Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    no co se stane ? *1* chceš tutorial na vegetaci ?
  • Co kecas tenhle hrad a vesinic este neukazovali *1*
  • první akt bude obsahovat jen tuto vesnici a hrad s okolím nebo bude i neco jineho? od začatku totiž ukazují jen tu samou lokaci
  • Ty obrazky se hosi budou taky hybat, jestli vam to nikdo nerekl.
  • To je jen hloupy pous o troling. Citim z neho zavist a zast, pravou cechackovskou malomestackou neprejicnost uspechu druhych.
  • svete div se jsou lide ktere realisticke rpg (jako mount and blade) zajíma víc než fantasy
  • C-BEAM
    mám 66 kilo a v našich lesích by mě nejdřív zastřelil nějaký přiožralý myslivec který by si mě spletl s vychrtlým jelenem. Kdepak, já do lesa tak brzy nevlezu.
  • 2 hovnousek.Neshrnul bych to lépe! :THUMBS UP: psal jsem něco podobného o pár postů dřív - schválně hodně arogantně, nabubřele abych lidi vyprovokoval k diskuzi - a panečku, kolik se jích chytlo :-D páánovéé, opakuju se - na pivu bychom pokecali úplně normálně, ale ty internetový diskuze přímo vybízeji k určitýmu "fackování" ( od slova facka ) ostatních diskutujících, protože jen tak se diskuze většinou rozvine
  • Tak je videt ze si z cky sdk nikdy nedelal kdyz sazis travu informace o tom kde je se uklada do filu vegetation_map kterou mas v editoru furt loudlou takze i kdyz nevidis objekty tak mas furt souradnice aby engine vedel kde se ma trava obevit proto rikam at to zkusis na 10x10 kilaku travnik napaintit a uvidis co se stane
  • Detailni grafika, hires textury a dx11 efekty dnes uz ze zidle nikoho nezdvihnou. Problemem Paskvildomu je (mimo jine) zoufale neatraktivni lore. Nestaci totiz jen zavrhnout fantasy, draky a kouzla, zbytek - tj. skoro nic - zamichat, pridat prumerny cesky hradek et voila - mame megahit. Ne, tak to urcite nepujde. Ze vsech tech predlozenych obrazku dycha nuda, sed, obycejnost, nevzbuzuji zadne emoce, touhu se do sveta ponorit. Vypada to jako snimky z nejake ucebnice pro zemedelske a humanitni fakulty pro ilustraci, jak vypadala stredoveka vesnice, co se tam pestovalo, jak lide zhruba vypadali a tak dale. To je vse. Paskvildom vypada cim dal hur (rozumej; cim dal mene jako hra), ale malokdo je ochoten si tento fakt pripustit a priznat Vavrovym kritikum pravdu. Bohuzel se vsichni budou radeji rozplyvat, jak to Vavrovi jde pekne od ruky a on se bude naparovat a utvrzovat ve svem naprosto zoufalem pocinani...
  • Částečně souhlasim - ano, nebude to hra s dechberoucími výhledy, ale myslim, že v případě KC je cílová skupina ne ten, kdo potřebuje pohonit nad něčím jako třeba Crysis1/2/3 ;), ale ten, kdo si chce zahrát RPG z daný doby a místa. Takže absence epických panoramat v KC by neměla nijak zásadně vadit, imho :). Samozřejmě ale i tak je ta krajina hezká a WS držim palce, ať to zdárně dotáhnou k obecný spokojenosti svojí i hráčů.
  • ok, na tom se určitě shodneme :) a víš proč jsem v diskuzích vždycky tak údernej, rádoby namachrovanej?? no přeci proto, že se pak vždycky rozjede TUČNÁ DISKUZE!! :-D když lidi píšou moc unyle, tak je to o prdu a nikomu nepraskaji žilky:)) jinak myslím, že na pivu bychom se shodli na všem a pokecali normálně......ale od toho ty internetový diskuze jsou ne? :-D
  • Kvůli tomuhle jsem vlezl do diskuze. Jsem rád, že to někdo zmínil. Obrázky všechny dobrý bez debat, ale tenhle jeden konkrétní je nevim proč o třídu lepší a už má takovej "punc" fotorealismu. Nevím čím to je...možná to nasvícení.
  • wenceslaus
    Ne každý taky definuje zajímavost krajiny úhlem sklonu.
  • wenceslaus
    "...tohle může napsat jen..." Dobře, ale ty raději taky ne ;-)
  • kubi-wan
    Tady ta krása vychází z nejmenších detailů, o kterých si hry jako Skyrim (což jsou víceméně taky jen hory, skály a (hnusný) lesy) můžou nechat jen zdát.
  • Podle mne jsou parádní všechny. Prostředí a zasazení staveb do něj dává smysl. Docela mne uhranula ta tvrz na záběru z protějšího kopce, paráda. Asi na žádnou hru se netěším - nebo snad spíš nejsem zvědavý - tak jako na KCD.
  • Myslím, že je to kombinace realistickýho nasvícení scény a JPG komprese.
  • WhySoSad
    Ten obrázek z lesa s ohništěm *8*
  • Než něco napíšeš, tak si zjisti informace. Právě v USA má kupodivu hra velký ohlas - stačí se podívat na KS a na youtube videa, kde se dostává hře docela dost pozornosti.

Ten mýtus, že to mimo nás nebude nikoho zajímat, byl dávno vyvrácen. Kde si byl celou dobu? V jeskyni? Informuj se... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit