Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come vyjde v únoru příštího roku, jak prozrazuje povedený příběhový trailer
9.6.2017 | Václav Pecháček
224 příspěvků
-
Na hru se moc tesim, ale nejde me do hlavy co tam dela ostrihanej Vesemir :-)
-
na kickstarteru psali, ze ocekavane vydani prvniho aktu bude prosinec 2015
-
Kingdom Come není Skyrim *2* Naštěstí.
-
Možná to doplní ještě. Pomalu sem se bál že KC:D vyjde dřív než Vega *1*
-
V délce vydání *5*
-
Ze by dalsi hra z Evropy, co nakope zbytek sveta? ;)
-
Ano, to je to jediné co se jednoduchým lidem vybaví když slyší Game of Thrones.
-
Taky, taky ... to se zase budu smat az mi potecou slzy :)
-
Nezbývá než doufat, že máš pravdu. *4*
-
Ne, oni to změnili a vydají vše. Proto se to také odložilo
-
Těším se :-)
-
Proč to chce jako doporučené tak slabou grafickou kartu? Od toho pak nelze nic moc čekat.
-
Pokud si dobře pamatuji, tak příští rok má vyjít jenom tzv. Act 1 (část 1.) , ne?
Zbytek hlavního děje by měl vyjít někdy v budoucnu... možná. -
Hra o trony to je ten seriál ktorý mieri na jednoduché publikum naturalnym zobrazovaním sexu a násilia?
-
sem si ten trailer pustil ještě jednou a hned mě napadlo, jak budou na polygonu po vydání desítky článků na téma, které určitě sami tušíte... psat to sem nebudu, ale dost lidí bude zase TRIGGERED
-
+ pokud bude AI Jaimeho ultra hard a souboj systém ještě poladěnější a svižný, tak si rád zahraji duel za Eddarda! *14*
-
Jak tady čtu některé ohlasy, nezbývá než si škodolibě přát aby to bylo dobré a prodalo se toho pár milionů. *4*
-
ne že by mě historie a doba husitská nezajímala, ale prostě mám radši ty fiktivní historie z fantasy. Hru ale koupím hned a když vyjdou mody, tak to bude ještě lepší...
-
Nevím jestli mám kliknout na nesouhlasit kvůli první větě nebo souhlasit kvůli druhé. Někteří to ale bohužel mají zas naopak.
-
jen k tomu někdo udělá game of thrones mod, tak to bude pecka... hru asi koupím, Vávra je sympaťák s dobrými názory, tak ho rád podpořím...