Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nakonec má vyjít hra jako jeden celek *4*
  • Asharak
    A vyjdou tedy pořád 3 části:?:
  • Tak ono AMD nic lepšího bohužel nemá a i třeba proto tam nemohli dát GTX1070, ale museli vypsat srovnatelnou kartu. Každopádně bych ty doporučené stejně bral jako rozumné minimální, leda že by někdo chtěl hrát v rozlišení 640x480, pak věřím, že to urve s tou 660. *1*
  • Jsem backer, na hru se těším a přeji WH ať hra uspěje, ale opravdu by měli ještě poladit animace obličejů. Velmi to ruší a ubírá to hře na vážnosti, o kterou se snaží (trochu jako v posledním Mass Effectu, i když ne tak šíleně).

Také jsem si všiml, že to audio tým přehnal s ošetřením sykavek u hlavního hrdiny, který teď díky tomu zní trochu, jako kdyby šišlal. To snad taky ještě upraví, protože z interview s představitelem hlavního hrdiny jsem neměl dojem, že by si herec tzv. šlapal na jazyk.
  • Asharak
    Pokud si sledoval každou konferenci mělo by ti být jasné, že první roky byly hlavně o tvorbě assetů a přepracovávání CryEnginu, a hra byla právě v konceptuální fázi, které jak přizpůsobovali engin, tak právě endžínu museli i přizpůsobit koncept. Z bety vypadá že by ale potřebovali ještě dva roky aby to doplnili více herními prvky. Snad tam bude překvapení ve finálnímu vydání.
    Problém je, že když vyměníš pušku za meč, bude gameplay boje asi jako Princ z Persie v DOS.
  • Dost nesmyslný komentář. Co se ti na tom nezdá?
  • Vypadá to dobře! By mě zajímalo, jestli si už někdo všimnul Dana Vávry v tom traileru *3*
  • Dle steam stránky abych to upřesnil: http://store.steampowered.com/app/379430/Kingdom_Come_Deliverance/
  • alladjex
    Hru jsem backnul, těším se na ni, necítím se podvedený, hra směřuje k tomu, co jsem očekával. Chápu, že při kreativním procesu se prvotní představy mohou nebo musí změnit. Takže určitě jsem už při backování nečekal, že rovnou napíšou na 100% jak bude vypadat ... to by ji rovnou mohli vydat.

Držím WH palce, aby uspěli a vzniklé studio pokračovalo prací na dalších zajímavých hrách.

Popravdě jsem se skoro nesetkal s backery, kteří by měli pocit, že jsou podvedení. Zatím to většinou byli hejteři, kteří o hře jen píší a povídají, ale nijak do ní neinvestovali. Zdravím všechny anonymy ;)
  • Mají divné nároky. Dost nízké doporučené. asi to bude dost low.
  • Nechci znít jako fanboy R*, ale souhlasím, že v gameplay animacích díky Euphorii opravdu utekli celé herní konkurenci (už v roce vydání GTA IV).
  • Strašně se těším doufám že doladí obličejové animace jinak nemám co vytknout.Hru si koupím na Ps4.Trochu jsem doufal že odhalí rovnou sběratelské edice abych si mohl hru rovnou předobjednat,ale chápu že Warhorse mají ještě dost času.
  • Osobně jsem už těmi odklady zklamaný. Sleduju tu hru od začátku, backoval jsem ji hned, sledoval všechny videa a přednášky těch typů na konferencích. Postupně ale bylo jasné, že si vzali sousto nad svoje síly. Hra se stále měnila, bylo to nekoncepční, nakonec je z ní úplně jiný produkt. Vávra tak dlouho všechny kritizoval, teď dostal šanci a evidentně to předimenzoval. Jasně, že nemůže mít každá ovečka nebo ptáček vlastní AI, to nezvládne ani google rankbrain. Bojím se, že to bude propadák. Měli prostě vzít dokonalou Mafii, předělat do středověku a na novou grafiku a mohlo to být dávno venku.
  • Uff! Uz sem se bal, ze tu bude hate na kvalitu traileru nebo datum vydani. Mistni odbornici ale nastesti Warhorse zase podporili. Diky! *14*
  • Náhodou. Jsem žena 33 let. Naposled jsem hrála asi simcity 2000? Nevím, už je to fakt dávno. Ale tohle si chci koupit a zkusit zahrát.
  • ucho
    tezko rict. kdyby to mel pod palcem nejaky vydavatel, je klidne mozne, ze by nesvolil k dalsim odkladum a hra uz by v nejakem stavu musela jit davno ven. takze tezko rict, jak by to dopadlo, kdyby po tom nekdo skocil. pro hru to tehdy zda se dopadlo nejlepe, jak jen mohlo.

je pravdepodobne, ze hra nebude pro kazdeho. pokud vsak budou nektere herni prvky fungovat tak, jak Vavra zamyslel, je zde velka sance na to, aby se hra zapsala do herni historie a byla prodejne uspesna.
  • jamar28
    To je evidentní, že už máš dneska dost, když ani nepochopíš jednoduchý text...
  • To je takový sluníčkový přístup, ale problém je, že Vávra sehnal tým šikovných lidí, ale zkurví jim veškerou práci, protože trpí velikášstvím a usmyslel si, že ve hře musí být naprosté hovadiny, které brzdí hratelnost. Na Paskvildom se tedy bude nahlížet jako na promarněnou příležitost, což je škoda. Potenciál měla mnohem výš. Věřím tomu, že kdyby z warhorse Vávru vykopali, tak zbytek týmu udělá parádní hru.
  • "To je jendo ze to bude shit, stejne to budu hrat a budu se u toho bavit i kdyz nebudu! Sem to backnul tak musim!!!"

Paneboze, asi mi to pro dnesek stacilo
  • Ja skyrim taky nesnasim, im posledni dobry TES byl morrowind. Nicmene imo jestil v KC nebudou zachody tak vavra pude na hranici

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší