Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak si majster "V" zase malinko protáhnul termín na vyhnutí se všem fatálním chybám jiných nejmenovaných tvůrců komerčních gamesek - to jsem opravdu nečekal...no ale ať se daří - než KCD vyjde (ať už třetina nebo méně) projedu si nějakou tu zabugovanou sr**** a budu doufat, že i KCD bude po letech stejně bavit *2* *2*
  • Rozhodně ne angličtina
  • test
  • Magister_Peditum
    Tak sis vylil svoje srdíčko a teď zase zpátky ke psaní domácích úkolů. *2*
  • Zkus si vyhledat na netu gabor boraros. Trochu se na nej podoba.
  • Jack1947
    To není kvůli tou, mě byl prostě příjemnější a sympatičtější. Nevadí...
  • No tak jsem se spletl o dva roky. To je problem aby hra pokryla obdobi 8 let? Ale tak hlavne ze sis ulevil.
    Btw nahlaseno
  • Vidím, že jsem nebyl pochopen. Myslel jsem to přesně tak, jak jsem to napsal. Závist je hrozná vlastnost. Není dobré závidět. Nemyslel jsem to, že by někdo záviděl mně. Vzhledem k tomu, že jsem o sobě nic nenapsal, by to ostatně šlo dost těžko, že.
  • Paulcz:

Pro cutsceny, které nemusejí být dynamické (tzn. např. nemusí v nich být vidět Henry v tom, co si hráč doopravdy oblékl), se může použít verze 1, i když jestli je to zrovna AVI, to nevím.
    Pro dynamické cutsceny je to prostě animace (animované můžou být postavy, objekty, ale i kamery), která se odehrává v jinak normálně běžící hře. To je možná to, co jsi myslel tou mozností 2).
  • Nejsem psycholog. Nemůžu ti pomoct. Můžu ti jen ukázat zrcadlo a upozornit na to, že úplně v pohodě evidentně nejseš. Opakuju už asi potřetí - kdybys byl v pohodě, měl bys nějaké Vávrovy kritiky v paži a rozhodně bys o nich nepsal s takovou agresivitou. Problém je dvojí - jednak skutečná příčina té agrese leží mnohem hlouběji, než pár lidí, kterým se nelíbí videohra a její autor, a druhak k těm lidem se chováš hnusně (jako že fakt velmi sprostě), ačkoliv slouží jen jako hromosvod, po kterém se svezou tvoje emoce. Není to k nim fér.
  • rozekal se max sám sebe a udělal ze sebe ještě většího debila...
  • hra začíná v roce 1403, opět píšeš výkaly bobe
  • teda bobe, na tom fejsbůčku tě dobře rozsekali
  • Prasata jsou velice inteligentní a šikovná zviřata, tak aby sis nenasazoval laťku až moc vysoko *5*
  • Tak bohuzel, rozhodli se tu hru udelat multiplatformni, takze je jasny, ze to nikdy nebude tak naslapany. Ono vubec jen ta predstava, ze na PC, ktery ma nekolikanasobny vykon, nez PS4 Pro delas hru, ktera musi fungovat a musi pocitat s prahistorickym hw stare PS4, to je fakt smutne... neni divu, ze se grafika nikam neposouva...
  • Pegi 16.... :D to bude realistická hra pro děti
  • Tak pochopitelne ty narazky na Slovaky a osobni invektivy jsou smutne. Taky by mohl mit dost rozumu aby vedel ze anonymni fora jsou plne trollu a jeden osamoceny prispevek nic nevypovida o slovenskych fanouscich. Kdyby treba dal odfotil diskuzi na sektoru, kde by bylo 90% prispevku nenavistnych, tak by to byla jina.
    Takhle se akorat sam ztrapnil protoze ja jsem ve skutecnosti jeho fanousek a jen jsem si delal legraci.
  • No vidíš.. třeba já čekám na vydání a až pak koupim nehledě na recenze tu nejdražší verzi.
    Popravdě nevim proc bych měl hrát příběhovou hru v betě.
  • Bob je Slovák co se snaží mluvit česky.
  • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213307077020459&set=a.1110667535917.17342.1503730670&type=3&theater

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit