Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MARTASLJ19
    Toto ak bude úspešné tak si vydavatelia, ktorí hru odmietli podporiť a zobrať pod svoje krídla si budú búchať hlavu o stenu. Tento titul prežil vďaka obrovskej podpore hráčov.
    • ucho
      tezko rict. kdyby to mel pod palcem nejaky vydavatel, je klidne mozne, ze by nesvolil k dalsim odkladum a hra uz by v nejakem stavu musela jit davno ven. takze tezko rict, jak by to dopadlo, kdyby po tom nekdo skocil. pro hru to tehdy zda se dopadlo nejlepe, jak jen mohlo.

je pravdepodobne, ze hra nebude pro kazdeho. pokud vsak budou nektere herni prvky fungovat tak, jak Vavra zamyslel, je zde velka sance na to, aby se hra zapsala do herni historie a byla prodejne uspesna.
  • Backol som to pred vyše rokom (ak nie viac) a držím palce.
    • Já schválně koukal kdy já ... 22.1.2014 *3*
  • Já jen doufám, že něco udělají s těmi souboji. Měla to být hlavní deviza hry, chvástali se kolem toho všichni... A když jsem koukal na různá videa, jak to lidé hrají, je to k smíchu. Nepřítel v souboji dostane šípem do hlavy, průstřel skrz, trčí mu to tam, podivně se skácí, dvě vteřiny nic a pak se zvedne jakoby nic. Stejně tak obrana AI, nechají do sebe střílet z luku a jediné, co zvládnou, zvednou meč do obranné polohy a pak jen úkroky do stran a nechají se ustřílet.
    • já doufám že to změní. hrál jsem tu alfu co vyšla snad před..už jsou to dva roky ne ? *15* no a jak je tam ta bitva o to hradisko v lese, tak se mi to bugnulo a ten quest nešel udělat, tak jsem šel do bitvy sám, že je jako všechny zabiju. no..a přesně jak říkáš, s lukem jsem ustřílel as 30 chlapů tak, že jsem couval pořád dál do lesa a oni za mnou jak slepice nechali se střílet do hlavy a měli meče nad hlavou, já udělal krok dozadu, oni krok dopředu, ale nikdy nezaútočili. tadá, hotovo 1v30 s lukem bez brnění ve hře co má být snad nejlepším melee simulátorem co kdo udělal. no tehdy jsem věřil že to půjde jen v alfě.
      • uz jen to, ze se jednalo o dva roky starou alfa verzi snad mluvi samo o sobe. Snad is hoshi nemyslite, ze od te doby sedej ve warhorse na zadku a uzivaj si lovace od backeru
  • Strašně se těším doufám že doladí obličejové animace jinak nemám co vytknout.Hru si koupím na Ps4.Trochu jsem doufal že odhalí rovnou sběratelské edice abych si mohl hru rovnou předobjednat,ale chápu že Warhorse mají ještě dost času.
  • Trailer reprezentuje mozna tak uroven cut scen, nikoliv uroven gameplaye. Radsi si podrzim ocekavani nizko. Posunuti jsem ocekaval, nezaskocilo mne to a rekl bych ze ani tento termin nebude konecny, nicmene snad alespon rok se dodrzet podari. Stejne by to se soucasnym mainstream zelezem asi neslo hrat s rozumnym fps v rozumne kvalite. *7*
  • Porad mi to pripada, ze nemaji odladenou mimiku pri mluveni a proto trailer pusobi, tak zvlastne. Spousta mluveni a minimum detailnich zaberu, ktere by clovek u "filmecku" cekal
  • Kingdom Come Deliverance - Баллада о борьбе https://www.youtube.com/watch?v=5IWHPTLZ6Jc
  • co na to říci video je tupý očekávám zklamání roku
    • bukrr
      Jdeš na to dobře ty jeden. S tímhle přístupem tě může hra jen překvapit!
  • Vávra již řeší na fb Slováky. To je cvok. To že hru odkládají roky pak řadu věcí vyhodí...to mu nevadí. Kde jsou děti,cragting?
    • Ako rieši Vávra na FB Slovákov? Bol som sa tam pozrieť (stránka Kingdome come deliverance) a nič takého som tam nevidel.
      • Fordzy
        Musis mrknout na jeho osobni facebook. ;)
  • Tak si majster "V" zase malinko protáhnul termín na vyhnutí se všem fatálním chybám jiných nejmenovaných tvůrců komerčních gamesek - to jsem opravdu nečekal...no ale ať se daří - než KCD vyjde (ať už třetina nebo méně) projedu si nějakou tu zabugovanou sr**** a budu doufat, že i KCD bude po letech stejně bavit *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit