Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come vyjde v únoru příštího roku, jak prozrazuje povedený příběhový trailer
9.6.2017 | Václav Pecháček
224 příspěvků
-
Velmi povedený trailer. Opravdu jde vidět, že si na něm dali záležet.
-
Náhodou. Jsem žena 33 let. Naposled jsem hrála asi simcity 2000? Nevím, už je to fakt dávno. Ale tohle si chci koupit a zkusit zahrát.
-
Vypadá to geniálně. A konec konců, dokonalost nelze uspěchat. :)
-
-
kde přesně je ta genialita?
-
-
Mně ten trailer příjde velmi krásný a opravdu nechápu ty, kteří pořád mají potřebu rozpitvávat mimiku nebo animace, ty jsou totiž velmi dobré. Příjde mi, že dnešní hráči mají pocit, že jim všechno musí vyrážet dech a jakmile je prostě něco "jen" skvělé, tak je to podle nich na h... A ti, kteří se snaží za každou cenu plivat na tuto hru jen kvůli Vávrovi, by si mohli uvědomit, že na tom dělá dalších cca 100 lidí velmi schopných lidí, kteří si takový hate rozhodně nezaslouží
-
-
Sorry, ale ta mimika prostě není "skvělá". Není možné, aby se postava v hlase rozčilovala, ale v ksichtu se usmívala. A takové přešlapy tam prostě teď jsou. Není to detail. V současném světě her s krásnou grafikou to bije do ksichtu.
-
-
To je zcela normalni a mozne to zcela normalne je.
-
Myslis treba AAA produkci Andromeda?
-
Já tam teda žádný extra velký přešlap nevidím, maximálně mi trochu splývá hlavní hrdina s tím jeho kamarádem, vedle kterého jede na koni - oba herci jsou si dost podobní. Pro mě je hlavní to, jaká bude náplň hry a jak to bude vypadat během hraní. Beta (resp. tech demo) má mnoho zásadních nedostatků a jsem zvědavý, jak moc se finální produkt bude lišit. Rozpitvávat trailer, který je složený s cutscén vyrenderovaných v enginu, je zbytečné.
-
-
Na druhou stranu trailery bývají často upravované a scény přikrášlené, pokud něco nesedí v traileru pak je dost velká pravděpodobnost, že ve hře to bude/je ještě daleko horší a nebo tam daná věc vůbec neexistuje. Viz. známé trailery od Ubisoftu, které mají s realitou pramálo společného.
-
-
Tak je to kinematografický trailer. Není to gameplay. Některé (možná většina) záběrů jsou z cutscén. Tzn. je to sice "in engine", ale ne nutně "in game". Není to tak ani prezentováno, na rozdíl u toho Ubisoftu, kde ty porovnávací videa/screenshoty jsou z něčeho, co bylo prezentováno jako gameplay.
Popravdě mi nění úplně jasné, proč s tím lidi mají takový problém, kinematografické trailery nikdy neodpovídali hře ani graficky, ani jinak. Ve skutečnosti se domnívám, že se v součásné době pomalu čím dál tím více přibližují té gameplay (nebo gameplay se přibližuje jim), ale čím víc jsou si blíž, tím víc mají lidi pocit, že když je něco v traileru/cutscéně, tak je to krví psaný slib vývojáře, že to bude i ve hře.
Na třetí stranu, na tom traileru se dělalo asi týden a to to ještě dělali lidi "ve volném" čase mezi dodělávkama na hře. -
-
Paulcz:
Pro cutsceny, které nemusejí být dynamické (tzn. např. nemusí v nich být vidět Henry v tom, co si hráč doopravdy oblékl), se může použít verze 1, i když jestli je to zrovna AVI, to nevím.
Pro dynamické cutsceny je to prostě animace (animované můžou být postavy, objekty, ale i kamery), která se odehrává v jinak normálně běžící hře. To je možná to, co jsi myslel tou mozností 2). -
insider: Hádat se nebudu, očividně jsi v tom mnohem erudovanější než já. *1* Ale od pohledu mi to přišlo dost podobné.
-
Teď z toho nejsem moc moudrej :)
1) Tu cutscénu vyrenderujete do AVI a ve hře to budete přehrávat jako video?
nebo
2) Engine předpočítá cutscénu a uloží se to jako statická data, která se pak později přehrají v enginu? -
Některé cutsceny. Pravděpodobně jenom ty, ve kterých není Henry.
-
Insider: To je fajn, že budou cutsceny formou videa, už jsem se bál, že by to můj starší počítač nevypočítal *1*
-
Není, minimálně proto, že v cutscénách jsou motion capturovane animace. Ve hre jsou sice nektere animacni fragmenty taky motion capturovane, ale jsou to kratke fragmenty, ktere jsou mezi sebou blendovane a to nikdy nemuze vypadat stejne dobre.
Druha vec je, ze nektere cutsceny (stejne jako tento trailer) budou predrenderovane. To znamena, ze je mozne je renderovat offlinove (engine muze jeden frame renderovat jak dlouho chce) a daji se pro ne zapnout nektere featury enginu, ktere ve hre zapnout nelze ani na nejvyssi nastaveni. -
Já teda nevím, jak to bude ve finální verzi, ale v Betě je grafika cut scén totožná s herní grafikou. *4*
-
-
-
-
-
To jen Pechackovci, kterym Vavra slapl na kuri oko , maji potrebu mu to ted vratit i s uroky.
-
-
Jsem rád za to odložení, fakt lepší, než aby to vydali jako polotovar *4* Mimika v traileru moc nepřesvědčila btw, ale snažím se věřit ve skvělý gameplay *1*
-
jen k tomu někdo udělá game of thrones mod, tak to bude pecka... hru asi koupím, Vávra je sympaťák s dobrými názory, tak ho rád podpořím...
-
-
Nevím jestli mám kliknout na nesouhlasit kvůli první větě nebo souhlasit kvůli druhé. Někteří to ale bohužel mají zas naopak.
-
-
chapu taky nemam rad melodramaticke soap opery :)
-
ne že by mě historie a doba husitská nezajímala, ale prostě mám radši ty fiktivní historie z fantasy. Hru ale koupím hned a když vyjdou mody, tak to bude ještě lepší...
-
-
Kingdom Come není Skyrim *2* Naštěstí.
-
Hra o trony to je ten seriál ktorý mieri na jednoduché publikum naturalnym zobrazovaním sexu a násilia?
-
-
Ano, to je to jediné co se jednoduchým lidem vybaví když slyší Game of Thrones.
-
-
+ pokud bude AI Jaimeho ultra hard a souboj systém ještě poladěnější a svižný, tak si rád zahraji duel za Eddarda! *14*
-
-
-
-
doufam, že něco udělaj s těma zvukama při zásahu zbraní, zatím to zní moc realisticky :D já chci pocit, že do něčeho fakt kucham
stejně to Vávra odložil, protože se těší na Mount and blade a nebude mít čas vyvíjet hru :D -
-
Kdo ví kdy vyjde mount and blade :(
-
-
Vypadá to dobře! By mě zajímalo, jestli si už někdo všimnul Dana Vávry v tom traileru *3*
-
sem si ten trailer pustil ještě jednou a hned mě napadlo, jak budou na polygonu po vydání desítky článků na téma, které určitě sami tušíte... psat to sem nebudu, ale dost lidí bude zase TRIGGERED
-
-
Nezbývá než doufat, že máš pravdu. *4*
-
Těším se :-)
-
-
Taky, taky ... to se zase budu smat az mi potecou slzy :)
-
-
-
Nevim co vsichni porad resite mimiku. Ta je obstojna a pokud zustane jak je, bude to asi to posledni co mi bude vadit. Mnohem dulezitejsi je, jak dobre budou fungovat herni mechanizmy a jesti to na mainstream zeleze hraci rozchodi v hratelnem tempu bez totalniho vyklesteni grafiky. *5*