Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No hlavně aby to už bylo...tendle trailer totiž opět navnadil...jen doufám, že tu hru dostanu i když jsem jaksi zapoměl účet na kickstarter (nebo kde to bylo) a zafundoval jsem si jakousi edici s tim že hru dostanu...nevíte někdo jak to pak funguje, posílají to na mail? *12*
    • Kickstarter účet bys měl mít spárovaný s emailem, na ten by ti už nějakou dobu měli chodit emaily (updaty) ohledně Kingdome Come. Měl bys také už mít kód do steamu na BETU...pokud řešíš PC verzi teda.
    • odkaz na email...nemyslel jsem tu hru woe
  • Jsem backer, na hru se těším a přeji WH ať hra uspěje, ale opravdu by měli ještě poladit animace obličejů. Velmi to ruší a ubírá to hře na vážnosti, o kterou se snaží (trochu jako v posledním Mass Effectu, i když ne tak šíleně).

Také jsem si všiml, že to audio tým přehnal s ošetřením sykavek u hlavního hrdiny, který teď díky tomu zní trochu, jako kdyby šišlal. To snad taky ještě upraví, protože z interview s představitelem hlavního hrdiny jsem neměl dojem, že by si herec tzv. šlapal na jazyk.
  • Vypadá to dobře,mouchy s animací obličejů vychytají.Jen mě prostě sejří že " České historické RPG " je primárně v americké angličtině.Líbilo by se mi kdyby tam dali do základu prostě dobovej jazyk a titulky(aj,cz atd.) A pak možnost volby audia v nastavení(klidně Aj,D,Fr atd)Není to fantasy,mě to tam prostě nesedí
    • definuj dobovej jazyk :D
      • Rozhodně ne angličtina
  • Lukass
    Na hru se moc tesim, ale nejde me do hlavy co tam dela ostrihanej Vesemir :-)
  • klikači se tu vyřádili. Zrušte to. CDP fans a podobný existence tu mají důvod přežívat a trolovat a naklíkavat.

Jinak trailer průměr, dá se očekávat ještě jedno odložení, takže čekám listopad 2019 či Leden 2020...
  • Teda ta animace pohybů, celkově anatomie pohybu a vůbec, výraz či autenticita postav, tak to mi tam zatím stále chybí. Ani jedna ukázaná postava nemá ani "patinu" ani charakter, že by si člověk řekl, ááááá tak tahle postava má výraz - charizma. Působí to trochu jako postavičky z Mafia 2, bez života, bez ducha. Doufám, že se tohle opravdu podaří vyladit, jak se tu často píše. Držím palce a těším se, jak to půjde nahoru. Krajina už je bomba, teď ještě dohnat ty postavy, ohně a podobně...
    • Veskere animace v te hre jsou daleko nad AAA produkci ostatnich studii. Uz pri prvnim shlednuti traileru je to jasne videt.
    • Já tam vidím spoustu zajímavých charakterů, ať už jde o sympatickou mladou ženskou, déminicky působícího záporáka s vyholenou hlavou, zajímavě vypadajícího postaršího rytíře, který tam zatlouká kříž a nebo toho šedivého harcovníka, který velí katapultu... Je to tam jeden charakter vedle druhého... A jestli to na tebe působí jako postavičky z Mafie 2, tak je to spíš kompliment, protože Mafia 2 měla geniálně napsané postavy *3*
    • Působí to jako postavičky z Mass Effectu 2 a že by zrovna defaultní Ovčák neměl charisma se říct nedá
  • Protože vím, že Vávra to zde čte a má rád kritiku, tak rovnou říkám:
    Je to hnusné, blbé animace, hlavní hrdina xicht jako prase. Dabing děla asi amatér z ulice...
    • Paulcz
      Ale to víš, že jo Bobe :) Co přišli ti ty dopisy a udání, kterýma ti tu vyhrožovali? :)
    • Hmm, to se asi oba díváme na jinou hru: *7*
  • Pokud si dobře pamatuji, tak příští rok má vyjít jenom tzv. Act 1 (část 1.) , ne?

Zbytek hlavního děje by měl vyjít někdy v budoucnu... možná.
    • Fordzy
      Ne, vydaji celou hru s uzavrenym pribehem o velikosti 16km2. Zhruba jsou to dva acty.
    • Ne, oni to změnili a vydají vše. Proto se to také odložilo
      • Paulcz
        Ne, vydají jen act 1.
  • Já se obávám jedný věci - že se to nebude prodávat. Ne proto, že hra bude špatná, ale proto, že už si ji všichni koho zaujala koupili v předprodeji/kickstarteru, takže ty čistý prodeje po vydání budou podprůměrný. Pak záleží jak je mistr tunelář domluvený s týmem dále - třeba je to tajný "umělecký mecenáš" a když uvidí dobrý recenze, do dalšího projektu Warhorse nasype další love bez ohledu na prodeje... Ale pokud by Zdenda "odstřihl pupeční šňůru", obávám se že by to Warhorse do budoucna sami nedali... ani s další KS kampaní
    • No vidíš.. třeba já čekám na vydání a až pak koupim nehledě na recenze tu nejdražší verzi.
      Popravdě nevim proc bych měl hrát příběhovou hru v betě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit