Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co, zabijeji tam alespon uprchliky a oslavuji Trumpa, jak to ma Vavra rad? Stejne se to posune, a svede to na EU.
  • Fordzy
    Ty to mas zase trochu pomotane. Ve hre nejsou zadni Husiti. Maximalne potkas mladsiho Zizku jak nekde brousi devecky. Budes bojovat proti Kumanum mluvicich madarsky a s vysokym speech skillem jim budes moci madarsky rici at tahnou do.... Kdyz budes mit maly skill, tak jim to muzes rict taky, ale nebudou ti rozumet.
  • jamar28
    insider: Hádat se nebudu, očividně jsi v tom mnohem erudovanější než já. *1* Ale od pohledu mi to přišlo dost podobné.
  • Paulcz
    Teď z toho nejsem moc moudrej :)
    1) Tu cutscénu vyrenderujete do AVI a ve hře to budete přehrávat jako video?
    nebo
    2) Engine předpočítá cutscénu a uloží se to jako statická data, která se pak později přehrají v enginu?
  • Některé cutsceny. Pravděpodobně jenom ty, ve kterých není Henry.
  • Insider: To je fajn, že budou cutsceny formou videa, už jsem se bál, že by to můj starší počítač nevypočítal *1*
  • To jsem nevedel a docela mne to potesilo a navnadilo. Trochu mne mrzi hodne obehrany ustredni motiv pomsty.
    Ale uvital bych i moznost pridat se k ruznym frakcim, napr. k husitum, protireformaci, nebo se treba stat mnichem a hrat ve jmenu Cirkve a ze by se pribeh ruzne vetvil podle toho, ke komu se pridate.
  • Dobré je, že by sis měl vybrat, jestli budeš rytíř - hrubá síla, zloděj - nepozorovaně plnit úkoly a bard - se kterým bys měl "manipulovat" ostatní, aby za tebe něco udělali *4*
  • Není, minimálně proto, že v cutscénách jsou motion capturovane animace. Ve hre jsou sice nektere animacni fragmenty taky motion capturovane, ale jsou to kratke fragmenty, ktere jsou mezi sebou blendovane a to nikdy nemuze vypadat stejne dobre.

Druha vec je, ze nektere cutsceny (stejne jako tento trailer) budou predrenderovane. To znamena, ze je mozne je renderovat offlinove (engine muze jeden frame renderovat jak dlouho chce) a daji se pro ne zapnout nektere featury enginu, ktere ve hre zapnout nelze ani na nejvyssi nastaveni.
  • Animace až tak neresim. V RPG mě nejvic zajima svět, příběh, crafting, ovladani party. Pak teprve grafika a zvuk. Jako poslední souboje. Ty beru jako nutné zlo.
  • Dworkin: Asi žiješ trochu mimo realitu. Nic z toho jsem nepsal v rozčilení a užívám si parádní sobotu. Ono je vcelku zjevné, že od začátku nemáš co říct a dotkla se tě jakási kritika místních trotlů a nul. Z nějakého důvodu sis to nějak vztáhl na sebe (potrefená husa). A nic víc k tomu vlastně nemáš, tak se uchyluješ k typickému argumentu tro(t)lů o prasklé žilce. Neboj, nemusíš se o mě bát, něco takového mi nehrozí ;)
  • Myslim ze dnesni AAA produkce ma latku animaci a mimiky tak nizko (Andromeda, Fallout), ze vavra muze vydat i loutkove divadlo a porad to bude v norme.
  • Myslis treba AAA produkci Andromeda?
  • Test
  • Magore.
  • Závist je hrozná vlastnost.
  • Nějak se mi už nechce zjišťovat, kdo tohle napsal. :) Ale protože oba nt píšou jako nešťastní lidé, tak jim oběma (nebo jednomu, dvojjedinému) popřeju, aby se přestali tolik rozčilovat nad těmi zástupy bezvýznamných nicek, chudáčků a ňoumíků, protože jinak jim může prasknout žilka. *3*
  • Ono to spíš vypadá tak, že největší nýmand jsi ty a trpíš kvůli tomu nějakými komplexy. Zase bys rád přeměřoval ty bimbásky, co? Uvědomuješ si, že k smíchu jsi tu už teď ty?
  • jamar28
    Já teda nevím, jak to bude ve finální verzi, ale v Betě je grafika cut scén totožná s herní grafikou. *4*
  • Tak je to kinematografický trailer. Není to gameplay. Některé (možná většina) záběrů jsou z cutscén. Tzn. je to sice "in engine", ale ne nutně "in game". Není to tak ani prezentováno, na rozdíl u toho Ubisoftu, kde ty porovnávací videa/screenshoty jsou z něčeho, co bylo prezentováno jako gameplay.

Popravdě mi nění úplně jasné, proč s tím lidi mají takový problém, kinematografické trailery nikdy neodpovídali hře ani graficky, ani jinak. Ve skutečnosti se domnívám, že se v součásné době pomalu čím dál tím více přibližují té gameplay (nebo gameplay se přibližuje jim), ale čím víc jsou si blíž, tím víc mají lidi pocit, že když je něco v traileru/cutscéně, tak je to krví psaný slib vývojáře, že to bude i ve hře.

Na třetí stranu, na tom traileru se dělalo asi týden a to to ještě dělali lidi "ve volném" čase mezi dodělávkama na hře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit