Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance zbývá 12 hodin kampaně, chce hlas Seana Beana
20.2.2014 | Ladislav Loukota
204 příspěvků
-
Husiti byli první komunisti (?)
Terazky povídal )) -
Ve dvojce hsem psa neměl a trojku jsem moc nehrál. Ale dík za upřesnění.
-
Já jsem třeba většinu herců po hlase poznal, hlavně Deckera, kterého bravurně namluvil Keith David. V jedničce těch "mluvících hlav" bylo mnohem víc než ve dvojce, tam se asi spěchalo a navíc to byla dost drbačka nascanovat vymodelovanou hlavu, pak a pak ji ručně "animovat" do dabingu. Mimochodem, u Falloutu 3 se Bethesda velmi ráda chlubila tím, že na dabingu spolupracoval i Liam Neeson, takže se dá říct, že i jména prodávají hru... A myslíš si, že by byl český dabing stále tak populární, kdyby to dabovali nějací neznámí herci z amatérského divadla?
-
Pes může bejt dobrej nápad, když se povede ho nějak chytře do hry zakomponovat. Pomůže v boji, při lovu, použiješ ho k odvrácení pozornosti, v detektivnim questu vyčenichá pachatele a můžeš mu házet klacík. A poslat ho kousnout hospodskýho do řiti za to, že ti nechtěl nalejt na sekeru. A ještě spousta dalších možnosti, který mě teďka nenapadaj.
-
každej Fallout! :D
-
Fallout 1
-
Sean Bean *1* Boromir alway die. *1* Tahle hra by se stala nesmrtelná, kdyby hned po GoT umřel tady. Samozřejmě by bylo super, kdyby se tu přenesla i vizuální podoba.
-
Bude, to už potvrdili.
-
Tohohle se trochu bojím u StarCitizen. Vybrali příliš mnoho, naslibovli taky dost a zatím se to projevilo v tom, že odložili vydání combat systému, který měl být před koncem minulého roku. Doufám jen, že výsledek bude stát za to.
-
Jako je pěkný, že ten milion dostali, ale hlavně aby toho nenaslibovali zbytečně moc a pak tím utrpěla hra jako celek. Se psem si myslím počítali už dopředu a kdo namluví postavy je mi celkem šumák, když to bude znít přirozeně. Určitě je sposta málo známých kvalitních herců/dabérů, kteří nestojí balík a zvládnou to na úrovni.
-
hafburger :-))
-
to by musel být Patrick Duffy, ne Sean Bean :-))
-
Tys nepsal, ale když si přečteš název článku, tak se tak nějak předpokládá, že se tu mluví právě o kickstarteru.
To je jako bys psal, že se těšíš na to až si ve hře zalítáš v kosmické lodi. Taky tak nějak předpokládáme, že budeš mluvit o Kikgdom Come a ne o StarWars, který se právě teď třeba chstáš hrát. -
Fable 3
-
Sakra, admin zařádil a teď vypadám jako blázen, co se baví sám se sebou. *1*
-
... ať zůstane dobrá angličtina. Jen bych byl za to, aby české názvy zněly česky. Rataje, Racek, nikoli Raaazek. V BBC mají speciální jazykové oddělení, které vysvetluje komentátorům správnou výslovnost lokálních jmen. Tady by to dabérům mohl vysvětlit sám Dan. *3*
-
To spíš už vyčkat na případný český dabing... český přízvuk je pro anglicky mluvící něco jako slovanský přízvuk, pod kterým si prostě všichni představí rusáky a to by se zrovna moc nehodilo.
-
Tak záleží, jestli Rona Perlmana, Richarda Deana Andersona a ostatní považuješ za natolik známé, že je poznáš po hlase, což teda za sebe říct nemůžu. Možná to v USA bylo v rámci reklamní kampaně dobré, ale hlavní je spíš to, že tam hlasy seděly, než kdo je mluvil.
Je to ukázka toho, že jména hru neprodávají. -
To je IMHO pěkný nesmysl. Herci s krásnou angličtinou ji budou prznit "jakože slovanským" tzn. ruským přízvukem. A bude to vadit jak anglofilům, tak čechům...
Spousta rodilých mluvčích angličtiny (tzn. angličanů, nikoliv amíků) se shodne na tom, že češi mají angličtinu téměř bez přízvuju, narozdíl od ostatních slovanských národů. Český přízvuk v angličtině? Jak by asi zněl? Dz místo the? Sinking místo thinking? *1* -
Původní 2 díly? Je to možné, protože tam se při rozhovorech mluvilo, ale pokud vím tak ty hlášky v bitvě byly pouze napsané.