Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come rekapituluje soubojový systém a nabízí předobjednávky na všech platformách
27.10.2017 | Václav Pecháček
94 příspěvků
-
Nepsal jsem záměrně všechny, ale většina - s nezanedbatelnou částí (20-25 bodů) souhlasím - ten zbytek je ale právě tím důvodem, proč jsou tu tyhle haty a proč budou někteří na KCD hledat špatně zatlučený hřebík na kadibudce *1* *1*
-
Mínuskáři by si měli pustit tohle video. Mluví o tom někde ke konci
https://www.youtube.com/watch?v=LvOIbaRuP4o -
Jestli to bude průměr nebo nadprůměr tak pak se to ani na několik mil nepřiblíží tomu co si PAn Daniel Vávra představoval a někde se stala sakramentsky velká chyba *16*
-
Zaklínač má především hezké vyprávění, filmové zpracování. Příběh není nic extra (a dokud neznáš knížky, je to ještě slabší, ale on ani Sapkowski neni genius a jeho knížky dost variují v kvalitě). Problém je, že tady to vypadá, že i ty cutscény nebudou nic moc. No uvidíme... za mě ze Zaklínačů ale vede jednička. Jasně, příběh byl dost průměr. Ale atmosférou se to knihám blížilo jako jediné (dvojka vůbec, trojka trochu). Tak. :)
-
Ámen
-
ty chyby v článku 100+ nebyly subjektivní, ale objektivní *4*
-
ja myslím že ne *1* *1*
-
Tak to tě v mafii 1 muselo asi vyhazovat z atmošky pořád *3* *1*
-
Spíš to byli boje typu útok/obrana/útok když jste se střetli s protivníkem, jen v masovém měřítku. Stojíš ve formaci, kdo je v nepřátelské formaci naproti, je tvým nepřítelem. Toť vše.
-
A co chceš cítit? Protivník ti vykryje kance, a jediný co cítíš, jak ti z nárazu brní ruka. :D
-
vsechno na obrazovce dela atmosferu
-
Screenshot? *1* *1*
-
Řekli to... nebude, příště si alespoň zjisti info (je to na ofiko stránkách jasně napsaný + na Steamu) *1* To že možná bude po vydání, budou řešit po vydání.
-
Kdyby jsi šel 10x k úkolu a někdo tě po cestě 10x majznul po hlavě, myslím že by tě to přestalo sakra rychle bavit. *1* *1*
-
Až na to že useknout ruku nebo nohu mečem není reálný *1* *1* Samozřejmě se to mohlo stát, ale to byl hodně vyjímečný případ.
-
Jenže kdyby jsi potkal ve hře týpka, co tě nečekaně majzne po hlavě a hned jedeš od znova (to se ti může stát klidně znovu), asi by tě ta hra rychle přestala bavit *1* *1*
-
Té skupině, co naráží na haty skupiny druhé bych to možná řekl takto - hra sama o sobě možná bude fajn průměr či nadprůměr, protože WH se v mnoha ohledech očividně velice snaží. Většina problému ale leží v osobě samozvaného téměř poloboha herních vývojářů Dana Vávry, protože předváděné ukázky neodpovídají laťce, kterou on sám nastavil shazováním jiných titulů za chyby často vycházející z úzce subjektivního pohledu na věc (ano, mám na mysli zdejší již legendární článek 100+ důvodů... :) ) Jsem každopádně zvědav, jak tenhle počin dopadne a snad to bude jedna z gamesek, ke kterým se budu často a rád vracet *4*
-
Komunita na games je neskutečně cancer. A nejvíc se mi líbí jak se tady každý druhý tlučhuba ohání objektivním pohledem a konstruktivní kritikou :-D
-
tri smery mel uz gothic a boj tam byl vyborny
-
animace delaji atmosferu *1* ten byl dobry