Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jenda84
    každej, kdo tady řešíte, že WH ojeb*lo backery nebo podobný nesmysly se podívejte ne Fuku - ten vybral 1/3 míče a před 3 rokama slíbil jeden podělanej film a pořád nic navíc na to kašle jak na placatej kámen, což se o WH říct nedá..makaj, dělaj updaty, držim jim pěsti!
    • jedno lidem se nelibi to co tobe vid? Chapu, hruza, tak jen pokracuj a kopej kolem sebe jak retardovane batole.
      • Fuko?
  • Tvl. co je to tady za snůšku hejtů. Krásný příběhový trailer. Zase kluci zamakali. Vypadá to TOPově. Palce horem a těšíme se.
    • Vždy se najdou lidi, kteří na hru nedaj dopustit. Stejně tak se najde nějakej Véna, který si bude stěžovat i na třísku v kadibudce. Doufám, že hra bude super, ale nebudu ji odsuzovat, když je tu ještě 8 měsíců a může se ledacos změnit. *4*
      • Asi tak. Já doufám, že se k tomu pádně vyjádří i Jacek1947, který má "vždy" pravdu a trefné komentáře. Jinak souhlasím s tím, že grafika nic moc - ale čistě můj názor, lidi, kterým se to líbí, ať si to náležitě užijou :-) (teda jak to vyjde)
        • Grafika nic moc? ...si ujel ne?
  • Backnul jsem to hned, jak spustili kampaň, doufal jsem, že budu backer 0001, ale než jsem vyplnil formulář, už se tam nacpali jiní. Jasně, kolem hry je spousta nejasností a kontroverzí, ale pořád se hodně těším a doufám, že se hra povede.

A i kdyby se nepovedla, tak to každopádně pro mě bude důležitý kus herní historie. Buďto budeme nadšeně hrát nebo budeme sepisovat 200 důvodů (hlavně netroškařit), proč je to špatná hra. Zábava to bude tak jako tak.

*3*
    • test
    • To je takový sluníčkový přístup, ale problém je, že Vávra sehnal tým šikovných lidí, ale zkurví jim veškerou práci, protože trpí velikášstvím a usmyslel si, že ve hře musí být naprosté hovadiny, které brzdí hratelnost. Na Paskvildom se tedy bude nahlížet jako na promarněnou příležitost, což je škoda. Potenciál měla mnohem výš. Věřím tomu, že kdyby z warhorse Vávru vykopali, tak zbytek týmu udělá parádní hru.
    • "To je jendo ze to bude shit, stejne to budu hrat a budu se u toho bavit i kdyz nebudu! Sem to backnul tak musim!!!"

Paneboze, asi mi to pro dnesek stacilo
      • jamar28
        To je evidentní, že už máš dneska dost, když ani nepochopíš jednoduchý text...
  • Mart9
    Věřím králi české herní scény, že opět udělá famózní hru. Takže se KC nemůžu dočkat.
    • A co teprve Battletech! *3*
  • Ze by dalsi hra z Evropy, co nakope zbytek sveta? ;)
    • Asharak
      V délce vydání *5*
  • alladjex
    Hru jsem backnul, těším se na ni, necítím se podvedený, hra směřuje k tomu, co jsem očekával. Chápu, že při kreativním procesu se prvotní představy mohou nebo musí změnit. Takže určitě jsem už při backování nečekal, že rovnou napíšou na 100% jak bude vypadat ... to by ji rovnou mohli vydat.

Držím WH palce, aby uspěli a vzniklé studio pokračovalo prací na dalších zajímavých hrách.

Popravdě jsem se skoro nesetkal s backery, kteří by měli pocit, že jsou podvedení. Zatím to většinou byli hejteři, kteří o hře jen píší a povídají, ale nijak do ní neinvestovali. Zdravím všechny anonymy ;)
  • Magister_Peditum
    Musím říct, že po dlouhý době konečně trailer, který bych se nebál přirovnat k ukázkám na nějaký historický velkofilm.
    • *15* *15* *15* *15* *15*

Větší pýčovinu jsem dlouho neslyšel. Ještě z toho udělej Barry Lyndona kreténne...
      • Magister_Peditum
        Tak sis vylil svoje srdíčko a teď zase zpátky ke psaní domácích úkolů. *2*
      • To je teda úroveň...
        • mezi prasaty se budu chovat jako prase *12* Jinak jenom zdejší komunita dokáže udělat z průměru historické veledílo...
          • Prasata jsou velice inteligentní a šikovná zviřata, tak aby sis nenasazoval laťku až moc vysoko *5*
          • Tak bohuzel, rozhodli se tu hru udelat multiplatformni, takze je jasny, ze to nikdy nebude tak naslapany. Ono vubec jen ta predstava, ze na PC, ktery ma nekolikanasobny vykon, nez PS4 Pro delas hru, ktera musi fungovat a musi pocitat s prahistorickym hw stare PS4, to je fakt smutne... neni divu, ze se grafika nikam neposouva...
  • Moc se mi trailer líbí! Trochu se pozastavuju nad lehkou stížností nevýrazných hlavních postav a prkenou animací. Co chcete ?! Aby byli od hlavy až k patě potetovaní s metrovýma rohama na hlavě a hráli ochotnické divadlo? :) Trailer je složen asi z hlavních příběhových filmečků, čili výkladní skříň hry a za mě spokojenost, lehkou skepsí jsem trpěl po alfě a betě, ale byla to jen a pouze alfa a beta. Teď už jenom si přát poutavý příběh a zábavu v soubojích. A vůbec celkovou sladěnost hry. Každopádně jsem rád, že snad nebudeme muset sbírat různé součástky, vykrádat truhličky, objevovat s pompou a slávou protější pole atd.. Nový Tomb Raider by mohl mluvit a vlastně většina her v (polo)-otevřeném světě posledních let. Na to jsem byl vždy starej.. Doufám, že budu s*at maggi v kostkách jako před léty u Zaklínače 2. Hodně štěstí Warhorse
  • Trailer super, ve střihu zabodávání meče a zatloukání kříže jsem si řekl "ty vole, fakt dobrý". Jediné, co by se dalo vytknout, je animace obličejů, to je fakt špatný. A ještě jsem si všiml ve scéně venku, kdy jedou dva na koni a baví se, že je blbě udělaná akustika prostoru. Dabing zní, jako kdyby se bavili v malé místnosti a ne někde venku na polní cestě.

Btw datum vydání mě netrápí, hlavně ať je to pořadný. Klidně počkám.
  • Jak tady čtu některé ohlasy, nezbývá než si škodolibě přát aby to bylo dobré a prodalo se toho pár milionů. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit