Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Šmarjá, to u toho snad sedíš 24/7 *1*. Kolik hodin už ti to ukazuje? Já mám cca 15 a zatím jsem vlastně udělal akorát nějaké ty vedlejšáky. Ale už mám domek, heč *2*
  • Jak by tě taky tahle recenze mohla o něčem přesvědčit, když vlastně o hře nevypovídá vůbec nic, možná snad jen o neschopnosti nebo možná lenosti autora.
  • je to jen nick *5*
  • Skoda ze mas nick Hater. Jinak bych s tebou totiz bez zavahani souhlasil.
  • podle me by si Anno 2070 zaslouzilo 10ku spis nez Skyrim . Tak a ted me ukamenujte *1*
  • Prej 82% statistik na internetu je vytahnutych z pr*ele *5* a ne nezahraju si to, konzolovky nehraju.
  • Nikde nekritizuji,takze spatne umisteny koment. Nebo spatne formulovany.
    Proc prednost? Ty snad stihas hrat vsechno co by jsi chtel? Tak to gratuluji.
  • S divnym hodnocenim nevyhypovanych titulu souhlasim. Ja zase treba nechapu jak je mozne ze hra jako Anno 2070,kde recenzent neuvede ani jeden zapor (o chybach ani nemluve) dostane jen 8. Navic je to stejne jako Skyrim v podstate jedina hra sveho zanru.
    Ale jinak-zabugovany Skyrim? Na PC tedy urcite ne. Uz jste s tim vlezli... Skyrim pro me neni hra roku,ale tohle otreni se o nej pri kazde prilezitosti je otravne *16*
  • Proc prednost staci si ji zahrat nez zacnu kritizovat podle obrazku a videi ci reci nekoho jineho nic nepoznas ;-) Oblivion jen jeden? mozna nazvem jinak toho je vic ;-)
  • Forma tveho prispevku mluvi sama za sebe. (btw Gothic ma 3 dily,Oblivion je jen jeden)

Proti tehle hre osobne nic nemam,ale v zaplave titulu ktere se na nas porad hrnou me recenze nejak nepresvedcila, ze zrovna tehle hre bych mel dat prednost.
  • Pi*o cist ty vase sr*cky xD nemastny neslany ach stejnak si to zvas 90% lidi zahraje i kdyz pisete o tom jaky je to shit.Me to prijde zase jako fajn odreagovacka takhle povecerech kdyz si to date na nejtesi uroven neni to zase tak easy uz jen ze je to jiny nez milion dilu Gothicka a milion dilu Oblivionu tak si to rad hraju jsou tam chyby kazda hra ma chyby a nedostatka ale u me 90%...;-)
  • Jo, kdyžtak pak napiš, co odepsali, dost by mě to zajímalo taky, dík
  • napsal sem autorům email tak sem zvědav co odepíšou , jestli vůbec odepíšou ... to by mě zamrzelo kdyby to zamrazili *13* ale je pravda že info nic moc nikde *9*
  • Taky mě to zarazilo, výborný, ale přesto zabugovaný a v ledasčem nedokončený a nedomyšlený Skyrim dostane desítku a u KoA v podstatě žádné chyby, vše ok dle recenze a jen 7 *11*
  • MrSanta
    Na PC úplně v pohodě. I ta kamera není tak hrozná. Navíc se chystá patch, který bude tu kameru řešit. Nehratelné to určitě není.
  • A ty nahlas nečteš ty možnosti? Ještě případně tvrďáckým hlasem nebo pisklákem, když hraješ za ženskou? *1* Třeba tenhle borec to dělá výborně: http://www.youtube.com/watch?v=1iO1yozL6a8
  • Jak se ma clovek ztotoznit s postavou, co mluvi uplne jinym hlasem, jinou intonaci a jinou reci? Ja se teda rozhodne vice ztotoznim s nemou postavou ze Skyrimu.
  • jestli pro tebe vrcholem hry je grafika, tak ti doporucuju vypnout PC a jit ven. Pak budes vsem na ulici rikat, ze tahle hra vypada stokrat lip, nez neco co jsi hral doma.
  • Bohužel to vypadá, že je to zamrzlý projekt, poslední zprávy z půlky roku 2010, nikde nic, myslím, že jsem o tom i někde četl, sledoval jsem to od oznámení, ale nevypadá to s ní moc dobře, škoda, dost jsem se těšil....
  • Souhlas, vypada to skvěle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit