Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance zbývá 12 hodin kampaně, chce hlas Seana Beana
20.2.2014 | Ladislav Loukota
204 příspěvků
-
A jeste si myslej, ze kazda hra udelana v cesku musi mit podminecne ceskej dabing, protoze cechy jsou stredem sveta.
-
Protoze cechacci si myslej, ze kazdej ve svete ma znat jejich zem, vsechny herce, zpevacky a sportovce. To je ta ceska malost.
-
Taky si myslím, ale na druhou stranu nikde se neříká, že se vybraná částka rozpytlíčkuje a případných 200 tisíc eur půjde jen na dabing. Ono stejně tam nějaký dabing být musí i tak. U mě je to už vážně spíš o tom, aby tam něco měli, než že by to byla otázka života a smrti. *4* Podstatnější věci už jsou dávno odklepnutý.
-
no mohl by tam být skvělý twist, že bys v nějaké chvíli myslel, že zemřel, a později by ses dozvěděl, že přežil a ještě by se vrátil na scénu.
-
Stejně nevím, proč používáš to slovo, když nevíš jeho význam.. Jak jsi v tom smazaném příspěvku řekl, že nejseš takovej čecháček jako my, protože známe herce a zpěváky.
-
tobě to přijde jako zbytečnost, ale nezapomeň, že je to skvělý tahák na další lidi. tedy by mohlo jít o slušnou investici se zajímavou návratností. je třeba mít na paměti, že pro budoucnost studia je důležité vydělat i nějaký ten slušný peníz, takže tu známou osobnost jim tam nemám za zlé, když ji slušně napíšou...
-
To je tedy značně přitažené za vlasy... pár her jsem viděl, co jsem je odinstallovával po pár minutách, protože se to nedalo ovládat, co na tom, že hudba a dabing byly super. O tom tedy hry vážně nejsou. Netvrdím, že to není příjemné, když hraje hezká hudba, nebo když na člověka mluví pěkný hlas, ale na prvním místě jsou samozřejmě mechanismy hry. Osobně radši třeba v dabingu hry uslyším někoho i neznámého, protože známý hlas často jen ruší a kazí atmosféru.
-
100% to dají...
-
už jsem to sem dával k minulému článku.
Mrkni na video, Sean Bean má ve filmech docela smůlu:-)
Kdyby hlavní roli hrál Sean Bean, tak by to byl spoiler jak prase, pač by bylo jasný, že se hlavní postava konce nedožije.
http://www.youtube.com/watch?v=FNCfJJerHiE -
by tam moh dubovat leda tak nakyho toho bubaka, co by to rasove vyvazil *5*
-
na kickstarteru nevím, ale jestli to bude platit i po skončení kampaně, tak určitě
-
smim pouzit slovo komunista? V zapadnim svete je to neslusna nadavka v Severni Koreii pochvala. Kapitalista je zase nadavka v Severni korei a pochvala v zapadnim svete, Cigan je neslusna rasisticka nadavka v Cesku a normalni slovo v US of A, jeden aby se v tom pak vyznal, treba cechacek je normalni slovo v nemecku a neslusne slovo v cesku.
-
KDyž se neumíš vyjadřovat slušně, tak je lepší se nevyjadřovat. Cenzuru nemám rád, ale primitivismy některých individuí si o to přímo říkají
-
Tak budem doufat, aby se ten stretch goal nenaplnil :) Stejně toho už nasliboval dost a jenom si tím přitěžují práci. Jenom 100k liber za každý nový prvek ve hře, to mi přijde málo oproti skutečným nákladům.
-
Nebuď smutný. Zkus upozornit znova a slušně. Uvidíš, že ti to nikdo nesmaže.
-
Že si udělám štěkanátky nebo psíčkovou jo?
-
Mají šanci, ale taky myslím, že je dost malá.
-
Přesně. Viz. co jsem psal o pár řádků níže.