Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come dostane celkem čtyři placená DLC, ženská hrdinka bude až příští rok
23.5.2018 | Adam Homola
131 příspěvků
-
To třeba nebyl, to máš pravdu.
Jelikož ta hra jede tak, jak jede, tak stopro říkám, že další prachy jim už nedám, pokud jejich další produkty budou v takovémto stavu, v jakém byl KCD vydán a stále víceméně je.
Věř, že tohle je po dlouhé době hra, na kterou jsem se těšil a u které si stěžuji na technický stav kdekoliv, kde mohu. -
? Proč by to dělali, mají vyděláno, teď chtějí víc, nebyl bys jiný na jejich místě...
-
Kdyby se radši zaměřili především na řešení bugů a optimalizace na všechny platformy... *7*
-
Modding support nemá upřesněný rok vydání, může to být za 3 měsíce nebo za 12
-
obtěžovat se s tebou je zbytečný a stejně si rýpnu :)
-
Obtěžovat se s krmivem pro mrtvého koně mi přijde trochu zbytečný
-
link by nebyl?
-
Pořád musíme myslet na to, kolik lidí to dělá. Ona totiž ta velikost svádí k tomu, to soudit jako hru za kterou stojí tisícihlavá armáda. Původně to mělo být na tři díly, dostali jsme dva za cenu jednoho a třetí díl bude očividně placené DLC. Proč ne, nemám s tím problém. Rád podpořím WH, aby se rozrostli, naplnili potenciál který mají a aby Vávra, místo řečnění u pultíků, začal dělat to, co umí nejlíp a to psát zajímavé postavy a questy v upoceném tričku Burzum *2*
-
Nemate pravdu. Uz drive Vavra zminil, ze otevreny konec je jen priprava na pokracovani. DLC pridaji do hry jen kratsi mise za ostatni postavy (Ptacek, Tereza).
-
Tak to je skutecne ponekud podpasovka. Diky za odpoved.
-
Tak bylo by to hloupé když by si to schoávali až na druhej díl kterej bude kdy ? někdy nejdříve 2027 ? :D
Nicméně to neznamená že DLC se nesmyslně budou odehrávat před koncem ostatně jako u jinejch her. -
Tak budou ty DLC asi příběhové ne ?
-
No, sice víme, že chytají placená a neplacená DLC, ale jinak jsme se o nich moc nedozvěděli. Kromě toho, co je celkem jasné u Hardcore modu nebo turnaje.
BTW Malé srovnání KCD s Elder Scrolls
https://www.youtube.com/watch?v=_AyWnx-a9TM -
tím bych si nebyl tak jistý. když jedeš s Ptáčkem k tomu poslednímu místu, tak Jindra říká něco jako "škoda že nám utekl" a Ptáček odpoví "však se s ním zase brzy setkáme, možná ještě dřív, než si myslíš" to je podle mě tease na DLC
-
Aha to jsem neveděl divné nicméně dle autorů to ukončené asi bude, stejně jako byla Mafia2
-
jen to posledni DLC
-
Na co? hra funguje
-
tak to nechod do kina na Lord of the rings, avengers a dalsi filmy... :D
-
co to plácáš za kraviny...
jinak samozřejmě pokračování hlavního příběhu bude ve druhém díle a ne v DLC -
nene, máš ho poŕád napsanej jako nedokončenej i v quest logu