Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jde o to, že WH nejednají s backery narovinu. Opravdu se mi nechce věřit, že WH v roce 2014 mysleli, že to vyjde v Q4 2015 jak slibovali. Podlé mého to byl kalkul jak vybrat více peněz na kampani. Kdyby na Kickstarteru bylo datum 2017 nebo 2018 vybrali by méně peněz.

WH prostě s fanouškům soustavně neříkají pravdu. Opravdu si mysleli, že to vydají v roce 2015, 2016, 2017 jak tvrdili? Nemyslím, oni přece vidí jak jde vývoj rychle a stejně tato data oznamovali.

Stejné to bylo s betaverzí, která opět byla něco jiného než bylo slíbeno. Poté následovalo rušení slíbených a zaplacených funkcí atd... Mezi tím opět řeči jak jsou skvělí a přiblblá videa.

Ne, WH nejednají s fanoušky poctivě a nikdy se neomlouvají za své chyby. Jestli bude ještě někdy Dan Vávra nebo Warhorse žebrat o peníze tak se tomu obloukem vyhnu.

Navíc si myslím, že další hru studio nevydá. Vývoj stál takové prachy, že se jim to nemůže vrátit. Tohle není žádná mainstreamová hra, které se prodají milióny. - Kdo to chtěl tak už hru zaplatil, nových zákazníků nebude takový počet, aby se hra dostala z mínusu.
  • http://kingdomcome.cz/datum-vydani/

První Act měl původně vyjít koncem roku 2015, druhý a třetí Act vždy o 9 měsíců později.
  • Spades
    Prosím o zdroj, kde Warhorse sliboval release 2015/2016, 17 možná někdy ze začátku.
    Nechápu co tu všichni hulíte, ale hry se dělají 3-5 let, tohle není FIFA, nebo CoD.
    I to blbé CoD se dělá 3 roky, jen to dělají 3 různé společnosti.
  • Tak nám Warhorse už po čtvrté posunuli datum vydání (2015, 2016, 2017, 2018). A ještě to udělali tak, že týden předem navnadili lidi na "velké oznámení".... nakonec se z toho vyklubal jen další odklad.

WH se navíc tváří, jako kdyby to bylo velké odhalení na které všichni zbožně čekají. Opět žádné vysvětlení, omluva nebo nějaké sebereflexe.

PR a jednání studia s backery je naprosto uhozené a arogantní. Tvůrci neplní desítky vlastních slibů, kašlou na původní podporovatele hry a přitom jsou namyšlení až běda.
  • Souboje jsou tragicke a animace jsou jedna obrovsak komedie, vizual vypada dobre, tedy az na postavy.Na spicku v zanru nema Vavra ani omylem.
  • Jsem rád za to odložení, fakt lepší, než aby to vydali jako polotovar *4* Mimika v traileru moc nepřesvědčila btw, ale snažím se věřit ve skvělý gameplay *1*
  • ..nebo to bude Brian Blessed.
  • akty byly zruseny, misto nich bude jedna cela hra. Jeden z duvodu pro odklady
  • Fraizer_cz
    doufam, že něco udělaj s těma zvukama při zásahu zbraní, zatím to zní moc realisticky :D já chci pocit, že do něčeho fakt kucham

stejně to Vávra odložil, protože se těší na Mount and blade a nebude mít čas vyvíjet hru :D
  • Já jen doufám, že něco udělají s těmi souboji. Měla to být hlavní deviza hry, chvástali se kolem toho všichni... A když jsem koukal na různá videa, jak to lidé hrají, je to k smíchu. Nepřítel v souboji dostane šípem do hlavy, průstřel skrz, trčí mu to tam, podivně se skácí, dvě vteřiny nic a pak se zvedne jakoby nic. Stejně tak obrana AI, nechají do sebe střílet z luku a jediné, co zvládnou, zvednou meč do obranné polohy a pak jen úkroky do stran a nechají se ustřílet.
  • Zřejmě ano :) Prý nepůjde zabít. VIP postava.
  • Trailer povedený. Animace mluvení stále nic moc.
    To tedy bude akt 1 nebo jak to bude?

navíc za 8 měsíců bude her...to se na to zapomene.
  • bukrr
    Taky nechápu, proč nevyspoilerovali všechno hned v traileru. A jestli to bude bez cestování časem a bez kyborgů, tak ať nepočítají s mýma prachama.
  • POČKAT! Všechny hlavní postavy ve hře mají reálný základ (vzhledu) v dabérovi.
    Dan Vávra ve hře je: https://ibb.co/dQ69DF, takže bude dabovat svoji postavu?! *1*
  • bukrr
    Jdeš na to dobře ty jeden. S tímhle přístupem tě může hra jen překvapit!
  • Moc se mi trailer líbí! Trochu se pozastavuju nad lehkou stížností nevýrazných hlavních postav a prkenou animací. Co chcete ?! Aby byli od hlavy až k patě potetovaní s metrovýma rohama na hlavě a hráli ochotnické divadlo? :) Trailer je složen asi z hlavních příběhových filmečků, čili výkladní skříň hry a za mě spokojenost, lehkou skepsí jsem trpěl po alfě a betě, ale byla to jen a pouze alfa a beta. Teď už jenom si přát poutavý příběh a zábavu v soubojích. A vůbec celkovou sladěnost hry. Každopádně jsem rád, že snad nebudeme muset sbírat různé součástky, vykrádat truhličky, objevovat s pompou a slávou protější pole atd.. Nový Tomb Raider by mohl mluvit a vlastně většina her v (polo)-otevřeném světě posledních let. Na to jsem byl vždy starej.. Doufám, že budu s*at maggi v kostkách jako před léty u Zaklínače 2. Hodně štěstí Warhorse
  • co na to říci video je tupý očekávám zklamání roku
  • Vizualne to vypada povedene, ale gameplay me stale nepresvedcil a ten nastineny pribeh pusobi jako nejvetsi klise, jake snad mohli vymyslet.V zanru to bude prumerna hra.
  • Krescz
    kde přesně je ta genialita?
  • Já schválně koukal kdy já ... 22.1.2014 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit