Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2 wenceslaous.....úplně blbě chlape :-D 28 let, 3 roky zrušenej FB, pláže nenávidim - přelidněno. MIluju hory, Kanadu, Norsko....10 let jezdim downhill a freeride na kole. Jsem čech jak poleno a přesto jsem si ze své rodné země na p-del nikdy nesedl. Zároveň jsem už v době, kdy jsem FB používal a měl 500 "přátel" nenáviděl termín selfie :) střední jsem vystudoval skláře - huťák, na Vejšku jsem šel na ekonomku......ty se jako psycholog prosim tě nepokoušej uživit :)
  • vetsina slavnych obrazu - krajin, neznazornuje nejake dramaticke pohledy na Alpy, ale naopak louky, pole, vinice, lesy, jezera, reky....
  • takhle vypada cryengine. Crysis 1 bylo uplne to samy.
  • wenceslaus
    Myslím že tvůj text o tobě taky vypovídá... Hádám věk tak do 22 let, pohrdající humanitním vzdělaním a vyhledávající v cizině hlavně pláže a diskotéky a nejvíc profláklý místa na selfíčko :-)
  • err * nedoladěný
  • Ty obrázky mi zčásti příjdou nějaké divné - nevím jestli to někdo podělal úpravami ve photoshopu,nebo zdali to nebude úplně doladěný postprocesing či co...
  • wenceslaus
    Spíš než podle národnosti to bude podle osobních preferencí. Kdo netouží po ničem menším, než rogalem sletět Everest, přistát na ponorce a ponořit se na dno Mariánského příkopu a to vše pod 6 minut... toho to nenadchne ať je to Američan, Rus, Polak, Němec atd.
  • Tak si zvedni ten svůj hnusnej uhrovatej a tlustej zadek a jdi se projít od lesa.
  • woooow - tohle může napsat jen staromilec, starší člověk, kterej ze zásady inklinuje ke svý rodný p-deli, nebo někdo, kdo tu Asii, Ameriku, Afriku viděl jen v Koktejlu, nebo National Geographicu......
  • viděl jsem ledacost, Asii, Afriku, obě Ameriky a trvám na tom, že české krajině se nic z toho zdaleka nevyrovná, to samé Praha, vždycky když se vracim z cest a jedu pak po mostě přes Vltavu, koukám na nábřeží a Pražský hrad nad ní, řikam si že to je to nejhezčí místo na světě
  • Zvedni pr*el a zajdi si do lesa a máš grafiku.
  • C-BEAM
    trávu můžu vysadit i na "100x100km" jelikož její vykreslování mohu vzdáleností měnit, nebo si snad myslíš, že se veškerá tráva v mapě vykresluje najednou ? *7*
  • :-D ty si toho ještě asi moc neviděl vid? :-D hele joo, já s tebou na jednu stranu souhlasim, národnost a kraj kde žiješ - za tim by si člověk měl stát a měl by to hájit. Na druhou stranu snad nemusíme mít na paměti snahu učitelky z prvního stupně ZŠ, kdy nám kladla na srdce, že ČR je ráj a úžasný kraj.....prachovský skály, polabí, šumavu, český švýcarsko, povodí Berounky, Krkonoše, zatopený lomy, písáky atd. atd. - jasně je to hezký, taky to mám rád......ale je to jako tvrdit, že ta naše koncernácká Oktávka je přece designovej skvost......to řekne jen škodovkář, nebo řidič, kterej nemá vlastní a škodovky jsou profláklý služebáky
  • Já se dostal až po "mi středoevropani" :-)
  • C-BEAM
    Dobře udělaná džungle vůbec není k zahození http://gigglehd.com/zbxe/gmforum/files/attach/images/899858/529/977/001/03423203.jpg *3* Ale snad se jednoho dne dožiju ve hře něčeho jako je toto http://fc02.deviantart.net/fs5/i/2004/278/4/1/foggy_forest_by_manio.jpg , zatím je to vše graficky v plenkách.
  • dočetl jsem to až k " neslaná, nemastná krajina" což samozřejmě neni pravda, dál číst netřeba
  • hmmm.....a teď se zamysli globálně. Co sakra řekne naše neslaná, nemastná krajina....usraný políčka, malý kopečky a lesíky Američanovi, Frantíkovi, Švýcarovi? z prostředí si sedneme na pr-el jen mi středoevropani, protože to je "naše" krajina - z objektivního hlediska ale ČR žádný úžasný scenérie nenabízí. Jsem Čech a jsem rád, že tu žiju....nicméně bych rád zůstal nohama na zemi a připustil si fakt, že vybombardovanej New York, Norský fjordy, Švýcarský Alpy, Vietnamský zátoky se skálama atd. atd. jsou prostě mnohem víc IN
  • zkusim dedukovat jako bych byl klasickej, konzumní blbeček poplatnej současný době................na hru se těšim, uvidíme jak to dopadne. Na druhou stranu nevěřim, že by se ta hra prosadila v globálnim slova smyslu a byla nějak nadstandartně glorifikovaná.....subjektivně-prostředí! to co uhrane nás Středoevropánky - to bude pro zbytek světa neslaná, nemastná krajina....Hory pYčo! moře, skály, fjordy.....ale louka, smíšenej les a malej kopeček? grafická podoba je parádní, ale prostě si nějak neumim představit, že tahle neslaná a nemastná krajina ve světě prorazí. Jasně, jsme Češi, tak musíme svojí zemi milovat - ale objektivně, co ta naše díra, co do kýčovitejch scenérií nabízí? oproti Alpám atd. Já myslim, že tahle hra prorazí u nás, Poláků, Němců.....ale za velkou louží po tom pes neštěkne. Na závěr za sebe chci napsat, že Vávrovi držim palce a úspěch mu přeji, ač je v podstatě moje vyjáření jedno velký negativum
  • Dobre tak zkus v cry vysazet 4x4 kilaky travy huste jak v kc a budes se asi divit.
  • Boziiiiiii. Super!!! Naprosto genialni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit