Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come už má v Sázavském klášteře podobizny podporovatelů z Kickstarteru
9.9.2016 | Aleš Smutný
178 příspěvků
-
Možná to je audio z nějaké porady ve Warhorse, třeba v pondělí ráno... *1*
-
Historickou atmosféru je možné navodit i bez použití starých jazyků, já bych hlavně uvítal vypravěče, ten mě vždycky fascinuje i u českých filmů. Charismatický hlasy jsme tu měli a stále máme :)
-
Vietcong byl v češtině parádní...hlavně Hornterovi hlášky... ratata, ku*va, ratata.... :-D
-
Ale aká paráda by to bola, keby že hej. Niečo naspôsob Gibsonovho Umučenia alebo Apocalypta. Ja osobne by som potom rozhodne hral v "pôvodnom" ozvučení *7*
-
Ten dabing na začátku si udělali sami ve studiu pro vlastní potřeby... ale pokud by náhodou dělali CZ dabing, tak staročeštinou to fakt nebude. *7*
-
To je klaun ten Vávra :D Na twitteru se holedbal a hádal, jak to nebude kdo ví jak historicky přesný a na začátku traileru je tam dabing jak z Horní Dolní ve 21. století :D Bezva :D Šašek hipsterskej :D
-
Táto domů :) ... i Vietcong měl výbornej Dabing.
-
Kdyby hra měla takový dabing, tak bych se vůbec nezlobil. Připomnělo mi to Mafii. *15*
-
Tak to hej, paráda, možno ten dabing nakoniec bude, lebo ten začiatok fakt navodil, a možno aj niečo prezradil. Som rád za tie tváre, svätcov zo súčasnosti ktorý hru ostro podporili, celkom si to zaslúžili.
Či by na to prišli keby o tom nevedeli ?
Ale za atmosféru a detaily, no tak toto,,,, naposledy som tak silnú dobovú atmosféru zažil v druhom Gothicu a prvom Zaklínačovi, podotýkam že tiež v obdobnom interiéry kláštora, ,,, -
Asi proto, že je nachcanej jak prase :)
-
Neříkal Vávra, že se bude snažit, aby tam byl? Akorát možná nevyjde zároveň se hrou.
-
Tyjo... škoda, že to nebude mít českej dabing, protože na tom začátku videa to zní parádně *4*
-
Bude tam vedlejší quest "Nasbírej bylinky na svoje Astma"
-
moc pekne, jen me trochu zarazi, proc ten typek tak funi
-
To jo. Hlavně příroda bere dech.
-
Ta grafika je vážně skvělá *4*, úžasná atmosféra
-
do pr.. já jsem nachcanej ... :) no nic, alespoň maj smysl pro humor
-
Neshazuje trochu voiceover na začátku videa úsilí ctihodných backerů? *1*