Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Mimika neni nejlepsi ale uplna hruza to taky neni. Andromeda muze byt v klidu.
    Trailer se me moc libi, postavy a zbroje vypadaji uzasne, stejne tak i prostredi. Jediny ceho se bojim je delka kampane, jestli to bude kokem tech 20 hodin, tak to je proste malo.
  • chapu taky nemam rad melodramaticke soap opery :)
  • Sorry, ale ta mimika prostě není "skvělá". Není možné, aby se postava v hlase rozčilovala, ale v ksichtu se usmívala. A takové přešlapy tam prostě teď jsou. Není to detail. V současném světě her s krásnou grafikou to bije do ksichtu.
  • Já se obávám jedný věci - že se to nebude prodávat. Ne proto, že hra bude špatná, ale proto, že už si ji všichni koho zaujala koupili v předprodeji/kickstarteru, takže ty čistý prodeje po vydání budou podprůměrný. Pak záleží jak je mistr tunelář domluvený s týmem dále - třeba je to tajný "umělecký mecenáš" a když uvidí dobrý recenze, do dalšího projektu Warhorse nasype další love bez ohledu na prodeje... Ale pokud by Zdenda "odstřihl pupeční šňůru", obávám se že by to Warhorse do budoucna sami nedali... ani s další KS kampaní
  • Já ale nejsem ten první "nt", na kterého jsi reagoval. Já jsem druhý "nt". Tvé teorie jsou tedy zcestné a mluvíš zjevně jen ze své osobní zkušenosti. To je ale v pořádku. Jestli ti to pomáhá, klidně v tom pokračuj.
  • Fordzy
    To jen Pechackovci, kterym Vavra slapl na kuri oko , maji potrebu mu to ted vratit i s uroky.
  • Vavra je butthurt, protoze potreboval ve Skyrimu zachod.
  • odkaz na email...nemyslel jsem tu hru woe
  • Ne. Ale duševně vyrovnaný, sebevědomý člověk v sobě tolik koncentrované frustrace z bezvýznamnosti a nickovství zkrátka nemá. *3* Je vidět, jak to v tobě bublá, a není těžké si domyslet, že tvůj život neprobíhá úplně podle tvých představ.
  • Působí to jako postavičky z Mass Effectu 2 a že by zrovna defaultní Ovčák neměl charisma se říct nedá
  • No hlavně aby to už bylo...tendle trailer totiž opět navnadil...jen doufám, že tu hru dostanu i když jsem jaksi zapoměl účet na kickstarter (nebo kde to bylo) a zafundoval jsem si jakousi edici s tim že hru dostanu...nevíte někdo jak to pak funguje, posílají to na mail? *12*
  • Mně ten trailer příjde velmi krásný a opravdu nechápu ty, kteří pořád mají potřebu rozpitvávat mimiku nebo animace, ty jsou totiž velmi dobré. Příjde mi, že dnešní hráči mají pocit, že jim všechno musí vyrážet dech a jakmile je prostě něco "jen" skvělé, tak je to podle nich na h... A ti, kteří se snaží za každou cenu plivat na tuto hru jen kvůli Vávrovi, by si mohli uvědomit, že na tom dělá dalších cca 100 lidí velmi schopných lidí, kteří si takový hate rozhodně nezaslouží
  • Potrefený ňoumík se ozval. Chceš si přeměřovat bimbásky?
  • Já myslím, že pocity marnosti a bezvýznamnosti trpíš především ty. Čeho jsi v životě dosáhl a kde pracuješ? *4*
  • Fordzy
    Ne, vydaji celou hru s uzavrenym pribehem o velikosti 16km2. Zhruba jsou to dva acty.
  • "bych si možná zasloužil spadnout na hubu"
    No, to by sis zasloužil *1* *1* .
  • Nevim co vsichni porad resite mimiku. Ta je obstojna a pokud zustane jak je, bude to asi to posledni co mi bude vadit. Mnohem dulezitejsi je, jak dobre budou fungovat herni mechanizmy a jesti to na mainstream zeleze hraci rozchodi v hratelnem tempu bez totalniho vyklesteni grafiky. *5*
  • Fordzy
    Musis mrknout na jeho osobni facebook. ;)
  • Fordzy
    Uz kdyz Vavra ve Fight Clubu ukazoval screenshoty na svem telefonu, tak jsem tusil, ze to bude hra mych snu. Je obdivuhodne ze za tak kratky cas od dokonceni voiceactingu a zacatek tvorby cutscen, dokazali vytvorit tak fantasticky trailer. Datum vydani jsem odhadoval na Unor, je videt ze marketing maji v malicku a jit koncem roku proti velkym znackam by byla sebevrazda. Velky respekt celemu tymu a predne animatorum. Zdejsim hejtrum bych vzkazal: Snazte se vic, at z vas ma Vavra jeste vetsi uspokojeni. :D
  • Grafika nic moc? ...si ujel ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší