Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle diskuze už dávno není o traileru a už vůbec ne o hře. Je pouze o malých českých lidičkách, co se snaží naplivat do tváře Vávrovi za každou cenu. A tak se tu řada bezvýznamných nicek vyzvrací ve snaze na sebe upozornit stůj co stůj, aby si jich alespoň někdo na chviličku všiml. Pocity marnosti jsou zkrátka velmi skličující, a tak jim dopřejmě alespoň tuto ubohou seberealizaci - která by bez Vávrova díla stejně ani nemohla vzniknout. Jsou to jenom chudáčci k politování, neškodní a neznalí. Prostě ňoumíci...
  • Teda ta animace pohybů, celkově anatomie pohybu a vůbec, výraz či autenticita postav, tak to mi tam zatím stále chybí. Ani jedna ukázaná postava nemá ani "patinu" ani charakter, že by si člověk řekl, ááááá tak tahle postava má výraz - charizma. Působí to trochu jako postavičky z Mafia 2, bez života, bez ducha. Doufám, že se tohle opravdu podaří vyladit, jak se tu často píše. Držím palce a těším se, jak to půjde nahoru. Krajina už je bomba, teď ještě dohnat ty postavy, ohně a podobně...
  • definuj dobovej jazyk :D
  • To si o nem mysli vic lidi, vcetne dlouholetych vyvojaru ;-) Jen se to nahlas nerika...
  • Vypadá to dobře,mouchy s animací obličejů vychytají.Jen mě prostě sejří že " České historické RPG " je primárně v americké angličtině.Líbilo by se mi kdyby tam dali do základu prostě dobovej jazyk a titulky(aj,cz atd.) A pak možnost volby audia v nastavení(klidně Aj,D,Fr atd)Není to fantasy,mě to tam prostě nesedí
  • Ako rieši Vávra na FB Slovákov? Bol som sa tam pozrieť (stránka Kingdome come deliverance) a nič takého som tam nevidel.
  • Fordzy
    Tobe nestaci ze na KC foru te vsichni nesnasi a tak musis lezt jeste sem a dal se ztrapnovat. Ty si ten nejotravnejsi hejtr co jsem v zivote videl...
  • jamar28
    Můžu se zeptat, kde o sobě tohle Vávra tvrdil? Vypadáš dost sebejistě, takže předpokládám, že to určitě máš něčím podložené. Díky.
  • Skyrim fanboy butthurt much?
  • Tak vzhledem k tomu že Vávra kritizuje všechny a všechno, nikdo krom něj neumí dělat hry s otevřeným světem, nikdo krom něj neumí dělat sidequesty megazajímavě a nikdo neumí tak boží NPC jako to dokáže on tak čekám naprosto šíleně geniální hru bez chyb. Pokud tam bude nějaký bug nebo nedejbože nějaká gumová NPC postava která nebude mít denní režim variabilní na alespoň deset náhodně vygenerovaných událostí, či jinými slovy hra nedostane punc veledíla tak se pro stane Vávra největším dacanem herního průmyslu. Ostatně za tu svojí arogantní hubu bez špetky pokory bych si možná zasloužil spadnout na hubu. Můj názor, tak se to z toho hlavně nepo...
  • haha, dobrý je v tom traileru ten Vávra (2:11), jak tam stojí mezi válečníky, pupkáč ve zbroji, už je sudlice do ruky mu chybí. *1*
  • Paulcz
    Ne, vydají jen act 1.
  • Vávra již řeší na fb Slováky. To je cvok. To že hru odkládají roky pak řadu věcí vyhodí...to mu nevadí. Kde jsou děti,cragting?
  • Kingdom Come Deliverance - Баллада о борьбе https://www.youtube.com/watch?v=5IWHPTLZ6Jc
  • Asharak
    Hlavní problém by mohly být ty plastovější modely (a snad i trochu nabobtnalejší) a často stejné odstíny kůže. No říkali že mimika až po voiceoverech tak to nejspíš doladí. Taky bych nechtěl aby tam zůstaly ty lehce zasekané přechody v mimice jako v dřívějších videích.

Ale ten obchodník na začátku ve žlutém ten měl top mimiku zatím. I když hodně dělá ten knír *1*
  • jindra.veliky
    tak u grafiky doslo asi k peknymu downgradeu, protoze prvni screeny jsou mnohem hezci + nechapu jak to muze mit tak hnusnou mimiku v obliceji - Crysis 2 na starsi verzi Cryenginu ji melo perfektni

ale moje penize uz maj tak se uvidi
  • Dost nesmyslné označovat GTX 1060 jako slabou grafickou kartu.
  • Jenom mě štve že nebude Český dabing škoda.
  • Porad mi to pripada, ze nemaji odladenou mimiku pri mluveni a proto trailer pusobi, tak zvlastne. Spousta mluveni a minimum detailnich zaberu, ktere by clovek u "filmecku" cekal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší