Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come ukazuje krásy realistické krajiny na sadě nových obrázků
5.5.2015 | Honza Konfršt
221 příspěvků
-
Dan Vavra je buh. *3*
-
To by Slováci nebyli rádi, protože by to nebylo o Slovenském království, ale o Uherském království. *15*
-
http://www.kingdomcome-base.net/images/news/2014-08/inoffizielle_karte.jpg Doteď jsme viděli jen Rataje (město s dvěma hrady) a Samopše (vesnice z alfy). Tohle bych tipoval na hrad Talmberk.
-
Bloodborne? Myslíš tu casual mlátičku s arkádovým soubojovým systémem (proti KC) a nechutně dlouhými loadingy? Jakoby to **** vypadlo z úst Soníka.
-
To je tak, když někomu historie nic neříká. Pak je schopen vypustit žvást "zoufale neatraktivní lore". *1*
-
Hned mě to napadlo, podle těch plků o lore. Ještě měl vytknout KC příběh, oh wait. To by si sám nakálel na hlavu, jelikož ty jeho oblíbený hry žádnej nemaj. *15*
-
Pokud se kýčovitá krajina objevuje v každé jiné hře, tak realistická krajina naopak bude exotická. *15*
-
Ale zadne studio ktere by to pretvorilo do hry
-
"woooow - tohle může napsat jen staromilec, starší člověk, kterej ze zásady inklinuje ke svý rodný p-deli, nebo někdo, kdo tu Asii, Ameriku, Afriku viděl jen v Koktejlu, nebo National Geographicu"
Kaštánek očividně píše z nějaký jeskyně. Jinak by věděl o těch hromadách turistů běhajících po Praze. Copak tu asi dělaj? Holt lidi mají různej vkus a ne každýho tankujou nějaký hory nebo sníh. -
slovensko je holt hezčí ale s tím nic nenadelate když ta vaše zemička holt vypadá takhle *7*
-
Nevím, kdo tu má nasazené brýle. Očividně máš velký problém pochopit i jiný pohled.
-
ggg detected, už jsi doparil dragon age Gayquisition? *1* *1*
-
Hmm. Měl sem dojem, že lore KC je založené na reálném středověku...
-
To je tak sluničkový a hyperkorektní příspěvek, že se mi při jeho čtení rozzářil monitor všemi barvami, vyskákali z něj skřítkové a na stole zatančili číslo od Michaela Flatleyho. Děkuji. Ale obávám se, že Vávrovi a jeho monstrprojektu přesně takoví lidé nejvíc škodí. Kickstarteři jsou totiž Vávrovými investory (ačkoli se jim žádná investice smaozřejmě nevrátí) a tím spíš by měli být kritičtější a dosavadní práci hodnotit s nohama na zemi. Ale zbytečné vás přesvědčovat. Máte nasazené růžové brýle a ke štěstí vám stačí západ slunce a sedlák s motykou. Tak tedy příjemnou zábavu.
-
Obrazek s rybarem je ze samopsi z alphy kde zadnej hrad neni
-
sorry za zmenu jmena presed sem k jinemu kompu klikam jmeno nahodne kdyz si to nepamatuje
-
Lidé nevědí co chtějí dokud jim to někdo neukáže
-
je to furt to samy akorát z jineho uhla, i porad ten samej mustek kde sedí ten rybar
-
No posereseto kdyz na veg mape dosahnes nwm 1gb tak je konec a to ti na 4x4 kilaky nestaci je videt ze si to ani nezkusil to ze napaintis trochu travy je pohoda jak udelas velkou openworld mapu tak se nepohnes
-
Vidíš to... A stále budou mraky lidí, kterým ta šeď bude připadat daleko romantičtější, než barvami nasáklá cosi s paletou jako Rumburak a světy jako Potěmkinovy vesnice. Hrál jsem alphu a v zásadě jen proto reaguji na tvůj příspěvek. Je totiž velmi zajímavé, jaká je percepce děvka.:) Empirické vjemy jsou natolik individuální věc, že generalizovat s tím, že podobná realistická hra nikoho nevytrhne je prostě bullshit. Za sebe mám ze hry úplně jiný pocit než ty. Když jsem si tak stál a pozoroval západ slunce nad horizontem, totálně unešen nasvícením scény a do toho mi před kamerou prošel vesničan s motykou přes rameno na cestě domů, pochopil jsem, že vytvořit atmosférickou realistickou hru musí být ohromná práce. Ono rozvázat si ruce a začít dělat na něčem, co nemá mantinely je obecně jednodušší. Když chceš ale naplnit nějakou svoji vizi a hledáš cestičky k tomu, abys ještě naplnil uměleckou hodnotu díla... Tomu se říká autorství...