Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come dostane celkem čtyři placená DLC, ženská hrdinka bude až příští rok
23.5.2018 | Adam Homola
131 příspěvků
-
Kumáni/lapci a není to běžnému hráči jedno ? Jsou to Madaři a to je to hlavní *4*
-
Jak nejde je to normální otevřenej konec ? to že ty to bereš jako neukončenej quest to je tvoje chyba a můžeš bejt rád že DLC to dokončí
*3* -
Tak to je jedno, předpokládám, že člověk co to zafinancoval, tak to dostane zdarma...
-
hlavní quest který v základní hře nejde dokončit zas tak moc her nemá a vždycky se na to nadávalo, jinak se mi ta hra i líbila, ale konec opravdu podělali
-
a největší fail je, že vlastně vůbec nebojujete proti Kumánům, ale lapkům :D Sem tam narazíte na turka ve křoví...přitom hlavní tahák je boj proti nim
edit: ale je to pecka a užil jsem si hru anyway -
Noo dovyprávění cliffhanger má spoustu jinejch her...
-
přesně tak jak píšeš, cliffhanger a čekání na DLC
-
KCD jsem (zatim) nehral, proto se tazi zcela vazne - proc je nutne koupit DLC, aby se dal dokoncit hlavni quest? To v zakladni verzi konci cliffhangerem a pokracovani a jeho rozuzleni ma byt az v DLC, ci jak? Tedy predpokladam, ze tim bylo skutecne mineno dokonceni ukolu a ne splneni ve smyslu, ze je tam nejaky zasadni bug, ktery zabranuje jeho dokonceni. ;)
-
Jako v kině. *8*
-
KCD, prvá hra kde si musíte kupit DLC, aby stě splnili hlavny quest, možno. Možno budete muset počkat na dvojku.
-
A updaty v nedohlednu *9*