Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zatím citim z Kingdom Come velky prusvih, ale urcite je brzy vynášet soudy..drzim palce mistre Vavro:)
  • není nahodou tvurce Space Engineers ze slovenska? myslim ze o takovem uspechu jaky ta hra ma se muze Kingdom Come zatím jen zdat. Takze bych nase byvale bratry nechal byt, hry delat umej:)
  • To jako jo, ale ty stráně na kopcích co jsou na prvím obrázku vpravo nahoře bys težko našel.
  • wenceslaus
    Netlač tak na pilu, upadáš do nenávistného žbleptání - trollování chce cit...
  • wenceslaus
    Kolem vesnic, hradů a dolů taky ne.
  • Je to retus, jinak bys videl jak to nefunguje. Viz vejs.
  • Bože.. že ve středověku nebyly skoro žádné lesy? :-D a co tedy? Holé pláně a sem tam keřík? Možná tak na Islandu....
  • Hmm ... a uz umej do textur nepropadajici NPC? A uz se naucili jak se dela LOD? A uz jim funguje svetlo? A uz neni kazdej barak presnou kopii jinych baraku? A to se porad bavime jen o vizualu a zakladnim fungovani, coz kazda jina vec vubec neprezentuje, protoze to proste funguje.

A kde ze je ta hra?

Jinak ja se tesim nejvic na to, az to vyjde, a budu moct vzit vavrovo 100+ Skyrim a pekne to bod po bodu srovnat. (cimz nerikam, ze nema pravdu, ma, a da se toho najit mnohem vic).

BTW: rikat si $45 za nic ... lol lol lol. Sak Skyrim si ted koupim za desetinu. Nebo muzu za tyhle prachy pomalu 1/2 roku hrat nejaky placeny MMO. Zeby prvni indikace dochazejicich $$$? Jooo ... kdyby neco 100% fungujiciho prezentovali, rekneme alespon hodinku hry, kde by nebyly zadny zasadni bugy, tak by se i dalo mozna uvazovat ... ale takhle.

BTW2: Ty obrazky nejsou ingame, vsechny sou retusovany aby na nich nebylo videt co videt byt nema - trebas prave ten nefungujici LOD.
  • C-BEAM
    a proč ne rovnou 2000 trilionů aby to nešlo ani na superpočítačích? *7* takovouto trávu (jsou tam 4 druhy) jsem natrepal na 4x4km http://s22.postimg.org/qfwutkpe8/grasscb.jpg a crash nějak nepřichází. Uvědomte si, že ten engine je limitován v podstatě pouze hardwarem pokud se bavíme o běžném využití, pokud máte nějaké staré 4GB kompy tak vám to padat samozřejmě bude.
  • kdyz napaintis travu se spravnou densitou tak ti to udela nakych 200mil instanci a posere se to
  • tak sis nastavil spatnou densitu kdyz udelas hustej travnik jak ma byt tak se ti to posere
  • Rejsek
    Branil jsem se napsat tomuhle sebestrednemu individuu svuj nazor a ani to neudelam. Jen me zarazi, kolika lidem stoji za nejake vysvetlovani, kdyz je nad slunce jasne, ze to ten dusevni mrzak a omezenec stejne neprijme ani nepochopi....
  • Bude i sázavský klášter? Pěkně..
  • Keyz
    Grafika Dragone Age: I - *1*
    Grafika Bloodborne - *15*
    Grafika Kingdom Come - *14*
    Grafika Witcher 3 - Uvidíme
  • wenceslaus
    Ne, o jehičnanech tuším nemluvil. Ale těch lesů (a celkově vegetace, kterou by spásl dobytek) je tam víc jako menší ústupek.
  • C-BEAM
    nwm 1 gb co ? *7* teraz som si urobil terén 4x4km napaintil vegetáciu komplet a žiadne crash neprišiel, nerozumiem o čom to píšeš ?
  • 100
  • corfer
    Místo toho, abyste hodnotil můj příspěvek, byste se mohl zamyslet nad tím, co píšete. Protiřečíte si totiž... Já jsem se snažil tím kýčem dokázat, že KC:D dokáže vzbuzovat ty samé pocity jako fantasy tituly a navíc je to projekt, který se tak snaží docílit v realistických mezích... Hyperkorektní je naopak Váš klasický hate, z nichž už jsem popravdě dost unavený. Přesně cílíte na skupinu ,,Američan z Vysočan", který všechno ví nejlépe a na ničem nenajde ani kouska kvality... Už se těším na ty haty u třetího Zaklínače. Konstruovat nesmyslné důvody, proč něco bude na ho*no umí každý. Holt póza je nová móda...
  • Magister_Peditum
    Berme to jako úlitba mainstreamovému vidění středověku. I když, třeba tam nějaké listnáče ještě vysadí.
  • Netvrdil Vávra v jednom z podcastů, že ve středověku nebyly skoro žádné lesy a už vůbec ne jehličnaté? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší