Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come vyjde v únoru příštího roku, jak prozrazuje povedený příběhový trailer
9.6.2017 | Václav Pecháček
224 příspěvků
-
Ale přemýšlelo se nad tím.
-
Ale původně se s nima počítalo
-
tak to hodne spekulujes, ani oni sami si nikde nedovoli tvrdit, ze to jsou ty tri acty dohromady
-
já doufám že to změní. hrál jsem tu alfu co vyšla snad před..už jsou to dva roky ne ? *15* no a jak je tam ta bitva o to hradisko v lese, tak se mi to bugnulo a ten quest nešel udělat, tak jsem šel do bitvy sám, že je jako všechny zabiju. no..a přesně jak říkáš, s lukem jsem ustřílel as 30 chlapů tak, že jsem couval pořád dál do lesa a oni za mnou jak slepice nechali se střílet do hlavy a měli meče nad hlavou, já udělal krok dozadu, oni krok dopředu, ale nikdy nezaútočili. tadá, hotovo 1v30 s lukem bez brnění ve hře co má být snad nejlepším melee simulátorem co kdo udělal. no tehdy jsem věřil že to půjde jen v alfě.
-
Ale to víš, že jo Bobe :) Co přišli ti ty dopisy a udání, kterýma ti tu vyhrožovali? :)
-
Asi tak, akorát říkají, že mapa je větší než se v prvním aktu počítatlo.
-
Hmm, to se asi oba díváme na jinou hru: *7*
-
A nevadí, že MB je úplně jiná hra? :)
Možná tak RDR2, ale to na PC z kraje roku nevyjde. -
Soudíš podle bety nebo podle čeho? V tomhle traileru to vypadá ok, otázka jestli to platí jen pro cutscény. Špička žánru je Rockstar, který používá Euphoria engine a pak dlouho.. dlouho nic..
A co se týče vizuálu celkově, mohou se firmy jako Ubi nebo Bethesda jít zahrabat :) -
nejedná se o 3 akty najednou. Další dva akty byly postupem času zrušeny. Takže teď budeme mít jen akt I s uzavřeným koncem...
-
Vždy se najdou lidi, kteří na hru nedaj dopustit. Stejně tak se najde nějakej Véna, který si bude stěžovat i na třísku v kadibudce. Doufám, že hra bude super, ale nebudu ji odsuzovat, když je tu ještě 8 měsíců a může se ledacos změnit. *4*
-
Protože vím, že Vávra to zde čte a má rád kritiku, tak rovnou říkám:
Je to hnusné, blbé animace, hlavní hrdina xicht jako prase. Dabing děla asi amatér z ulice... -
každej, kdo tady řešíte, že WH ojeb*lo backery nebo podobný nesmysly se podívejte ne Fuku - ten vybral 1/3 míče a před 3 rokama slíbil jeden podělanej film a pořád nic navíc na to kašle jak na placatej kámen, což se o WH říct nedá..makaj, dělaj updaty, držim jim pěsti!
-
akty to nemá
-
1. akt != finální hra... noobe
-
Jelikož se jedná o všechny 3 akty najednou, pak je reálné původní datum vydání někdy v roce 2017, pak ten odklad není zas tak velký.
-
Tvl. co je to tady za snůšku hejtů. Krásný příběhový trailer. Zase kluci zamakali. Vypadá to TOPově. Palce horem a těšíme se.
-
hned první odkaz v googlu ty noobe
http://www.pcgamer.com/kingdom-come-deliverance-announced-realistic-medieval-rpg-coming-in-2015/ -
Trailer reprezentuje mozna tak uroven cut scen, nikoliv uroven gameplaye. Radsi si podrzim ocekavani nizko. Posunuti jsem ocekaval, nezaskocilo mne to a rekl bych ze ani tento termin nebude konecny, nicmene snad alespon rok se dodrzet podari. Stejne by to se soucasnym mainstream zelezem asi neslo hrat s rozumnym fps v rozumne kvalite. *7*