Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Na hru se moc tesim, ale nejde me do hlavy co tam dela ostrihanej Vesemir :-)
  • na kickstarteru psali, ze ocekavane vydani prvniho aktu bude prosinec 2015
  • Kingdom Come není Skyrim *2* Naštěstí.
  • Asharak
    Možná to doplní ještě. Pomalu sem se bál že KC:D vyjde dřív než Vega *1*
  • Asharak
    V délce vydání *5*
  • Ze by dalsi hra z Evropy, co nakope zbytek sveta? ;)
  • Asharak
    Ano, to je to jediné co se jednoduchým lidem vybaví když slyší Game of Thrones.
  • XorxoxTalarius
    Taky, taky ... to se zase budu smat az mi potecou slzy :)
  • jamar28
    Nezbývá než doufat, že máš pravdu. *4*
  • Ne, oni to změnili a vydají vše. Proto se to také odložilo
  • Těším se :-)
  • Proč to chce jako doporučené tak slabou grafickou kartu? Od toho pak nelze nic moc čekat.
  • Pokud si dobře pamatuji, tak příští rok má vyjít jenom tzv. Act 1 (část 1.) , ne?

Zbytek hlavního děje by měl vyjít někdy v budoucnu... možná.
  • Hra o trony to je ten seriál ktorý mieri na jednoduché publikum naturalnym zobrazovaním sexu a násilia?
  • TheGGG
    sem si ten trailer pustil ještě jednou a hned mě napadlo, jak budou na polygonu po vydání desítky článků na téma, které určitě sami tušíte... psat to sem nebudu, ale dost lidí bude zase TRIGGERED
  • Asharak
    + pokud bude AI Jaimeho ultra hard a souboj systém ještě poladěnější a svižný, tak si rád zahraji duel za Eddarda! *14*
  • Jak tady čtu některé ohlasy, nezbývá než si škodolibě přát aby to bylo dobré a prodalo se toho pár milionů. *4*
  • TheGGG
    ne že by mě historie a doba husitská nezajímala, ale prostě mám radši ty fiktivní historie z fantasy. Hru ale koupím hned a když vyjdou mody, tak to bude ještě lepší...
  • Nevím jestli mám kliknout na nesouhlasit kvůli první větě nebo souhlasit kvůli druhé. Někteří to ale bohužel mají zas naopak.
  • TheGGG
    jen k tomu někdo udělá game of thrones mod, tak to bude pecka... hru asi koupím, Vávra je sympaťák s dobrými názory, tak ho rád podpořím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší