Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come vyjde v únoru příštího roku, jak prozrazuje povedený příběhový trailer
9.6.2017 | Václav Pecháček
224 příspěvků
-
A co teprve Battletech! *3*
-
Ten člověk je zjevně naprosto zakomplexovaná nula, co si svůj mindráček léčí v anonymních diskusích, to jak ostatním závidí společenské postavení je jen další symptom
-
Věřím králi české herní scény, že opět udělá famózní hru. Takže se KC nemůžu dočkat.
-
Kdo si bude chtít čekání do února zkrátit, může zatím sledovat můj let's play z bety:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL67zygmxgY63R5lcUsL56vF0qcwNsm1rV -
Ne, ta věta je jen takové jemné připomenutí toho, že než začnu ostatní nazývat bezvýznamnými nickami, měl bych si napřed udělat pořádek před vlastním prahem. Jsem si poměrně dost jistý, že kdybychom zjistili, jaká významná všecka seš ty, tak bychom se dlouho a srdečně smáli. *4*
-
hele ňoumík :-D
"Čeho jsi v životě dosáhl a kde pracuješ?"
Tahle věta je prostě magické "zaklínadlo", značka nevyzráslosti a cejch nekonečné naivity, že je potřeba neustále někomu něco dokazovat - typu já jsem tady ten nadčlověk a co seš ty? Takovejch je na internetech dvanáct do tuctu. Vás snad někde klonujou... -
Spíš nelze nic moc čekat od blbce, co neumí přeložit "minimal" a "recommended". Takoví se většinou zmůžou jen na retardované komentáře.
-
Na druhou stranu trailery bývají často upravované a scény přikrášlené, pokud něco nesedí v traileru pak je dost velká pravděpodobnost, že ve hře to bude/je ještě daleko horší a nebo tam daná věc vůbec neexistuje. Viz. známé trailery od Ubisoftu, které mají s realitou pramálo společného.
-
Já tam vidím spoustu zajímavých charakterů, ať už jde o sympatickou mladou ženskou, déminicky působícího záporáka s vyholenou hlavou, zajímavě vypadajícího postaršího rytíře, který tam zatlouká kříž a nebo toho šedivého harcovníka, který velí katapultu... Je to tam jeden charakter vedle druhého... A jestli to na tebe působí jako postavičky z Mafie 2, tak je to spíš kompliment, protože Mafia 2 měla geniálně napsané postavy *3*
-
Já tam teda žádný extra velký přešlap nevidím, maximálně mi trochu splývá hlavní hrdina s tím jeho kamarádem, vedle kterého jede na koni - oba herci jsou si dost podobní. Pro mě je hlavní to, jaká bude náplň hry a jak to bude vypadat během hraní. Beta (resp. tech demo) má mnoho zásadních nedostatků a jsem zvědavý, jak moc se finální produkt bude lišit. Rozpitvávat trailer, který je složený s cutscén vyrenderovaných v enginu, je zbytečné.
-
Velmi povedený trailer. Opravdu jde vidět, že si na něm dali záležet.
-
Byl i v Mafii, tak asi pokračuje v tradici.
-
Jsem rád, že jsem se v dotknul něčeho hluboko v tobě, teď se nad tím ještě zamyslet. *3*
-
Klasický troll, krade tu lidem nicky, píše inkognito a myslí si, že to nikdo nepozná a ještě z toho obviňuje ostatní, lidský odpad v přímém přenosu
-
Kickstarter účet bys měl mít spárovaný s emailem, na ten by ti už nějakou dobu měli chodit emaily (updaty) ohledně Kingdome Come. Měl bys také už mít kód do steamu na BETU...pokud řešíš PC verzi teda.
-
Dworkin: A ty budeš obojí, co? ;) Ty jsi takový ten krásný příklad laskavého diskuzního joudy. Tvá existence je nelichotivá sama o sobě.
-
A to říká člověk, který píše inkognito a nejspíš s ukradeným nickem? Smutné, ale i tak tě setřel, lol
-
Jsou dvě možnosti. Buďto seš jedna a tatáž osoba, a v tom případě jsi lhář. Nebo jsi někdo, kdo se vydává za cizího člověka, aby za něj pokračoval v diskusi, a potom jsi pošahanej magor.
Já budu laskavý a budu předpokládat tu první variantu, ale, ruku na srdce, obě jsou pro tebe velmi, velmi nelichotivé. -
Fuko?
-
Musím říct, že po dlouhý době konečně trailer, který bych se nebál přirovnat k ukázkám na nějaký historický velkofilm.