Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Cokoli už je lepší než poslouchat Olivii Newton-Johnovou *1*
  • C-BEAM
    a kdo dnes nemá zkušenosti s CE ? *4* jinak to že ve hře nebudou loadingy je pro mě novinka, muselo mi to uniknout. Pokud je to pravda, bylo by to super, bohužel nijak to nemění fakt, že tyto nové screeny na mě působí uměle a není to problém rozlohy ale spíše problém osvětlení a shaderů.
  • ta naše česká krajina je stejně nejhezčí, kam se hrabou nějaký tropický ostrovy a rozbořený New Yorky
  • smejki
    Ale horší než Olivia Newton John taky ne.
  • Ten hype mi připomíná Mafii 2, stejně tak délka vývoje. Pokud to chtějí vydat 2.-3. kvartál 2016, tak by už měli být dál než v technologické alfa verzi 0.3. Nakonec to vyjde koncem roku 2017 a bude to stejný propadák, jako druhá Mafie.
  • Takto sem reagoval protoze udelat otevreny prostor ala crysis nebo oblast 4x4 kilaku bez loadu je nepredstavitelny rozdil jelokoz s tim mam osobni zkusenosti jak velky problemy nastavaj tak me to srovnani prislo usmevne
  • C-BEAM
    nechci se tu dohadovat o slovíčkách, nebaví mě to. Crysis místy poskytoval velmi slušný otevřený prostor, to je to co jsem tím myslel, ne otevřený svět jako z GTA. Cryengine poskytuje asi nejlepší poměr mezi možností tvorby otevřeného světa a grafickými možnostmi, proto si ho zřejmě vybral i Vávra. Ale je to moje chyba, příště použiji raději slovní spojení "otevřenější exteriéry" aby se toho lidé jako ty okamžitě nechytali.
  • Tim sem chtel rici ze nemuzes vedet jestli exceluje kdyz nikdo v takovem detailu v takove rozloze nic neudelal. A velikost Crysis3 levlu proti kc Je zanedbatelna.
  • jednoznacne ArcheAge a pak zalezi jestli je pro tebe mapa v Mechwarrioru online nebo Armored Warfare dostatecne velka, pripadne jestli Star Citizen je existujici hra :P
  • Co má společného "Cryengine 3 v otevřeném světě exceluje" s "ukaž mi hru"? To, že ještě nikdo neudělal otevřenou hru v tom engine neznamená, že tam opravdu neexceluje. Otevřené lokace třeba v Crysis 3 byly dost dobré a když se podíváš na tyhle obrázky, tak vidíš, že je opravdu dost slušný.

Jediné s čím nesouhlasím je ta umělost, naopak mi to přijde reálnější než pastelový Zaklínač.
  • Pekny to je!
  • Cela mapa ? Kdyz se podivas na vsechny screenshoty tak uz znas celou mapu, az pridaji dalsi kadibudku tak o tom budou zase tyden zvanit
    Grafika je az na prvnim miste, vyprdnou milion vylesteny screenshotu a to budou kurna prodeje, co na tom ze na gameplay nezbude cas a penize, preorder je holt king.
  • V otevrenem svete exceluje? Ukaz existujici hru na cry ktera je takto otevrena. Jak ryse tak crysis byli koridory.
  • to mas pravdu bo taky korydor jako je Blodborne je hrozne tezke vymyslet *1* *1* to musi clovek co tu hru dela celu dobu premyslet jestli hrac zahne doleva nebo doprava, to vyzaduje velku inteligenciu *1* *1*
  • C-BEAM
    říkám to nerad ale tyto nové screeny mě spíše zklamaly, design krajiny je možná realistický ale na to že je to CryEngine který v otevřeném světě exceluje to graficky působí uměle.
  • Jedno viem isto...lepsie nez Bloodborne to nebude.
  • Kdyz se budou chlubit kazdym barakem, tak tu hru budete znat nazpamet jeste nez to zapnete. tohle hypovani her 4 roky pred vydanim me fakt dojima.
  • Hrajete to nekdo? Je takto do detailu vypiplana cela mapa ?
  • Paulcz
    nádhera
  • Ten obrázek 10 je nějakej nepovedenej, ale jinak cajk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit