Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skyrim dohrán (cca 230h) a můžu se vesele těšit na tohle, než vyjde D3, budu míst spoustu času. *14*
  • BoB.2
    Nemá někdo informace o češtině prej na ni pracuje tým Marka Tvrdého? *1*
  • MrSanta
    Jej, dojmy jsou konečně tu. Já věděl, že se dočkám.
    Černý kůň letošního roku se blíží. Preview jenom pozitivní, jsem rád hlavně za chválu bojového systému. Vypadá to, že se skutečně podařilo vývojářům dosáhnout to co chtěli.
    Škoda toho nemluvného hrdiny, ale holt nemůžu mít všechno. Třeba se dočkáme v druhém díle *1*.
    Už aby bylo toho 17. ledna.
  • Tak jsem viděl video, které je linkované z IGN review in progress a vypadá to opravdu skvěle. Primitivní jedno tlačítkový soubojový systém založený na atributech a vybavení postavy, ale založený na pohybu a trochu i na zručnosti hráče, obrovský svět, očividně zajímavý lore, promyšlený interface... Jenom aby nezkazili PC konverzi, ale ona to údajně ani konverze být nemá.
    • MrSanta
      V jednom videu už byl PC interface ukázán - je klasický jako třeba v Gothic 3. Dole 10 okének na 1 - 0 kam si můžete vrazit skilly nebo flašky atd. Interface, skill tree, mapa ukázáno nebylo. Předpokládám, že to bude stejné jako v konzolových verzích. Osobně s tím problém nemám. Když do PC verze zapojíte X360 ovladač tak se UI přepne na konzolový.
  • Tož zkusíme to no. Má to vyjít v únoru, to už snad budu mít dohráno Dark Souls, tak bude čas.
  • Jo, tuhle hru mam v seznamu ocekavanych her uz dlouho a tesim se. Doufal jsem v bojovy system jako ma monster hunter, muzete mi to potvrdit nebo vyvratit? Dekuji.
  • Aleši "pinkokomie"Smutný, přečetl jste si ten váš výblud? Dávám k dobru pár skutečných perel, jen tedy lehoulince vytržených z kontextu:
    "Ale vše v rámci nenuceného tradicionalismu RPG, ne cíleně hyper seriozní přístup Sapkowského, který se příjemně promítl do Zaklínačů" - nemůžete dát "na papír" všechny sračky, co se vám honí hlavou a dávají tak nějak smysl, kapišto?
    "kdy je zde jasná nadsázka, důraz na lehce karikovanou epičnost a absenci minimalismu a realismu." Ale no tak, kde to jsme soudruhu Smutný? Jsme snad redaktoři časopisu "Moderní umění" a musíme za každou cenu co nejsofistikovaněji pospat výtvarné dílo? Ku*va ne. Děláme preview videohry, chápeme, vy socanská gumo?
    • co ty musíš bejt za retarda :)
    • Tvoje kačena co jsi tu vyblil by měla být okamžitě smazána za porušování pravidel diskuse.
  • Info k demu: údajně v něm budou dvě z pěti zón ve hře a omezení na 50 minut.
    • Tak demo je na originu, sekce free games. Má 2,3 GB.
      • Alternativní ne-Origin linky budou později.
    • Tak asi 3 zóny.
  • Tuhle hru jsem zaznamenal asi před 2-3 měsíci a od té doby jsem na ní strašně zvědavej :)
  • Tahle hra me z dosavadnich videii a obrazku oproti vetsine prozatim vubec nezaujala. Graf. pojetim pocinaje a vubec mne to prijde jako klon 100x videnyho jiz kde jinde. Ovladani a kamera mne prijde taky docela nic moc, vazne jsem zvedavej jak v tomhle ohledu dopadne pc verze. Nevim, treba se pletu a bude to ve vysledku kvalitni titul, prozatim me ale nechava naprosto chladnym, uvidime co pr. demo a recenze.
    • Demo výjde v úterý, tak uvidíme, jak dopadla "konverze" (údajně se všechny tři verze vyvíjí souběžně, proto ").
      • Usmevne zpetne videt, kolik jsem dostal za svuj nazor "minusek" a zaroven cist nazory vetsiny hracu nyni po vydani demoverze, kdy prevazne konzolovitost, kameru, ovladani a dalsi aspekty hry spousta nerku-li vetsina z nich najednou kritizuje :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit