Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle diskuze už dávno není o traileru a už vůbec ne o hře. Je pouze o malých českých lidičkách, co se snaží naplivat do tváře Vávrovi za každou cenu. A tak se tu řada bezvýznamných nicek vyzvrací ve snaze na sebe upozornit stůj co stůj, aby si jich alespoň někdo na chviličku všiml. Pocity marnosti jsou zkrátka velmi skličující, a tak jim dopřejmě alespoň tuto ubohou seberealizaci - která by bez Vávrova díla stejně ani nemohla vzniknout. Jsou to jenom chudáčci k politování, neškodní a neznalí. Prostě ňoumíci...
    • Já myslím, že pocity marnosti a bezvýznamnosti trpíš především ty. Čeho jsi v životě dosáhl a kde pracuješ? *4*
      • hele ňoumík :-D
        "Čeho jsi v životě dosáhl a kde pracuješ?"
        Tahle věta je prostě magické "zaklínadlo", značka nevyzráslosti a cejch nekonečné naivity, že je potřeba neustále někomu něco dokazovat - typu já jsem tady ten nadčlověk a co seš ty? Takovejch je na internetech dvanáct do tuctu. Vás snad někde klonujou...
        • Ten člověk je zjevně naprosto zakomplexovaná nula, co si svůj mindráček léčí v anonymních diskusích, to jak ostatním závidí společenské postavení je jen další symptom
          • Závist je hrozná vlastnost.
            • Vidím, že jsem nebyl pochopen. Myslel jsem to přesně tak, jak jsem to napsal. Závist je hrozná vlastnost. Není dobré závidět. Nemyslel jsem to, že by někdo záviděl mně. Vzhledem k tomu, že jsem o sobě nic nenapsal, by to ostatně šlo dost těžko, že.
        • Ne, ta věta je jen takové jemné připomenutí toho, že než začnu ostatní nazývat bezvýznamnými nickami, měl bych si napřed udělat pořádek před vlastním prahem. Jsem si poměrně dost jistý, že kdybychom zjistili, jaká významná všecka seš ty, tak bychom se dlouho a srdečně smáli. *4*
          • Ono to spíš vypadá tak, že největší nýmand jsi ty a trpíš kvůli tomu nějakými komplexy. Zase bys rád přeměřoval ty bimbásky, co? Uvědomuješ si, že k smíchu jsi tu už teď ty?
            • Nejsem psycholog. Nemůžu ti pomoct. Můžu ti jen ukázat zrcadlo a upozornit na to, že úplně v pohodě evidentně nejseš. Opakuju už asi potřetí - kdybys byl v pohodě, měl bys nějaké Vávrovy kritiky v paži a rozhodně bys o nich nepsal s takovou agresivitou. Problém je dvojí - jednak skutečná příčina té agrese leží mnohem hlouběji, než pár lidí, kterým se nelíbí videohra a její autor, a druhak k těm lidem se chováš hnusně (jako že fakt velmi sprostě), ačkoliv slouží jen jako hromosvod, po kterém se svezou tvoje emoce. Není to k nim fér.
            • Dworkin: Průzkum by dopadl podle toho, jaké lidi by člověk oslovil. Pokud tu chceš dopředu tvrdit o jasném výsledku, tak jsi větší trouba, než jsme si všichni mysleli.
              Právě teď se snažíš napsat to samé, co jsem psal já tobě. Klasický manévr trola. Nic nového jsi napsat nedokázal a nedokážeš.
            • Takže taky víš, jak by ten průzkum dopadl. Ono to není tak těžké odhadnout, že. Ten příspěvek je projevem frustrace. Máš nějaký problém a tohle je v podstatě ventil, kterým upouštíš páru. Nechci se ti hrabat v soukromí, ale zpravidla to, co frustrovaný člověk s největší záští napadá, je právě to, co ho trápí. Proto jsem ti psal, aby ses na svůj život podíval právě touhle perspektivou. Protože, a to se opakuju, ten příspěvek by člověk, který není frustrovaný, jednoduše nenapsal. Místo toho by si šel užít tu parádní sobotu (ale o tom by taky nepsal, protože nepotřebuje sám sebe ani ostatní přesvědčovat, že se má dobře - prostě se MÁ dobře).
            • Jestli se tu někdo potřebuje duševně vyzvracet a je plný žluči, jsi to zjevně ty. Ale znovu, pokud ti to pomáhá, klidně v tom pokračuj. Jinak obraty typu "oba víme" jsou manipulativní kraviny. To bych stejně mohl napsat: "Oba víme, že máš ve své hlavičce vymeteno a jen tu troluješ." Prostě ses sám dobrovolně zařadil mezi ty nuly, co v životě nic nedokázali, a máš potřebu tady ostatní přesvědčovat o opaku. To je vcelku dětinský přístup, ale tvůj věk neodhadnu, třeba na to máš právo a ještě z toho vyrosteš. No a jestli jsi dospělý, tak potěš koště *1*
            • Můžeme ten původní příspěvek dát deseti náhodně vybraných lidem, co potkáme na chodníku, aby nám řekli, jestli to psal někdo, kdo je psychicky vyrovnaný, uvolněný a užívá se parádní sobotu... nebo někdo, kdo je frustrovaný, plný žluči a potřebuje se duševně vyzvracet, aby upustil páru.

Tak nějak oba víme, jak by ten průzkum dopadl. Že?
            • Dworkin: Asi žiješ trochu mimo realitu. Nic z toho jsem nepsal v rozčilení a užívám si parádní sobotu. Ono je vcelku zjevné, že od začátku nemáš co říct a dotkla se tě jakási kritika místních trotlů a nul. Z nějakého důvodu sis to nějak vztáhl na sebe (potrefená husa). A nic víc k tomu vlastně nemáš, tak se uchyluješ k typickému argumentu tro(t)lů o prasklé žilce. Neboj, nemusíš se o mě bát, něco takového mi nehrozí ;)
            • Nějak se mi už nechce zjišťovat, kdo tohle napsal. :) Ale protože oba nt píšou jako nešťastní lidé, tak jim oběma (nebo jednomu, dvojjedinému) popřeju, aby se přestali tolik rozčilovat nad těmi zástupy bezvýznamných nicek, chudáčků a ňoumíků, protože jinak jim může prasknout žilka. *3*
      • Potrefený ňoumík se ozval. Chceš si přeměřovat bimbásky?
        • Ne. Ale duševně vyrovnaný, sebevědomý člověk v sobě tolik koncentrované frustrace z bezvýznamnosti a nickovství zkrátka nemá. *3* Je vidět, jak to v tobě bublá, a není těžké si domyslet, že tvůj život neprobíhá úplně podle tvých představ.
          • Magore.
          • Já ale nejsem ten první "nt", na kterého jsi reagoval. Já jsem druhý "nt". Tvé teorie jsou tedy zcestné a mluvíš zjevně jen ze své osobní zkušenosti. To je ale v pořádku. Jestli ti to pomáhá, klidně v tom pokračuj.
            • Jsem rád, že jsem se v dotknul něčeho hluboko v tobě, teď se nad tím ještě zamyslet. *3*
            • Klasický troll, krade tu lidem nicky, píše inkognito a myslí si, že to nikdo nepozná a ještě z toho obviňuje ostatní, lidský odpad v přímém přenosu
            • Dworkin: A ty budeš obojí, co? ;) Ty jsi takový ten krásný příklad laskavého diskuzního joudy. Tvá existence je nelichotivá sama o sobě.
            • A to říká člověk, který píše inkognito a nejspíš s ukradeným nickem? Smutné, ale i tak tě setřel, lol
            • Jsou dvě možnosti. Buďto seš jedna a tatáž osoba, a v tom případě jsi lhář. Nebo jsi někdo, kdo se vydává za cizího člověka, aby za něj pokračoval v diskusi, a potom jsi pošahanej magor.

Já budu laskavý a budu předpokládat tu první variantu, ale, ruku na srdce, obě jsou pro tebe velmi, velmi nelichotivé.
  • Me se libi jak porad nekdo breci ze ho nekdo podvedl jako backera nejake hry. Lidi jsou holt nepoucitelni a pripomina to gratulujeme vyhral jste iphone.
  • haha, dobrý je v tom traileru ten Vávra (2:11), jak tam stojí mezi válečníky, pupkáč ve zbroji, už je sudlice do ruky mu chybí. *1*
  • POČKAT! Všechny hlavní postavy ve hře mají reálný základ (vzhledu) v dabérovi.
    Dan Vávra ve hře je: https://ibb.co/dQ69DF, takže bude dabovat svoji postavu?! *1*
    • Zřejmě ano :) Prý nepůjde zabít. VIP postava.
      • ..nebo to bude Brian Blessed.
  • Uff! Uz sem se bal, ze tu bude hate na kvalitu traileru nebo datum vydani. Mistni odbornici ale nastesti Warhorse zase podporili. Diky! *14*
  • Jenom mě štve že nebude Český dabing škoda.
  • Teď už jenom počkat na E3 a datum vydání Mount and Blade a doufat, že časový rozdíl mezi MaB a KC bude dostatečně velký.
    • Paulcz
      A nevadí, že MB je úplně jiná hra? :)

Možná tak RDR2, ale to na PC z kraje roku nevyjde.
      • Jiná hra to je, ale obojí je středověk, vlastní postava, dobývání apod. Prezentují se celkem podobně podle mě, ale Kingdom Come je mnohem víc zaměřený na příběh, takže si nenechám ujít ani jednu z těchto dvou skvěle vypadajících her.
  • na to, ze puvodne mela prvni cast vyjit v prosinci 2015, je 2 a ctvrt roku dobry zpozdeni. Cekal jsem rok 2020.
    • Asharak
      A vyjdou tedy pořád 3 části:?:
      • Nakonec má vyjít hra jako jeden celek *4*
  • Fordzy
    Uz kdyz Vavra ve Fight Clubu ukazoval screenshoty na svem telefonu, tak jsem tusil, ze to bude hra mych snu. Je obdivuhodne ze za tak kratky cas od dokonceni voiceactingu a zacatek tvorby cutscen, dokazali vytvorit tak fantasticky trailer. Datum vydani jsem odhadoval na Unor, je videt ze marketing maji v malicku a jit koncem roku proti velkym znackam by byla sebevrazda. Velky respekt celemu tymu a predne animatorum. Zdejsim hejtrum bych vzkazal: Snazte se vic, at z vas ma Vavra jeste vetsi uspokojeni. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit