Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BTW Vávra má Boba na Facebooku. Vávra je tak posraně ješitný, že dá boba předstírajícího, že je Slovák na Facebook.

Vávra může kritizovat všechno a všechny a on sám nesmí být kritizován. Ten člověk má problém!
    • Paulcz
      A nebyla to náhodou ironie ? :)
      • ironie to byla maximálně od Boba, Vávra už tam po xté háže screen z diskuze na Games. cz a vyplakáva se, ale tímhle se překonal. Ještě se otře o Slováky, i když to píše Čech...
        • Bob je Slovák co se snaží mluvit česky.
        • A nemate odkaz? Ja to nemuzu najit.
          • teda bobe, na tom fejsbůčku tě dobře rozsekali
            • rozekal se max sám sebe a udělal ze sebe ještě většího debila...
          • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213307077020459&set=a.1110667535917.17342.1503730670&type=3&theater
            • Tak pochopitelne ty narazky na Slovaky a osobni invektivy jsou smutne. Taky by mohl mit dost rozumu aby vedel ze anonymni fora jsou plne trollu a jeden osamoceny prispevek nic nevypovida o slovenskych fanouscich. Kdyby treba dal odfotil diskuzi na sektoru, kde by bylo 90% prispevku nenavistnych, tak by to byla jina.
              Takhle se akorat sam ztrapnil protoze ja jsem ve skutecnosti jeho fanousek a jen jsem si delal legraci.
    • A co tam dal? Mne se jeho profil neda zobrazit (mozna proto ze nemam FB). Stejne takove moje kvalitnejsi prispevky byly vymazany...
      • Nic zvláštního Bobe. Směje se ti tam 250 lidí, takže asi jako tady. #KondomProBoba
    • Neboj, třeba jednou bude citovat i tebe, musíš se víc snažit
  • Jack1947
    Nevypadá to špatně, ale obávám se že nedokáží všechno opravit vylepšit dodělat atp...

Proč změnily hlavního hrdinu, ten předtím byl sympatičtější ale nevadí. Jsem zvědav jak to bude.
    • Fordzy
      Dobrovsky moc skakal pres ploty a tak ho Vavra preobsadil.
      • Jack1947
        To není kvůli tou, mě byl prostě příjemnější a sympatičtější. Nevadí...
        • Zkus si vyhledat na netu gabor boraros. Trochu se na nej podoba.
  • Kdo si bude chtít čekání do února zkrátit, může zatím sledovat můj let's play z bety:
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL67zygmxgY63R5lcUsL56vF0qcwNsm1rV
  • jindra.veliky
    tak u grafiky doslo asi k peknymu downgradeu, protoze prvni screeny jsou mnohem hezci + nechapu jak to muze mit tak hnusnou mimiku v obliceji - Crysis 2 na starsi verzi Cryenginu ji melo perfektni

ale moje penize uz maj tak se uvidi
    • Asharak
      Hlavní problém by mohly být ty plastovější modely (a snad i trochu nabobtnalejší) a často stejné odstíny kůže. No říkali že mimika až po voiceoverech tak to nejspíš doladí. Taky bych nechtěl aby tam zůstaly ty lehce zasekané přechody v mimice jako v dřívějších videích.

Ale ten obchodník na začátku ve žlutém ten měl top mimiku zatím. I když hodně dělá ten knír *1*
  • Myslim ze dnesni AAA produkce ma latku animaci a mimiky tak nizko (Andromeda, Fallout), ze vavra muze vydat i loutkove divadlo a porad to bude v norme.
    • Animace až tak neresim. V RPG mě nejvic zajima svět, příběh, crafting, ovladani party. Pak teprve grafika a zvuk. Jako poslední souboje. Ty beru jako nutné zlo.
      • Dobré je, že by sis měl vybrat, jestli budeš rytíř - hrubá síla, zloděj - nepozorovaně plnit úkoly a bard - se kterým bys měl "manipulovat" ostatní, aby za tebe něco udělali *4*
        • To jsem nevedel a docela mne to potesilo a navnadilo. Trochu mne mrzi hodne obehrany ustredni motiv pomsty.
          Ale uvital bych i moznost pridat se k ruznym frakcim, napr. k husitum, protireformaci, nebo se treba stat mnichem a hrat ve jmenu Cirkve a ze by se pribeh ruzne vetvil podle toho, ke komu se pridate.
          • Fordzy
            Ty to mas zase trochu pomotane. Ve hre nejsou zadni Husiti. Maximalne potkas mladsiho Zizku jak nekde brousi devecky. Budes bojovat proti Kumanum mluvicich madarsky a s vysokym speech skillem jim budes moci madarsky rici at tahnou do.... Kdyz budes mit maly skill, tak jim to muzes rict taky, ale nebudou ti rozumet.
            • No tak jsem se spletl o dva roky. To je problem aby hra pokryla obdobi 8 let? Ale tak hlavne ze sis ulevil.
              Btw nahlaseno
            • hra začíná v roce 1403, opět píšeš výkaly bobe
            • To byl jen priklad, nevim presne co ve hre je, kazdopadne kdysi se mluvilo o tom, ze hra bude o husitech. Hra zacina v roce 1405, hus byl rektorem prazske univerzity v roce 1409 a v 1411 byl exkomunikovan. Takze teoreticky by bylo mozne hrat za Husova stoupence.
  • Osobně jsem už těmi odklady zklamaný. Sleduju tu hru od začátku, backoval jsem ji hned, sledoval všechny videa a přednášky těch typů na konferencích. Postupně ale bylo jasné, že si vzali sousto nad svoje síly. Hra se stále měnila, bylo to nekoncepční, nakonec je z ní úplně jiný produkt. Vávra tak dlouho všechny kritizoval, teď dostal šanci a evidentně to předimenzoval. Jasně, že nemůže mít každá ovečka nebo ptáček vlastní AI, to nezvládne ani google rankbrain. Bojím se, že to bude propadák. Měli prostě vzít dokonalou Mafii, předělat do středověku a na novou grafiku a mohlo to být dávno venku.
    • Test
    • Asharak
      Pokud si sledoval každou konferenci mělo by ti být jasné, že první roky byly hlavně o tvorbě assetů a přepracovávání CryEnginu, a hra byla právě v konceptuální fázi, které jak přizpůsobovali engin, tak právě endžínu museli i přizpůsobit koncept. Z bety vypadá že by ale potřebovali ještě dva roky aby to doplnili více herními prvky. Snad tam bude překvapení ve finálnímu vydání.
      Problém je, že když vyměníš pušku za meč, bude gameplay boje asi jako Princ z Persie v DOS.
  • Klídek, 12.2.2018 se to odloží o rok. Co se vleče, neuteče.
  • Vizualne to vypada povedene, ale gameplay me stale nepresvedcil a ten nastineny pribeh pusobi jako nejvetsi klise, jake snad mohli vymyslet.V zanru to bude prumerna hra.
    • Klišé? Mě to přijde hodně dobrý, z traileru to vypadá, že příběh bude pecka. Co čekáš od hry, která se snaží o to být reálná a na základě reálných událostí. Mě ten příběh na středověk přijde super.
    • bukrr
      Taky nechápu, proč nevyspoilerovali všechno hned v traileru. A jestli to bude bez cestování časem a bez kyborgů, tak ať nepočítají s mýma prachama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit