Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To třeba nebyl, to máš pravdu.
    Jelikož ta hra jede tak, jak jede, tak stopro říkám, že další prachy jim už nedám, pokud jejich další produkty budou v takovémto stavu, v jakém byl KCD vydán a stále víceméně je.
    Věř, že tohle je po dlouhé době hra, na kterou jsem se těšil a u které si stěžuji na technický stav kdekoliv, kde mohu.
  • ? Proč by to dělali, mají vyděláno, teď chtějí víc, nebyl bys jiný na jejich místě...
  • Kdyby se radši zaměřili především na řešení bugů a optimalizace na všechny platformy... *7*
  • Llour
    Modding support nemá upřesněný rok vydání, může to být za 3 měsíce nebo za 12
  • Krescz
    obtěžovat se s tebou je zbytečný a stejně si rýpnu :)
  • Obtěžovat se s krmivem pro mrtvého koně mi přijde trochu zbytečný
  • Jack1947
    link by nebyl?
  • Pořád musíme myslet na to, kolik lidí to dělá. Ona totiž ta velikost svádí k tomu, to soudit jako hru za kterou stojí tisícihlavá armáda. Původně to mělo být na tři díly, dostali jsme dva za cenu jednoho a třetí díl bude očividně placené DLC. Proč ne, nemám s tím problém. Rád podpořím WH, aby se rozrostli, naplnili potenciál který mají a aby Vávra, místo řečnění u pultíků, začal dělat to, co umí nejlíp a to psát zajímavé postavy a questy v upoceném tričku Burzum *2*
  • Nemate pravdu. Uz drive Vavra zminil, ze otevreny konec je jen priprava na pokracovani. DLC pridaji do hry jen kratsi mise za ostatni postavy (Ptacek, Tereza).
  • Tak to je skutecne ponekud podpasovka. Diky za odpoved.
  • Jack1947
    Tak bylo by to hloupé když by si to schoávali až na druhej díl kterej bude kdy ? někdy nejdříve 2027 ? :D
    Nicméně to neznamená že DLC se nesmyslně budou odehrávat před koncem ostatně jako u jinejch her.
  • Jack1947
    Tak budou ty DLC asi příběhové ne ?
  • No, sice víme, že chytají placená a neplacená DLC, ale jinak jsme se o nich moc nedozvěděli. Kromě toho, co je celkem jasné u Hardcore modu nebo turnaje.

BTW Malé srovnání KCD s Elder Scrolls
    https://www.youtube.com/watch?v=_AyWnx-a9TM
  • tím bych si nebyl tak jistý. když jedeš s Ptáčkem k tomu poslednímu místu, tak Jindra říká něco jako "škoda že nám utekl" a Ptáček odpoví "však se s ním zase brzy setkáme, možná ještě dřív, než si myslíš" to je podle mě tease na DLC
  • Jack1947
    Aha to jsem neveděl divné nicméně dle autorů to ukončené asi bude, stejně jako byla Mafia2
  • jen to posledni DLC
  • Johnny
    Na co? hra funguje
  • tak to nechod do kina na Lord of the rings, avengers a dalsi filmy... :D
  • co to plácáš za kraviny...
    jinak samozřejmě pokračování hlavního příběhu bude ve druhém díle a ne v DLC
  • nene, máš ho poŕád napsanej jako nedokončenej i v quest logu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit