmohli Early Access hry na Steamu. A pokud se tu najde nekdo kdo mi zacne oponovat s tim, ze to prece nemusim kupovat apod. ono je pak tezky odolavat vsem tem znamejm ve friend listu, ktero treba danou hru hraji a lakaji ji na vas, ale proste kupovat a platit vyvojarum za to, ze budu testovat jejich hru mi prijde postavene na hlavu.
  • Stillson
    Mě to ani moc nepřekvapilo. Trh je přehlcen RPG s draky,troly atd. Já jsem hrozně rád za tohle RPG a s chutí jsem si na KS koupil Collector edici (moje první).
    Ohledně toho co píšeš na konci,že hrát to co neni... Já bych neřekl,že jsme ve středověku :D a taky pochybuju o tom,že máš možnost chodit po světě a probodnout člověka mečem "bez úhony"
  • wenceslaus
    Tak proto je tu tolik her, aby si každej vybral :-)
    Ale nechápu to přirovnání. Středověk už taky není (promiň Lucie) a zažít tohle už nikomu nepodaří. Středověk ve škole je hlavně politika a nic neříkající data...
  • to je fakt, není snadné nepodlehnout nejlepší hře všech dob
  • Přečti si to ještě jednou a běž spáchat sebevraždu, díky.
  • Magister_Peditum
    Jenny Suk? *15*
  • Neboj, moderska komunita ti jiste brzy po vydani nejakou fantasy v KC uplaca;-)
  • 3x 300 tisic = 1.050.000 ? vrat se do skolky, diky
  • Inquisitor
    Ale draci apod. jsou v každym RPG. Hrát ve středověku taky člověk běžně nezažije, ale chápu že pro někoho to atraktivní není. A je dobře, že se někdo odvážil jít proti fantasy proudu a je vidět, že to tak vidí hodně lidí.
  • prudislav
    nejslinější *14*
  • Docela mne prekvapilo, ze tato hra dokazala vybrat tak vysokou castku, kdyz jsem se na to dival v dobe kdyz to zacinalo, tak jsem si rikal ze budou mit fakt stesti kdyz to vysplha na tu castku 300 tisic liber, a ted se divam je to pres milion, ackoliv to nechapu, tak to respektuji a preju jim to. Pro mne, ackoliv hra vypada nadherne, je podobnej styl hry asi nehratelnej, moc mne to neoslovilo, v podobnych hrach si totiz na ty kouzla a draky, na ktery oni nehrajou, ja osobne vazne potrpim, o tom to je, hrat neco co neni, co si clovek uzije s fantazii, hrat historickou hru bych si spis predstavoval na skole v predmete dejepisu *1*
  • Thornwald
    sorry jsem se zamotal , není *7*
  • Nepřispěl jsem => mohu být na sebe hrdý.
  • a kdyz budou od nasis vyvojaru, tak jeste lip
  • wenceslaus
    Nechápu... Jindra je někde na straně králova vojska?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit