Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nemate odkaz? Ja to nemuzu najit.
  • ironie to byla maximálně od Boba, Vávra už tam po xté háže screen z diskuze na Games. cz a vyplakáva se, ale tímhle se překonal. Ještě se otře o Slováky, i když to píše Čech...
  • Fordzy
    Dobrovsky moc skakal pres ploty a tak ho Vavra preobsadil.
  • Nic zvláštního Bobe. Směje se ti tam 250 lidí, takže asi jako tady. #KondomProBoba
  • Jack1947
    Nevypadá to špatně, ale obávám se že nedokáží všechno opravit vylepšit dodělat atp...

Proč změnily hlavního hrdinu, ten předtím byl sympatičtější ale nevadí. Jsem zvědav jak to bude.
  • Paulcz
    A nebyla to náhodou ironie ? :)
  • To byl jen priklad, nevim presne co ve hre je, kazdopadne kdysi se mluvilo o tom, ze hra bude o husitech. Hra zacina v roce 1405, hus byl rektorem prazske univerzity v roce 1409 a v 1411 byl exkomunikovan. Takze teoreticky by bylo mozne hrat za Husova stoupence.
  • A co tam dal? Mne se jeho profil neda zobrazit (mozna proto ze nemam FB). Stejne takove moje kvalitnejsi prispevky byly vymazany...
  • mezi prasaty se budu chovat jako prase *12* Jinak jenom zdejší komunita dokáže udělat z průměru historické veledílo...
  • Neboj, třeba jednou bude citovat i tebe, musíš se víc snažit
  • Dworkin: Průzkum by dopadl podle toho, jaké lidi by člověk oslovil. Pokud tu chceš dopředu tvrdit o jasném výsledku, tak jsi větší trouba, než jsme si všichni mysleli.
    Právě teď se snažíš napsat to samé, co jsem psal já tobě. Klasický manévr trola. Nic nového jsi napsat nedokázal a nedokážeš.
  • To je teda úroveň...
  • Takže taky víš, jak by ten průzkum dopadl. Ono to není tak těžké odhadnout, že. Ten příspěvek je projevem frustrace. Máš nějaký problém a tohle je v podstatě ventil, kterým upouštíš páru. Nechci se ti hrabat v soukromí, ale zpravidla to, co frustrovaný člověk s největší záští napadá, je právě to, co ho trápí. Proto jsem ti psal, aby ses na svůj život podíval právě touhle perspektivou. Protože, a to se opakuju, ten příspěvek by člověk, který není frustrovaný, jednoduše nenapsal. Místo toho by si šel užít tu parádní sobotu (ale o tom by taky nepsal, protože nepotřebuje sám sebe ani ostatní přesvědčovat, že se má dobře - prostě se MÁ dobře).
  • Jestli se tu někdo potřebuje duševně vyzvracet a je plný žluči, jsi to zjevně ty. Ale znovu, pokud ti to pomáhá, klidně v tom pokračuj. Jinak obraty typu "oba víme" jsou manipulativní kraviny. To bych stejně mohl napsat: "Oba víme, že máš ve své hlavičce vymeteno a jen tu troluješ." Prostě ses sám dobrovolně zařadil mezi ty nuly, co v životě nic nedokázali, a máš potřebu tady ostatní přesvědčovat o opaku. To je vcelku dětinský přístup, ale tvůj věk neodhadnu, třeba na to máš právo a ještě z toho vyrosteš. No a jestli jsi dospělý, tak potěš koště *1*
  • BTW Vávra má Boba na Facebooku. Vávra je tak posraně ješitný, že dá boba předstírajícího, že je Slovák na Facebook.

Vávra může kritizovat všechno a všechny a on sám nesmí být kritizován. Ten člověk má problém!
  • Veskere animace v te hre jsou daleko nad AAA produkci ostatnich studii. Uz pri prvnim shlednuti traileru je to jasne videt.
  • To je zcela normalni a mozne to zcela normalne je.
  • Můžeme ten původní příspěvek dát deseti náhodně vybraných lidem, co potkáme na chodníku, aby nám řekli, jestli to psal někdo, kdo je psychicky vyrovnaný, uvolněný a užívá se parádní sobotu... nebo někdo, kdo je frustrovaný, plný žluči a potřebuje se duševně vyzvracet, aby upustil páru.

Tak nějak oba víme, jak by ten průzkum dopadl. Že?
  • *15* *15* *15* *15* *15*

Větší pýčovinu jsem dlouho neslyšel. Ještě z toho udělej Barry Lyndona kreténne...
  • klikači se tu vyřádili. Zrušte to. CDP fans a podobný existence tu mají důvod přežívat a trolovat a naklíkavat.

Jinak trailer průměr, dá se očekávat ještě jedno odložení, takže čekám listopad 2019 či Leden 2020...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit